bannerimage

Snel afvallen rondom de buik voor man en vrouw

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
18 januari 2020

bannerimage

Snel afvallen rondom de buik voor man en vrouw

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Zowel vrouwen als mannen houden snel vet op de buik vast. Snel afvallen op de buik is dan ook een veel gewenste doelstelling bij het afslanken. Een vraag die dan ook vaak gesteld wordt, is 'hoe krijg ik snel een platte buik?'.

Sommige diëten noemen zichzelf een “platte buik dieet”, maar buikvet verliezen is vaak hardnekkig en vraagt om de nodige wilskracht. Een platte buik krijgen, gebeurt niet zomaar. Echter onmogelijk is dit ook niet. Buikvet kwijtraken is het resultaat van rustige darmen en een goede hormoonbalans. En dat is waar wij voor staan bij Nederland Slank.

snel afvallen rondom de buik voor man en vrouw

Wat bevordert vetopslag op de buik?

Te veel suiker, te veel alcohol en te veel koolhydraten veroorzaken een onevenwichtige hormoonbalans. Dit kan een buikje verergeren, waardoor het moeilijk wordt om dat tegen te gaan. Door je eetgewoonten aan te passen, kun je zeker overtollig buikvet verliezen. Echter is dit niet voldoende, omdat een buikje mede ontstaat door een te veel aan het vrouwelijk hormoon oestrogeen. De beste resultaten krijg je als je hormoonhuishouding  volledig in balans is. Door de hormonen in balans te brengen, krijg je het snelst mogelijk het buikvet weg*.

Snel afvallen buik: hoe pakken we dit aan?

Buikvet is vaak hardnekkig, maar met ons metabolic balance programma kan jij ook erin slagen het buikvet te verliezen. Juist omdat met dit afslankprogramma het vrouwelijk oestrogeen en het stresshormoon cortisol worden teruggedrongen, worden de veroorzakers van buikvet aangepakt. Dit kan plaatselijk afvallen op de buik mogelijk maken. Onze diëtisten kunnen hier alles over vertellen.

Werken aan een strakke buik?

Het Nederland Slank programma is persoonlijk op jou gericht. Het Nederland Slank programma wordt, op basis van een bloedtest, precies op je lichaam afgestemd om alle hormonen weer in balans te brengen. Dus ook het oestrogeen, progesteron en testosteron. Je buikvet kwijtraken kan door het Metabolic Balance programma dus zeker mogelijk zijn.* Daarbij kun je natuurlijk ook alle gezondsheidsvoordelen ervaren, aangezien (te) veel buikvet ook weer de nodige gezondheidsrisico’s met zich meebrengt.

Het Nederland Slank programma

Is jouw buik een probleemzone geworden en wil je graag plaatselijk en snel buikvet verliezen? Wil jij je gezondheid een boost geven? Dan is het nu tijd om in actie te komen en je aan te melden voor ons afslankprogramma of een gratis consult aan te vragen! Het gewichtsverlies is bovendien blijvend, zodat je maar een eenmalige investering hoeft te doen. In bepaalde gevallen wordt het programma tevens vergoed door verzekeraars.

 

Referenties:

[1] Bracht JR, Vieira-Potter VJ, De Souza Santos R, Öz OK, Palmer BF, Clegg DJ. (2019). The role of estrogens in the adipose tissue milieu.
 
 
[3] Sumi M, Hisamatsu T, Fujiyoshi A, Kadota A, Miyagawa N, Kondo K, Kadowaki S, Suzuki S, Torii S, Zaid M, Sato A, Arima H, Terada T, Miura K, Ueshima H. (2019). Association of Alcohol Consumption With Fat Deposition in a Community-Based Sample of Japanese Men: The Shiga Epidemiological Study of Subclinical Atherosclerosis (SESSA). 

 

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.