bannerimage

Snel en effectief 10 kilo afvallen

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
25 januari 2020

bannerimage

Snel en effectief 10 kilo afvallen

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

10 kilo afvallen op een gezonde, maar vooral ook op een snelle manier. Wil jij dat ook? Zijn deze kilo’s er in de loop der tijd aangeslopen en is het nu tijd daar iets aan te gaan doen? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij Nederland Slank aan het juiste adres.

 

 

Nederland Slank helpt namelijk iedereen snel en effectief gewicht verliezen met advies op maat! Bij Nederland Slank weten we maar al te goed hoe moeilijk afvallen soms kan zijn én waarom sommige mensen weinig of niet afvallen. Met het voedingsplan van Nederland Slank zijn deze problemen echter verleden tijd en heb je binnen een mum van tijd je streefgewicht bereikt. Zo kan ook jíj snel en blijvend 10 kilo afvallen!

 

10 kilo afvallen in een paar weken 

10 kilo afvallen klinkt voor een heleboel mensen als iets dat erg moeilijk is en lang duurt. Met het Nederland Slank programma is dat echter niet het geval. Bij Nederland Slank kun je namelijk gemiddeld 2 kilo per week tot 12 kilo per maand afvallen. Dit resultaat bereikt men door een persoonlijk voedingsplan te volgen dat is opgesteld aan de hand van een bloedonderzoek. Het voedingsplan is dusdanig opgesteld dat het aansluit op de behoeften van jouw lichaam. Het voedingsprogramma op maat kun je tevens zonder hongergevoel gemakkelijk volhouden. 10 kg afvallen op een snelle én gezonde manier was nog nooit zo eenvoudig!

Crashdieet óf blijvend 10 kilo afvallen? jojo-effect

Misschien is het je (ooit) gelukt 10 kilo af te vallen zonder hulp. Misschien lukt het je soms wel om gewicht te verliezen door radicaal je eetpatroon aan te passen en veel minder calorieën te gaan eten. Maar lukt het je ook om zo’n ‘crashdieet’ vol te houden en de kilo’s blijvend kwijt te raken? De meeste diëten en voedingsschema’s kunnen er namelijk tijdelijk wel voor zorgen dat iemand wat kilo’s kwijtraakt, maar het is nooit effectief of met blijvend resultaat. Vaak zorgen andere afslankmethoden ervoor dat iemand last krijgt van het jojo-effect. Hierdoor ben je geneigd weer snel (meer) kilo’s aan te komen. Op deze manier wordt 10 kg afvallen vaak gevolgd door 15 kilo aankomen.  

Metabolisme en hormoonbalans

Het Nederland Slank programma richt zich niet, zoals andere afslankmethoden, op het beperken of vergroten van de inname van calorieën, koolhydraten of eiwitten, maar richt zich op de balans in de hormoonhuishouding. Door een voedingsprogramma persoonlijk hierop af te stemmen, kun je blijvend 10 of meer kilo’s gewicht verliezen. Zonder hongergevoel, zonder spierafbraak en zonder het beruchte jo-jo effect.  

Er zijn verschillende hormonen in het lichaam die betrokken zijn bij de plaatselijke vetopslag en vetverbranding. Er hoeft maar één van deze hormonen uit balans te zijn en dit heeft direct toename van lichaamsvet op een specifieke plek op het lichaam als gevolg. Door te analyseren waar iemand vooral vet opslaat, kun er worden bepaald welk hormoon er uit balans is. Vervolgens worden de persoonlijke voedingsadviezen hier weer op aangepast. Hierdoor is iemand beter in staat blijvend vet te verliezen op de juiste plaats van het lichaam!

Meer dan 10 kilo afvallen? vet-verbrandenn-350x150

Wil jij graag meer dan 10 kilo afvallen op een gezonde, snelle en gemakkelijke manier? Ook dat is mogelijk met het Nederland Slank programma. Je volgt het persoonlijke voedingsplan namelijk net zo lang totdat je het streefgewicht hebt bereikt. De diëtisten bij Nederland Slank bekijken samen met jou je doelstelling en begeleiden je in 10 consulten naar je streefgewicht.

Wil jij ook overtollige kilo’s kwijt en snel en blijvend resultaat? En vind je het lastig een goede methode te vinden die geheel aansluit op jouw behoeften? Vraag dan nu een gratis consult aan en zet de eerste stap naar een slanker en gezonder lichaam!

 

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.