Snel afvallen rondom de buik

 

www.nederlandslank.nl

Vraag vandaag nog een gratis consult aan

Zowel vrouwen als mannen houden snel vet op de buik vast. Snel afvallen op de buik is dan ook een veel gewenste doelstelling bij het afslanken. Een vraag die dan ook vaak gesteld wordt, is 'hoe krijg ik snel een platte buik?'. Sommige diëten noemen zichzelf een “platte buik dieet”, maar buikvet is vaak hardnekkig en vraagt om de nodige wilskracht. Een platte buik krijgen, gebeurt niet zomaar. Maar onmogelijk is het niet. Buikvet kwijtraken is het resultaat van rustige darmen en een goede hormoonbalans. Jou helpen je buikvet snel en verantwoord te verliezen is ons doel bij Nederland Slank.

Wat bevordert vetopslag op de buik?

sneller slanke buik

Vraag vandaag nog een gratis consult aan

Te veel suiker, te veel alcohol en te veel koolhydraten veroorzaken een onevenwichtige hormoonbalans. Dit kan een buikje verergeren, waardoor het moeilijk wordt om dat tegen te gaan. Door je eetgewoonten aan te passen, kun je zeker overtollig buikvet verliezen. Echter is dit niet voldoende, omdat een buikje mede ontstaat door een te veel aan het vrouwelijk hormoon oestrogeen. De beste resultaten krijg je als je hormoonhuishouding volledig in balans is. Door de hormonen in balans te brengen, krijg je het snelst mogelijk het buikvet weg*.

 

vetverbranding buik

Vraag vandaag nog een gratis consult aan
Snel afvallen buik: hoe pakken we dit aan?

Buikvet is vaak hardnekkig, maar met ons metabolic balance programma kan jij ook erin slagen het buikvet te verliezen. Juist omdat met dit afslankprogramma het vrouwelijk oestrogeen en het stresshormoon cortisol worden teruggedrongen, worden de veroorzakers van buikvet aangepakt. Dit kan plaatselijk afvallen op de buik mogelijk maken. Onze diëtisten kunnen hier alles over vertellen.

Werken aan een strakke buik?

werken aan een strakke buik bij nederland slank

Vraag vandaag nog een gratis consult aan

Het Nederland Slank programma is persoonlijk op jou gericht. Het Nederland Slank programma wordt, op basis van een bloedtest, precies op je lichaam afgestemd om alle hormonen weer in balans te brengen. Dus ook het oestrogeen, progesteron en androgeen. Je buikvet kwijtraken kan door het Metabolic Balance programma dus zeker mogelijk zijn.* Daarbij kun je natuurlijk ook alle gezondsheidsvoordelen ervaren, aangezien (te) veel buikvet ook weer de nodige gezondheidsrisico’s met zich meebrengt.

Het Nederland Slank programma

Is jouw buik een probleemzone geworden en wil je graag plaatselijk en snel buikvet verliezen? Wil jij je gezondheid een boost geven? Dan is het nu tijd om in actie te komen en je aan te melden voor ons afslankprogramma of een gratis consult aan te vragen! Het gewichtsverlies is bovendien blijvend, zodat je maar een eenmalige investering hoeft te doen. In bepaalde gevallen wordt het programma tevens vergoed door verzekeraars.

Vraag vandaag nog een gratis consult aan

*Disclaimer
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.