Diëtiste Orthomoleculaire geneeskunde

Een goede diëtiste nodig?

Ben je op zoek naar een diëtiste die je kan helpen met verantwoord afvallen waarbij je gegarandeerd blijvend resultaat kan boeken? Iets waar je misschien al jaren naar verlangt, maar wat je tot nu toe nog steeds niet is gelukt? Bij Nederland Slank werken ervaren diëtisten die jou begeleiden bij het metabolisme dieet voor blijvend gewichtsverlies. 

Hulp bij het afvallen met Nederland Slank

De diëtiste die je hulp bij het afvallen geeft, heeft een vierjarige HBO opleiding Voeding en Diëtetiek gevolgd en een orthomoleculaire opleiding tot therapeut.

Daarnaast volgen onze diëtisten regelmatig bijscholing en zijn zij continue op de hoogte van wetenswaardigheden op afslank- en gezondheids gebied. Nederland Slank heeft zich gespecialiseerd in een bewezen effectieve afslankmethode volgens Metabolic Balance.

Wij geven u geen nieuw dieet

De diëtiste van Nederland Slank die je gaat begeleiden, geeft je een bewezen afslankmethode die alles te maken heeft met je hormoonhuishouding. Omdat het afvallen hiermee zo veel makkelijker en sneller gaat, zijn veel klanten je inmiddels voor gegaan.

Geen ingewikkelde en strenge (crash)diëten meer, maar een simpele manier om je lichaam weer in balans te brengen. Met hulp bij het afvallen volgens het metabolisme dieet gaan wij je bewijzen dat je daadwerkelijk blijvend kunt afslanken! Onze diëtisten stellen zich aan je voor.

Gratis consult bij Nederland Slank

Kom je graag met een diëtiste in contact die je persoonlijk en op afstand kan begeleiden bij je persoonlijke afslankprogramma van Nederland Slank? Vraag gelijk een gratis consult aan en kom tot echt resultaat!