bannerimage

Mijn Nederland Slank avontuur

Geschreven door: Marjolein
03 september 2015

bannerimage

Mijn Nederland Slank avontuur

Geschreven door: Marjolein

Hallo Lezers,

Alweer in week twaalf, time flies! Mijn meterstand papiertje is nu volledig ingevuld en ben ik tevreden met de resultaten die ik in twaalf weken heb bereikt.

Nee, ik ben niet afgevallen, maar dat was ook niet mijn bedoeling anders blijft er niks van mij over. In die twaalf weken is mijn gewicht mooi stabiel gebleven en dat was ook mijn doel. Ik heb door het dieet meer een vast eetpatroon ontwikkeld en heb ik geleerd om anders naar eten te kijken en te koken. Ik denk dat mijn grootste verandering wel het weg laten van de tussendoortjes zijn en besef dat ik het helemaal niet nodig heb! Wil je weten waarom? Lees dan het artikel 3 maaltijden per dag VS elke 2 uur een maaltijd, link: http://nederlandslank.nl/3-maaltijden-per-dag-vs-elke-2-uur-een-maaltijd/. Het is een interessant artikel waar word gekeken of het nu beter is om elke twee uur iets te eten of het juist bij drie maaltijden te houden, zoals Nederland Slank het aanbeveelt.

Terugkijkend naar mijn meterstanden heb ik eigenlijk weinig last gehad van vermoeidheid of slechte slaap of andere vervelende klachten. Het gehele dieet was ik klachtenvrij en ik merk dat ik door het dieet productiever ben en goed in mijn vel zit.* Ik zie het dus zeker niet als dieet maar als nieuwe leefstijl.

Hoe is mijn avontuur deze week vergaan?photo_2015-09-03_12-03-31

Ik kan alleen maar zeggen dat het goed is gegaan, ja ik val weer in de herhaling! Maar het gaat zoals het gaat. Ik heb deze week vooral veel uit de tuin gegeten van mijn ouders (zie afbeelding), dus lekker puur gezond en de smaak is zo veel beter dan in de supermarkt. Ook heb deze week geen sjoemel momenten gehad. Aan de drie hoofdmaaltijden heb ik gewoon genoeg. Tja, meer kan ik er niet over zeggen! Ik voel mij goed en ben tevreden waar ik nu sta! Ik ga gewoon zo door.

Tot snel!

Marjolein Wiersema

photo_2015-09-03_12-03-37

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

 

Marjolein

Geschreven door: Marjolein