bannerimage

Snel slank met Marion

Geschreven door: Marion
08 september 2020

bannerimage

Snel slank met Marion

Geschreven door: Marion

Week 4 en 5

Van mijn voornemen om elke week mijn vorderingen te schrijven is vorige week niet veel gekomen. Ik heb het toen heel erg druk gehad en het lukte me niet om te schrijven. Door de weeks ging het heel goed om me houden aan mijn nieuwe etensstijl. Ik was heel blij dat ik weer met olie mocht gaan koken. De ovenschotel werd daardoor een heel stuk smakelijker. Ook kreeg ik de tip om de aubergine in kleine stukjes te snijden. En dat met een klein beetje olie was een groot succes. Hoewel het er misschien niet uitziet op de foto was dit toch echt een hele smakelijke maaltijd en meteen en favoriet van mij.

In het weekend ging het mis. Ik had een yogaweekend en ik had beide dagen een salade meegenomen. Maar ’s avonds toen ik thuis kwam was ik zo moe en dan moet je niet door een supermarkt lopen met al die verleidingen. Ik was niet sterk genoeg en heb me tegoed gedaan aan iets slechts.

Het water drinken is iets waar ik geen problemen mee heb. Ik drink tegenwoordig alleen heet water of lauw water want dat drink het makkeljkste weg. Heel af en toe neem ik een glas koud water en soms doe ik daar een paar citroendruppels in voor een andere smaak.

Mijn kat doet nog steeds mee met mij. Sinds mijn laatste contact met mijn begeleidster eet ik geitenyoghurt en dat vind hij ook heel erg lekker. Hij wacht netjes totdat ik mijn schaaltje leeg heeft en duikt er dan vol overgave in om het schaaltje uit te likken.

Ik kijk niet vaak naar 24 kitschen maar nu werd er een gerecht klaargemaakt met witte bonen, bloemkool en dragon. Dat zijn de ingredieten die ik mag hebben en het leek me een makkelijke maaltijd om koud mee te nemen naar mijn werk. Behalve dan de kruidenkaas die ze erdoorheen mengden. Het was te doen maar als iemand nog een tip heeft om het op smaak te maken dan hoor ik het graag. Ik heb er nog een sjalotje bij gedaan en peper, zout en paprikapoeder om het op smaak te brengen maar dat is me niet helemaal goed gelukt.

 

Deze week ging het beter maar ook in het weekend ging het weer mis. Op mijn werk hebben ze in het weekend chips en ik kon de verleiding echt niet weerstaan. Ik voelde me daarna niet echt lekker. Ten eerste omdat ik niet sterk genoeg was om het te laten staan en ten tweede omdat het niet goed viel. Ik merk dat mijn lichaam niet meer gewend is aan slechte voeding en het sterkt mij alleen maar meer om te kiezen voor gezonde voeding.*

 

Marion v.d. Linden 23-9-14

 

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

Marion

Geschreven door: Marion