Afvallen met een dieet

snel-afvallen-buik-1

 

Afvallen door middel van een dieet is voor veel mensen de meest voor de hand liggende afslankmethode. Bij een dieet denkt iedereen aan het verminderen van de hoeveelheid voedsel die je tot je neemt. Nederland Slank biedt een effectief afslankprogramma waarmee je juist geen hongergevoel zult krijgen. Dit verschilt in zoverre van een dieet dat de meeste mensen die aan ons programma beginnen juist meer eten dan dat ze gewend waren. Het gaat er bij ons programma om dat je eet wat goed voor je hormoonhuishouding is. Je gaat je eetgewoonten veranderen die ervoor hebben gezorgd dat je aankwam. Dit houdt niet in dat je alleen maar kroppen sla op het menu ziet staan. Het zal je verbazen hoe gevarieerd je nog kunt eten terwijl je toch afvalt. Wil je een dieet hebben om af te vallen? Dan ben je bij Nederland Slank aan het juiste adres! Op basis van jouw persoonlijke gegevens en bloedwaarden, bepalen we welke hoeveelheden voedingsstoffen tot snel afvallen leiden. Hierdoor zul je geen honger ervaren*. Alvast meer weten? Schrijf je dan hier in voor een gratis consult ter waarde van €65,-.

Gratis consult aanvragen

Andere diëten

Je kunt afvallen met een dieet zoals Atkins, Heller of Mayo, die gericht zijn op weinig koolhydraten. Of het South-Beach-dieet dat goede en slechte koolhydraten en vetten onderscheidt, of het brooddieet dat juist gericht is op inname van veel koolhydraten. Dan is er ook nog een hele reeks diëten die alleen gericht zijn op het beperken van de inname van calorieën. Hier moet je ontzettend mee uitkijken. Wanneer je voor het lichaam te weinig energie binnen krijgt, en niet de hormoonbalans herstelt, zul je spiermassa verliezen. Afvallen met een dergelijk dieet laat de spiermassa afnemen doordat het lichaam daar de energie vandaan haalt. En je zult vervolgens honger hebben tot je spiermassa weer op het oude niveau terug is. Daarom concentreren wij ons bij Nederland Slank op het metabolisme, het herstel van de hormoonbalans.

je kunt afvallen met een dieet zoals heller, die gericht zijn op weinig koolhydraten.

Het effect van diëten op je humeur

Als je wel eens hebt willen afvallen met een dieet zul je gemerkt hebben dat je humeur hier vaak onder te lijden heeft. Dit komt door de afbraak van gelukshormonen. Anders dan via een dergelijk dieet zul je met ons programma lachend afvallen. Je zult zien dat wanneer je hormonen weer in balans zijn je gelukkiger bent dan ooit tevoren. Je voelt je niet alleen beter, maar lichamelijke klachten die het gevolg waren van je overgewicht en disbalans in hormonen zullen ook verdwijnen.

Nederland Slank programma

gezond eten is een begin van een goede dieet

In het verleden zijn er proeven gedaan met jonge militairen die op een laag rantsoen (calorie-beperkt dieet) werden gezet, op tachtigjarige leeftijd hadden zij nog honger! Als je het afslankprogramma van Nederland slank volgt heb je geen last van spierafbraak. Hierdoor blijf je simpel op gewicht. Ons programma wordt in de meeste gevallen zelfs vergoed door je zorgverzekeraar. Wil jij ook op een unieke manier enkele kilo's per week afvallen zonder hongergevoel*? Vraag dan een gratis consult aan, neem contact op via 010-3409991 of bestel het programma online.

Gratis consult aanvragen

 

*Disclaimer
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.