Crash dieet

www.nederlandslank.nl

De naam ‘crash dieet’ doet al niets goeds voorspellen. Door een lagere inname dan behoefte, gecombineerd met een ongewijzigde hormoonbalans, spreekt het lichaam energie uit de spieren aan vet te verbranden. Een crash dieet is lastig vol te houden en je zult je tijdens het volgen van een crash dieet erg slap voelen.

Zodra je weer normaal gaat eten zal het lichaam de voorraden weer aan willen vullen en de spiermassa willen herstellen. Hierdoor slaat het lichaam een hoop vet op. Het bekende dokter Frank dieet is recentelijk onderzocht en het is bewezen dat dit ook een crash dieet is. Wil je op een verantwoorde en gezonde wijze afvallen, dan is er voor jou de mogelijkheid het unieke Nederland Slank programma te volgen.

Gratis consult aanvragen

Gezond en met succes afvallen

Met een crashdieet val je snel af en dat is vaak ook de reden waarom mensen hiervoor kiezen. Nadeel is dat de kilo’s er weer aanvliegen. Bij Nederland Slank kun je ook snel afvallen, maar dan op een verantwoorde en gezonde manier. Je kunt namelijk twee kilo per week afvallen tot twaalf kilo per maand.

Dat biedt perspectief om snel gewicht kwijt te raken, waarbij je gezondheid en concentratievermogen ook nog eens zal verbeteren. Bij het programma van Nederland Slank is je hormoonhuishouding van belang en er zal dan ook gekeken worden naar de voedingsbehoefte van je lichaam om er weer balans in aan te brengen. Dat is namelijk de basis voor succesvol snel afvallen om daarna op gewicht te blijven.

Geen crash dieet, wel Nederland Slank programma

Een crash dieet volgen is niet alleen weinig succesvol, maar ook nog eens slecht voor je gezondheid. In plaats van een onverantwoord crash dieet te gaan volgen, kun je maar beter het afslank-programma van Nederland Slank volgen.

Dat biedt tenminste wel de zekerheid van gezond, snel en verantwoord afvallen met blijvend resultaat. Kies voor zekerheid en gezondheid en doe mee met Nederland Slank. Bel ons via 085 06 57 472 of bestel het programma direct online.

Persoonlijke Coaching

Afvallen met Nederland Slank betekent professionele begeleiding in de vorm van een persoonlijke coach. Die maakt een dieet plan dat volledig is afgestemd op uw individuele situatie.

De coach leert u bovendien alles over gezonde voeding en hoe u uw streefgewicht ook in de toekomst kunt behouden. Zo kunt u uw persoonlijke programma voor de rest van uw leven blijven gebruiken.

Gratis consult aanvragen

Onze professionele diëtisten geven consulten door het hele land


Nederland Slank heeft diëtisten in het hele land. Bovendien bieden we online consulten aan. Het maakt dus helemaal niet uit waar u woont, want onze professionele diëtisten zijn in heel Nederland beschikbaar om u te helpen wanneer u gaat afvallen met Nederland Slank.

*Disclaimer
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

Vraag vandaag nog een gratis consult aan