Werk aan je weerstand, een speciale aanbieding tijdens de corona dagen tot 1 mei 2020

 

 

 

Een unieke aanpak

In het programma doorlopen we een aantal stappen, van eerste kennismaking, inventarisatie gezondheid en wensen, naar het daadwerkelijk uitvoeren van het eigen voedingsplan en de begeleiding daarin. In het kort zien de fasen er als volgt uit:

1. Gratis consult

De eerste stap in het programma van Nederland Slank is het gratis consult. Het gratis consult bestaat uit een informatie-video en een open, vrijblijvend gesprek waarin we elkaar leren kennen en wij uw vragen kunnen beantwoorden.

2. Intake

Wanneer u wilt starten met het programma kunt u zich officieel inschrijven en met ons formulier uw bloedwaarden laten analyseren, bij een dichtstbijzijnd medisch diagnostisch centrum. Op basis van die resultaten wordt vervolgens door ons een uniek voedingsprogramma voor u opgesteld.

3. Doorlopen van het programma

Na de inschrijving en de bloedanalyse ontvangt u een boekje met uw persoonlijk voedingsprogramma. Dit bestaat uit vier verschillende fasen:
- de voorbereidingsfase,
- de strenge fase
- de minder strenge fase
- gewichtsbehoud

U krijgt per fase een lijst met aanbevolen voedingsmiddelen, gebaseerd op uw anamnese (voorgeschiedenis en relevante zaken) en persoonlijke bloedwaarden. Daarnaast krijgt u ook een maaltijdplanning, met drie voorstellen per maaltijd en variatielijsten.

Tijdens  dit traject wordt u in een groep begeleid door een ervaren diëtist/ orthomoleculair therapeut, door middel van 5 consulten.

 

Wat kost het programma tijdens de corona situatie?

Nederland Slank biedt u een op maat gemaakt voedingsprogramma en begeleiding voor €500,-. 

Gespreid betalen is mogelijk met een betaling van 200 euro bij aanvang en 3 termijnen van 100 euro op de 26e van de maand. 

Buiten de gebieden van SHL / STAR / ATAL Medial is de eerste betaling 250 euro  • Je krijgt 5 groepsconsulten via Skype of Zoom
  • Je kunt later evt. consulten bijkopen om persoonlijke zaken te bespreken
  • Tijdens dit traject geven we geen garantie op afvallen
  • Om voor deze aanbieding in aanmerking te komen kun je inschrijven voor 6 april 2020

Vergoeding van verzekeraars

In veel gevallen wordt het programma (deels) vergoed door verzekeraars omdat onze begeleiders altijd door de MBOG erkend zijn. Daarbij wordt uw alternatieve verzekering niet verrekend met uw eigen risico. 

 

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.