bannerimage

Esther valt gezond af met Nederland Slank

Geschreven door: Esther Philipse
20 augustus 2017

bannerimage

Esther valt gezond af met Nederland Slank

Geschreven door: Esther Philipse

Hallo Allemaal,

 

Yes mijn 1e Mijlpaal behaald! -10kg💪 En het voelt zoveel fijner! 85,2 op naar de 80kg...

 

Mijn verjaardag gisteren gevierd en heb het best netjes gedaan vind ik.😊 Heb wel wat stukjes wrap met zalm, philadelfia en komkommer genomen, en had roggebrood met geitenkaas, en heb verder wat komkommer en paprika binnen het uur opgegeten. Maar ik heb de taart laten staan, best knap vind ik! Ik had limoen-framboos taart en appeltaart gehaald.😋 Sorry als er wat kwijl op de taart zat😂

Vandaag weer netjes aan het voedingsplan gehouden. Dus we gaan er weer voor! Best een uitdaging; ik heb deze maand zoveel verjaardagen. 8 stuks tot nog toe goed volbracht, nog 3 te gaan nu......

Ik moet zeggen dat het voor je eigen verjaardag wat anders is, want je haalt zoveel etenswaren in huis die niet in je plan staan. Dat het mentaal toch een beetje gaat doorwerken, ook al wil je dat niet. Ben trots dat ik zoveel heb kunnen weerstaan;

Had ineens overal trek in namelijk.. Dat begon 2 dagen voor mijn feestje. Heel gek, want dat had ik al die tijd niet.

Jullie weten weer hoe het mij vergaan is.

Sunny Gourget

 

Tot volgende week! Lieve groetjes, Esther🙋

 

Esther Philipse

Geschreven door: Esther Philipse