Liesbeth van Duijn is de oprichter van Nederland Slank

Samenwerking met Dr. Naomi Dongelmans: Personalized Nutrition en Dementiezorg

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
24 februari 2024

Nederland Slank is een intensieve samenwerking aangegaan met Dr. Naomi Dongelmans, een pleitbezorger van "personalized nutrition". Daarom hebben we de handen ineengeslagen.

www.nederlandslank.nlhubfsdr- Naomi Dongelmans-device🌟 Welkom! Ik ben Dr. Naomi Dongelmans, een toegewijde huisarts gevestigd in Portugal, maar mijn passie reikt verder dan alleen medische zorg. Als bestsellerauteur, internationale spreker en gezondheids- en leefstijlcoach, heb ik mijn leven gewijd aan het ondersteunen van zorgverleners en mensen met dementie.

"Met gepersonaliseerde voeding zie ik het voorkomen van dementie en het bevorderen van algemene gezondheid als mijn voornaamste missie."


👩‍⚕️ Als huisarts bied ik uitgebreide zorg aan patiënten, met een bijzondere focus op geriatrie, preventieve geneeskunde en palliatieve zorg. Mijn ervaring als verzorger voor mijn moeder en het zien van de worstelingen van mijn familie hebben mij gemotiveerd om te pleiten voor de behoeften van zorgverleners en mensen met dementie.

📚 Als auteur van bestsellers zoals "Reinvigorated Caregivers" en "De Vrolijke Mantelzorger", deel ik waardevolle inzichten en begeleiding voor hen die zorgen voor mensen met dementie.

🎙️ Door mijn inspirerende toespraken op nationale en internationale podia, tracht ik bewustwording te vergroten en positieve veranderingen in de zorgverlening en dementiezorg te stimuleren.

💼 Met ervaring als docent en voormalig locatiemanager bij ZorgMies, begrijp ik de behoeften van zorgverlenende organisaties en families en bied ik hoogwaardige zorg en ondersteuning.

🤝 Mijn missie is om zorgverleners te ondersteunen en mensen met dementie te empoweren, zodat zij veerkrachtig en met een hernieuwd gevoel van doelgerichtheid hun zorgtraject kunnen doorlopen. Laten we samen ontdekken hoe ik u kan helpen!

#Zorgverlening #Dementiezorg #Empowerment #Gezondheid #Levensstijlcoaching

www.nederlandslank.nlhubfsdr- Naomi Dongelmans-device

 

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn