bannerimage

Update Esther valt gezond af met Nederland Slank

Geschreven door: Esther Philipse
08 juli 2017

bannerimage

Update Esther valt gezond af met Nederland Slank

Geschreven door: Esther Philipse

 

 

 

Mijn dagelijkse lijst van de strenge 14 dagen!

Meterstanden Mijn meterstanden

Klean Kanteen aangeschaft bij Ekoplaza
Drinkt makkelijker weg zo'n leuke fles met 800cc inhoud

Hallo Allemaal,

Hier dan mijn beleving van mijn Tweede Fase. Ik moet zeggen dat de 1e 2 dagen op het bitterzout na 😝 niet tegen vielen! Ik dacht dat het lastig zou zijn, maar dat viel reuze mee. Ik voelde me wel slapjes. De hoofdpijn begon bij mij ook de 3e dag terwijl ik toen voor het echie ging, nl. mijn voedingslijst volgen! Oeps, dat was ff wennen..... Heel veel dingen die ik nooit at. Vooral de peulvruchten! Ik at wel Hummus, maar gek genoeg stond dit niet op mijn lijst. En alle andere gedroogde dingen had ik nog nooit gegeten!😳 En ik dacht nog wel dat ik zo goed bezig was! Blijkbaar niet... Want ik ben deze eerste week al 4,4 kg afgevallen😃 Zo fijn! Ik voel me niet top dat moet gezegd, maar Liesbeth heeft uitgelegd dat mijn lichaam met mijn voorgeschiedenis van veel medicatie en kwalen sterk aan het ontgiften is, dus daar moet ik gewoon doorheen.

Maar wat ook zo bijzonder goed is, mijn bloeddruk is zoveel naar beneden... van 144/99 naar 114/76. Dus mag ik naar de dokter om te kijken of mijn medicatie minder, (of waar ik stiekem op hoop) niet meer hoeft! Dat is toch niet te geloven, al jaren een te hoge bloeddruk, zelfs met medicatie! En dan nu zo snel gezakt, alleen door anders eten! 😃Ik moet zeggen dat ik het niet allemaal lekker vind, maar ik houd me dan maar voor, dat het voor mijn gezondheid is, en dat ik straks hopelijk iets mag toevoegen.

 

Mango met yoghurt, dat is echt smullen!

En nog zo'n opsteker: ik ben in omvang navelhoogte 10 cm kwijt. Dat is een mooi begin toch: van 120cm naar 110Cm💪 Nog minimaal 22 te gaan maar het begin is er!😉 Alle Vetophopingen verzamelen..... en inpakken om te vertrekken...!

Nu nog van de hoofdpijn af en dan is mijn lichaam er echt klaar voor.

Ook vind ik de FB deelnemersgroep heel fijn! Je krijgt zoveel voorbeelden hoe het ook kan, met de mooiste plaatjes erbij echt super! Ik moet nog wel erg wennen aan het boodschappen doen. Veel gezoek, want wat zitten er veel toevoegingen in heel veel producten! Maar Ekoplaza heeft veel! Dus dan maar even in de auto🚘 ik laat jullie volgende week weten hoe de 2e week is verlopen😃
Tot dan: groetjes Esther

 

 

Esther Philipse

Geschreven door: Esther Philipse