bannerimage

Snel slank met Marion

Geschreven door: Marion
25 augustus 2014

bannerimage

Snel slank met Marion

Geschreven door: Marion

De eerste twee dagen zijn me erg tegengevallen. Het was echt heel zwaar. En dan vond ik het nemen van de bitterzout nog het minst vervelend.  Ik heb totaal geen energie, in de middag val ik om en wil dan alleen maar liggen.

18 augustus 2014

De eerste twee dagen zijn me erg tegengevallen. Het was echt heel zwaar. En dan vond ik het nemen van de bitterzout nog het minst vervelend.  Ik heb totaal geen energie, in de middag val ik om en wil dan alleen maar liggen. En een honger dat ik heb. Ik wilde het netjes verwoorden, maar dat is wat ik heb. Er is mij verteld dat dit na de eerste drie dagen overgaat dus even doorzetten. Ik weet waar ik het voor doe, dus hou ik vol.

Het voordeel van dit dieet vind ik dat het om hele normale produkten gaat. Ik hoef geen dingen te eten die ik niet lust. Het nadeel op dit moment is alleen nog dat ik geen idee heb hoe ik (vooral) de groenten lekker kan laten smaken. Tot nu toe eet ik alleen maar een smakeloze hap. Dus ga ik eens kijken hoe ik zonder boter, olie en azijn mijn eten beter op smaak kan brengen.

IMG_3979-300x224

21 augustus
Twee uur na de maaltijd heb ik al weer honger, ik begin eraan te wennen en uiteindelijk zakt het wel en blijft er een verdoofd leeg gevoel over. Ik ben jaloers op de lekkere maaltijden die ik voorbij zie komen van andere mensen die ook dit dieet volgen. Ik zie crackers belegd met mozzarella en komkommer. Ik mis mijn kaasje en ook de feta mag ik niet. Ook niet in de minder strenge periode, en dat terwijl ik er mijn maaltijden lekker mee maakte. Tegen de tijd dat ik mag eten verheug ik mij er zo op dat zelfs mijn smakeloze hap smakelijk wordt.

Ik heb echt geen idee hoe ik wat smaak aan mijn eten breng. En hoewel ik zuinig met de kruiden moet zijn strooi ik er lustig op los. Ik heb nu de uienpoeder ontdekt. Maar mag ik dat eigenlijk wel? Uien staan ook.... niet op de lijst!

22 augustus
Helemaal vergeten om vanochtend crackers te eten en ook helemaal vergeten om lunch mee te nemen naar mijn werk!!. Gelukkig moest ik een salade maken van ijsbergsla dus kon ik in ieder geval sla eten. Maar er toch een hamburger bij genomen die ik in het vet heb gebakken. Anders zou ik helemaal omvallen van de honger. Ik voel me maar een klein beetje schuldig. Nood breekt wet denk ik dan maar. En gelukkig had een collega hele zure appels uit eigen tuin meegenomen. (echt zuur).

23 augustus
OEPS, onbewust stopte ik een hartje in mn mond toen ik bij een winkel mijn aankopen ging afrekenen. Ik heb er toen maar heel langzaam op gezogen om er zoveel en zolang mogelijk van te genieten.

En nog een keer gesjoemeld, want ik heb toch een heel klein beetje kokosolie bij de champignons gedaan om ze te bakken. Achteraf denk ik dat ik het net zo goed met een beetje water had kunnen doen. Dat heb ik er later nog bijgegooid om het niet aan te laten branden.
Voor vanavond alles netjes afgewogen en in mijn tas gedaan om mee te nemen naar mijn werk. Dit keer niet vergeten.

IMG_4004

25 augustus

Mijn weegmoment, en wat ben ik blij. Ik weeg nu 95,2. Dit was mijn maximale gewicht van een aantal jaar geleden en dat heb ik in een week bereikt. Ik kan het niet geloven. 4,8 kilo eraf. Dat is wel een hele goeie start zeg. Het maakt me niet uit als ik vanaf nu maar 1 kilo per week zou afvallen. Ik ben al overtuigd, dit werkt en ik ben ontzettend trots op mezelf dat ik dit voor elkaar gekregen heb. Want mijn overtuiging was al jaren: wat ik ook doe ik val toch niet af.  Dit volgen heeft mij weer het vertrouwen gegeven dat het toch kan en is een extra stimulans om door te gaan. En ik ben blij, blij, blij!!!*

IMG_4007-300x224

Marion2-25-8-14-225x300

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

Marion

Geschreven door: Marion