bannerimage

Mijn Nederland Slank avontuur, Marjolein Wiersema

Geschreven door: Marjolein
27 juli 2015

bannerimage

Mijn Nederland Slank avontuur, Marjolein Wiersema

Geschreven door: Marjolein

Hallo Lezers,

Hier is weer een wekelijkse update hoe mijn Nederland Slank avontuur deze week is verlopen.  Het fijne aan de minder strenge fase is dat ik mijzelf af en toe kan trakteren op een blokje heerlijk pure chocolade. Ik moet je bekennen vroeger had ik aan één blokje chocolade echt niet genoeg en zat mijn lichaam altijd te zeuren om meer en voor je het wist had ik een reep op! Nu las ik een genietmomentje in, waardoor ik gek genoeg geen behoefte heb aan meer. Nou doe ik dit niet elke dag, maar wissel ik het af. Dus ja mijn (beetje) chocolade verslaving is wel afgenomen. Ook in de meterstanden kan ik dit terug zien en blijft mijn gewicht stabiel.

Het bewegen heb ik nu weer helemaal opgepakt en sport ik twee a drie keer in de week en dat is prima te doen met het dieet. Zoals ik al eerder in mijn blogs benoemde voel ik mij nu meer productiever, meer energie en strakker in mijn vel en dat allemaal in zeven weken bereikt! Ik ben nog steeds erg tevreden waar ik nu sta! Je kunt wel zeggen dat mijn leefstijl is veranderd sinds ik Nederland Slank volg. Vroeger vond ik het zelfsprekend om drie tussendoortje te nemen, dronk ik minder water en had ik sneller zin in iets lekker. Ik heb nu genoeg aan de hoofdmaaltijden en heb ik standaard een flesje water aan mijn zijde.

Nieuwsgierig wat er deze week op het menu bij mij stond?11793273_975640395828939_124128074_n

Ik ben een enorme visliefhebber en eet ik meestal drie keer in de week vis. Dus ja een heerlijke zalm salade mocht deze week ook niet ontbreken. Ik heb deze week een heerlijke salade gemaakt van champignons, tomaten, komkommer, feta (van schapenmelk), groene olijven en je raad het, zalm. Ik gebruik hier verder geen sladressing bij, maar een beetje citroensap voor extra smaak. Bon Appetit!

Benieuwd wat er volgende week weer op het menu staat en hoe mijn avontuur verloopt? Volgende week weer een nieuwe blog.

 

11791777_975653429160969_168615356_n

Marjolein

Geschreven door: Marjolein