Nederland-Slank-Mar-13-2024-11-10-46-4894-AM

Snel en effectief 10 kilo afvallen

Geschreven door: Rachida Lachhab
25 januari 2020

10 kilo afvallen op een gezonde, maar vooral ook op een snelle manier. Wil jij dat ook? Zijn deze kilo’s er in de loop der tijd aangekomen en is het nu tijd daar iets aan te gaan doen? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Nederland Slank helpt namelijk iedereen snel en effectief gewicht verliezen met advies op maat! Bij Nederland Slank weten we maar al te goed hoe moeilijk afvallen soms kan zijn én waarom sommige mensen weinig of niet afvallen. Maar ook hoe we kunnen zorgen dat je wel afvalt.

Met hulp een persoonlijk plan en de goede begeleiding kost het weinig moeite om 10 kg af te vallen

Bij Nederland Slank krijg je een persoonlijk voedingsplan op maat gemaakt aan de hand van een uitgebreid bloedonderzoek. Het programma bestaat uit vier fasen, om goed te kunnen beginnen, maar ook om na het afvallen op gewicht te blijven. Je wordt gedurende dit hele proces door ervaren dietisten en orthomoleculaire therapeuten begeleid.

Onze begeleiders zijn gespecialiseerd in afvallen, eetstoornissen en lipoedeem. Dat betekent dat je niet alleen eetadviezen krijgt om af te vallen, maar wij vinden het belangrijk dat je je topfit gaat voelen en klachtenvrij bent en dat je begrijpt wat voor invloed voeding op je lichaam heeft. Na het volgen van het plan ben je dus niet alleen 10 kilo's (of meer) lichter, maar ben je ook een ervaren deskundige die klaar is om van het leven te genieten.

10 kilo afvallen in een paar weken 

10 kilo afvallen klinkt voor een heleboel mensen als iets dat erg moeilijk is en lang duurt. Met Nederland Slank is dat echter niet het geval. Bij Nederland Slank kun je namelijk gemiddeld 2 kilo per week tot 12 kilo per maand afvallen. Dit resultaat bereikt men door een persoonlijk voedingsplan te volgen dat is opgesteld aan de hand van een bloedonderzoek. Het voedingsplan is dusdanig opgesteld dat het aansluit op de behoeften van jouw lichaam. Het voedingsprogramma op maat kun je tevens zonder hongergevoel gemakkelijk volhouden. 10 kg afvallen op een snelle én gezonde manier was nog nooit zo eenvoudig!

Crashdieet óf blijvend 10 kilo afvallen? jojo-effect-1

Misschien is het je (ooit) gelukt 10 kilo af te vallen zonder hulp. Misschien lukt het je soms wel om gewicht te verliezen door radicaal je eetpatroon aan te passen en veel minder calorieën te gaan eten. Maar lukt het je ook om zo’n ‘crashdieet’ vol te houden en de kilo’s blijvend kwijt te raken? De meeste diëten en voedingsschema’s kunnen er namelijk tijdelijk wel voor zorgen dat iemand wat kilo’s kwijtraakt, maar het is nooit effectief of met blijvend resultaat. Vaak zorgen andere afslankmethoden ervoor dat iemand last krijgt van het jojo-effect. Hierdoor ben je geneigd weer snel (meer) kilo’s aan te komen. Op deze manier wordt 10 kg afvallen vaak gevolgd door 15 kilo aankomen.

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Metabolisme en hormoonbalans

Het Nederland Slank programma richt zich niet, zoals andere afslankmethoden, op het beperken of vergroten van de inname van calorieën, koolhydraten of eiwitten, maar richt zich op de balans in de hormoonhuishouding. Door een voedingsprogramma persoonlijk hierop af te stemmen, kun je blijvend 10 of meer kilo’s gewicht verliezen. Zonder hongergevoel, zonder spierafbraak en zonder het beruchte jo-jo effect.

Er zijn verschillende hormonen in het lichaam die betrokken zijn bij de plaatselijke vetopslag en vetverbranding. Er hoeft maar één van deze hormonen uit balans te zijn en dit heeft direct toename van lichaamsvet op een specifieke plek op het lichaam als gevolg. Door te analyseren waar iemand vooral vet opslaat, kun er worden bepaald welk hormoon er uit balans is. Vervolgens worden de persoonlijke voedingsadviezen hier weer op aangepast. Hierdoor is iemand beter in staat blijvend vet te verliezen op de juiste plaats van het lichaam!

Meer dan 10 kilo afvallen? vet-verbrandenn

Wil jij graag meer dan 10 kilo afvallen op een gezonde, snelle en gemakkelijke manier? Ook dat is mogelijk met het Nederland Slank programma. Je volgt het persoonlijke voedingsplan namelijk net zo lang totdat je het streefgewicht hebt bereikt. De diëtisten bij Nederland Slank bekijken samen met jou je doelstelling en begeleiden je in 10 consulten naar je streefgewicht.

Wil jij ook overtollige kilo’s kwijt en snel en blijvend resultaat? En vind je het lastig een goede methode te vinden die geheel aansluit op jouw behoeften? Vraag dan nu een gratis consult aan en zet de eerste stap naar een slanker en gezonder lichaam!

H

Met lekker eten val je toch gewoon af.

Rachida Lachhab

Geschreven door: Rachida Lachhab

Rachida: Orthomoleculair Therapeut, Kwaliteitsgeregistreerd Diëtist, Spreker en Docent in Gezondheid en Voeding Mijn naam is Rachida en ik ben gepassioneerd over gezondheid en voeding. Met een uitgebreide achtergrond in voeding en orthomoleculaire therapie, ben ik toegewijd aan het helpen van mensen om hun welzijn te verbeteren en een gezondere levensstijl te bereiken. Mijn reis begon aan de Haagsche Hogeschool, waar ik afstudeerde als diëtist. Ik geloof sterk in de kracht van voeding als basis voor een gezond leven. Daarom heb ik me verder gespecialiseerd in orthomoleculaire therapie via Natura Foundation, waar ik lid ben van de MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde). Deze holistische benadering van gezondheid richt zich op het optimaliseren van de juiste voedingsstoffen in het lichaam voor een optimaal functioneren. Mijn toewijding aan voortdurende educatie heeft me ook geleid naar de wereld van epigenetica. Ik heb zowel de Integrale Epigenetica-opleiding level 1 als level 2 voltooid, en ik ben gespecialiseerd in de epigenetica van ADHD. Dit heeft mijn begrip van de complexe relatie tussen genetica, omgevingsfactoren en gezondheid verdiept. Naast mijn klinische werkzaamheden als diëtist en orthomoleculair therapeut, ben ik ook een actieve spreker en docent op het gebied van gezondheid en voeding. Ik geloof in het delen van kennis en het inspireren van anderen om bewuste keuzes te maken voor hun gezondheid. Mijn missie is om mensen te begeleiden naar een gezonder, gelukkiger en evenwichtiger leven. Ik ben er trots op dat ik een rol mag spelen in het helpen van anderen om hun gezondheidsdoelen te bereiken en een welzijnsniveau te bereiken dat ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. Laten we samenwerken aan jouw optimale gezondheid en welzijn. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Rachida Orthomoleculair Therapeut (lid MBOG) & Kwaliteitsgeregistreerd Diëtist Spreker en Docent in Gezondheid en Voeding