Dieetplan

www.nederlandslank.nl

Vraag vandaag nog een gratis consult aan

Ben je op zoek naar een dieetplan dat niet alleen maar algemene voorschriften bevat, maar op je eigen lijf is afgestemd? Een dieetplan waarbij je geen honger hoeft te lijden en waarbij je de overtollige kilo’s er af kan blijven houden?* Probeer dan het programma van Nederland Slank, want bij ons wordt de persoonlijke aanpak gebaseerd op de hormoonhuishouding van je eigen lichaam.

 

Bloedtest

Een bloedtest vormt daarbij de basis om een individueel plan voor het dieet op te stellen. Een dieet dat je zonder hongergevoel kunt volgen, omdat je alle soorten voedsel uit de verschillende productgroepen mag blijven eten. Lees hieronder wat ons dieetplan zo persoonlijk maakt.

 

een bloedtest vormt een basis om een individueel plan voor het voedingsplan op te stellen

Vraag vandaag nog een gratis consult aan

Persoonlijk dieetplan

Het persoonlijke dieetplan is de weg naar succes om op een snelle manier je streefgewicht te bereiken en vast te houden. Bovendien profiteer je meteen ook van alle andere voordelen.

Je krijgt namelijk meer energie, voelt je gezonder en zelfs je stemming wordt ineens een stuk beter.* Dat allemaal door een plan dat perfect bij je past. Jij hoeft geen slachtoffer meer te zijn van overgewicht als je de keuze maakt om bij Nederland Slank het individuele metabolisme dieet te volgen.*

 

persoonlijk dieetplan is de weg naar succes

Vraag vandaag nog een gratis consult aan

Dieetplan programma

Waarom is het dieetplan programma van Nederland Slank dan zo succesvol gebleken? In een eerste consult worden namelijk je wensen besproken en volgt er een bloedtest. Op basis van de resultaten van deze bloedtest en je wensen wordt er een persoonlijk programma voor je opgesteld. In dit dieetplan krijg je voorgeschreven welke combinaties van voeding en hoeveelheden bij jou het snelste tot succes leiden.

sinaasappelsap

Vraag vandaag nog een gratis consult aan

Bij dit dieetplan proberen wij jouw hormoonhuishouding weer op orde te krijgen; volgens anderen de meest effectieve manier om snel af te vallen. Met dit dieetplan is het de bedoeling dat jij op een gezonde manier die overtollige kilo's kwijt kan raken.* Aan het einde van het programma ondersteunen wij de heropbouwen van een normaal eetpatroon. Wij richten ons dus ook op het leven na het dieet om het jojo-effect te beperken of zelfs te elimineren!

Referenties van het dieetplan

Lees hier de referenties en succesverhalen van onze klanten.* Zij vielen snel af met dit programma dat op medische onderzoeken is gebaseerd. Je krijgt hierbij ondersteuning van een van onze ervaren orthomoleculair geschoolde diëtisten, die verspreid zitten over heel Nederland. En dit hoeft helemaal niet veel te kosten: het Nederland Slank programma wordt, omdat onze diëtisten orthomoleculair geschoold zijn, vaak (deels) vergoed door je zorgverzekeraar. Daarnaast zorgt deze vooropleiding ervoor dat onze diëtisten een bovengemiddelde kennis hebben van voeding en gezondheid.

Start met het dieetplan

Doe ook mee en meld je vandaag nog aan voor het dieetplan van Nederland Slank. Neem telefonisch contact op voor meer informatie via 085 065 7472 of vraag een gratis consult aan.

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

Vraag vandaag nog een gratis consult aan