bannerimage

Mandelade chocopasta

Geschreven door: Pantea Panahi, orthomoleculair therapeut (MBOG)
06 juli 2018

bannerimage

Mandelade chocopasta

Geschreven door: Pantea Panahi, orthomoleculair therapeut (MBOG)

Ingrediënten

1 Portie mandelade (amandelen en zonnebloempitten)

Koolhydraatarm ontbijt De mandelade is een volwaardige combinatie, bestaande uit de twee ingrediënten: amandelen en zonnebloempitten.

1 Eetlepel cacaopoeder zonder suiker

 

Bereiding

Week het mengsel van de mandelade een avond van tevoren.

Pureer het de volgende ochtend met wat water tot een spread.

Meng dan het cacaopoeder gelijkmatig doorheen.

Tip: Je kunt je portie fruit pureren en ook door de mandelade chocopasta doen.

Pantea Panahi, orthomoleculair therapeut (MBOG)

Geschreven door: Pantea Panahi, orthomoleculair therapeut (MBOG)

Pantea is Orthomoleculair Therapeut en Diëtist Via een HLO propedeuse chemie en een universitaire pharmacie-opleiding is ze overgestapt naar de Diëtetiek, aan de Hogeschool van Amsterdam waar zij wetenschappelijk onderzoek heeft gedaan. Daarna is ze afgestudeerd in de Orthomoleculaire Geneeskunde gestudeerd bij Ortholinea. Daarnaast heeft ze Integrale Epigenetica-opleiding en de Epigenetica van ADHD gevolgd. En zich bij Evenwijs verdiept in de behandeling van Lipoedeem.