Een voedingsschema dat wél haalbaar is en werkt

Ben jij op zoek naar een voedingsschema dat naadloos aansluit bij jouw levensstijl, lichaam en specifieke behoeften? Het vinden van een dieetschema dat past bij een druk leven en persoonlijke doelen, zoals krachttraining, afvallen of aankomen, kan een uitdaging zijn. Nederland Slank erkent dit en biedt voedingsschema’s die de hormonen beïnvloeden, een essentiële factor die algemene diëten vaak over het hoofd zien.

voedingsschema-2

Waarom zou je kiezen voor een persoonlijk voedingsschema? Zonder inzicht in voeding kun je geconfronteerd worden met honger, overgewicht, of een disbalans in de hormonen, wat diverse klachten kan veroorzaken. Persoonlijke voedingsschema’s zijn cruciaal voor iedereen die zijn gezondheid significant wil verbeteren of gewichtsdoelen wil bereiken zonder risico op negatieve gevolgen.

salades kunnen in je voedingsschema staan maar ook peulvruchten of andere eiwitten

Waarom een voedingsschema van Nederland Slank?

Nederland Slank biedt unieke voedingsschema’s gebaseerd op je persoonlijke bloed-profiel. Door een uitgebreide anamnese en bloedonderzoek kunnen we een voedingsplan opstellen dat perfect aansluit bij jouw individuele behoeften en bijdraagt aan een optimale hormoonbalans.

Gebruik voeding als je medicijn!

Door de juiste voeding in de juiste hoeveelheden en combinaties te gebruiken, kun je de hormoonbalans in je lichaam herstellen en elk gewenst doel bereiken. Nederland Slank helpt mensen niet alleen met gezond en snel afvallen, maar begeleidt ook degenen die moeten aankomen of hun conditie willen verbeteren, allemaal met behoud van spiermassa.

diëtisten die ook orthomoleculair geschoold zijn | Nederland Slank

Bij Nederland Slank word je begeleid door diëtisten die ook orthomoleculair geschoold zijn, waardoor ze over een bovengemiddelde kennis van voeding en gezondheid beschikken. Ze gebruiken 'voeding als medicijn' in hun behandeling.

Een gezond voedingsschema is niet slechts een tijdelijke oplossing, maar een leidraad voor een gezond eetpatroon dat je altijd zou moeten volgen. Door het volgen van het Nederland Slank programma kun je ontdekken welk niveau van gezondheid je kunt bereiken met voeding op maat.

Hieronder een voorbeeld van een onderdeel van een persoonlijk voedingsschema van iemand die het Nederland Slank programma volgt.

Let op dit is een persoonlijk voeding plan op basis van de bloed analyse gemaakt dus niet geschikt om zomaar bij iedereen toe te passen. Bij de juiste toepassing zal voeding gaan werken als je medicijn.

voedingsschema voorbeeld

Het spreekt voor zich dat dit alleen werkt als je bloed hebt laten prikken en er een plan op maat wordt gemaakt afhankelijk van jouw bloed analyse, jouw leverfunctie en jouw persoonlijke gezondheidssituatie. Wil je ook zo'n plan voor jouw bloedanalyse. Vraag dan een gratis consult aan.

ontbijt 1

40 g noten
20 g pitten 100 g groente fruit

ontbijt 2

215 g yoghurt fruit

ontbijt 3

100 g gevogelte 100 g groente fruit

lunch 1

1 eieren
95 g zetmeel 145 g groente fruit

lunch 2

90 g peulvruchten 145 g groente
fruit

lunch 3

145 g vis 145 g sla fruit

Let op dit is een persoonlijk voeding plan op basis van de bloed analyse gemaakt dus niet geschikt om zomaar bij iedereen toe te passen. Bij de juiste toepassing zal voeding gaan werken als je medicijn.

voorbeeld eiwitten

Let op dit is een persoonlijk voeding plan op basis van de bloed analyse gemaakt dus niet geschikt om zomaar bij iedereen toe te passen. Bij de juiste toepassing zal voeding gaan werken als je medicijn.

Wil jij een eigen persoonlijk plan vraagt dan een gratis consult aan!

vis bokking, bot, forel, gerookte makreel, haring, kabeljauw, karper, makreel, pangasius, tongschar, verse tonijn, zalm, zeebaars, zeetong, zeewolf,

zwaardvisfilet

yoghurt geitenyoghurt, sojayoghurt

noten amandelen

vlees geitenvlees, hert, kalfsvlees, lamsvlees, ossenhaas, rosbief, varkensfilet

gevogelte eendenborst, kipfilet

kaas geitenroomkaas

peulvruchten bruine linzen, rode linzen

pitten zonnebloempitten

eieren U mag 1 tot 4 eieren per week.

voorbeeld groenten en fruit

groente voorbeelden in een persoonlijk voedingsplan

artisjokken uit blik, augurk, avocado, bladspinazie, bloemkool, cantharellen, champignons, courgette, eekhoorntjesbrood, groene olijven, koolraap, koolrabi, mierikswortel, okra, paksoi, peterselie (wortel en blad), prei, rabarber, radijs, rode kool, romanesco (groen gekleurde bloemkoolsoort), savooiekool, schorseneren, sperziebonen, spruitjes, venkel, waterkers, witlof, witte asperges, wortels, zuurkool

Eet u a.u.b. slechts 1x per week avocado.

sla andijviesla, bladsla, eikenbladsla, ijsbergsla, komkommer, kropsla, lollo rosso, paardenbloembladeren, rucola, veldsla

Eet a.u.b. slechts 2x per week rucola.

zetmeel aardappelen
Eet u a.u.b. slechts 2x per week aardappelen met ei.

fruit aalbessen (105 g), appel (1), bosbessen (105 g), bramen (105 g), frambozen (105 g), mango (165 g), papaja (175 g)

Verbeter je leefomgeving voor een gezondere levensstijl

Om je te helpen bij het aanmeten van een nieuwe en gezonde leefstijl, biedt Nederland Slank zeven praktische tips:

  1. Geef je keuken een make-over door ongezonde snacks te verwijderen en gezonde opties voorop te stellen.
  2. Deel je koelkast opnieuw in met een focus op verse groente en fruit.
  3. Maak de eettafel gezellig om aan te zitten met bloemen en kaarsen, en gebruik kleinere borden voor betere portiecontrole.
  4. Doe boodschappen met een lijstje om impulsaankopen te voorkomen.
  5. Eet ook in restaurants bewust, door te kiezen voor gerechten die passen binnen je voedingsplan.
  6. Verander je werkgewoonten door ongezonde snacks te vermijden en zelf een gezonde lunch mee te nemen.
  7. Gebruik sociale media en ons forum op FB voor inspiratie en steun van de gemeenschap.

Deze tips klinken misschien eenvoudig, maar zijn zeer effectief. Het draait allemaal om bewustwording en het maken van gezonde keuzes.

Vraag nu een vrijblijvend gratis consult aan bij Nederland Slank om al je vragen beantwoord te krijgen en samen een plan op te stellen voor een gezonder leven.

Referenties:

Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Resultaten verschillen per individu, daarom wordt voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma opgesteld.