FAQ Endorfine herstelplan

www.nederlandslank.nlhubfswebsite-2020imgbannerimage

Hoe gaat die endorfine mij helpen mijn dieet vol te houden?

functies van endorfine 
Bron BrainQ
Vraag vandaag nog een gratis consult aan

 

Je bent nu al een tijdje met Nederland Slank bezig. Het metabolische lifestyle dieetprogramma waarmee wij proberen om Nederland een gezondere levensstijl aan te meten. Gezond leven begint bij gezond eten.

Simpel toch? Nee, NIET zo simpel.

Of je nu Nederland Slank of welk ander dieet volgt, volhouden blijft voor een aantal mensen altijd een struikelblok. De reden is vaak niet (alleen) jouw nauwelijks bestaande ruggengraat.

Het kan heel goed zijn dat je door erfelijke oorzaken of door een andere (onbewuste) situatie lijdt aan endorfine-resistentie.

“Wat is dat en wat doe ik daaraan”, horen we je denken. Daarom hieronder de meest gestelde vragen én antwoorden over het endorfine-herstelplan.

Dit bieden wij jou aan ter ondersteuning van het dieetplan aan om zo de slagingskans op lange termijn aanzienlijk te verhogen.

Wat zijn endorfinen?

Endorfinen zijn de gelukshormonen die je lichaam eigenlijk zelf aan maakt/zou moeten maken. Een gezonde endorfinebalans zorgt ervoor dat je je happy voelt tijdens het sporten, vrijen of…. (vr)eten.

endorfinesysteem

Vraag vandaag nog een gratis consult aan

Hoe merk je dat je een tekort aan endorfinen hebt?

Je voelt je (meer dan normaal) neerslachtig, moe(deloos), hebt nergens fut voor ook de leuke dingen stel je uit. In een gevorderd stadium lijd je aan AD(H)D, depressie of stress en diabetes type-2. Maar er zijn ook mensen die drukte en stress creëren om geen leegte te voelen.

stress-2902537_1920 2

Vraag vandaag nog een gratis consult aan

Hoe kom ik erachter of ik endorfine-resistentie heb?

Neem contact op met Liesbeth of jouw Nederland Slank begeleider en vraag naar het endorfine-herstelplan. Dan krijg je een uitgebreide vragenset toegestuurd die zo is opgesteld dat je hem niet kunt manipuleren. Je antwoorden geven een resultaat dat in fasen aangeeft of, en zo ja in welke mate, je endorfineresistent bent.

Help! Ik heb blijkbaar een endorfine-tekort, hoe komt dat?

Wees gerust, het is vast niet (helemaal) jouw schuld. Wellicht heeft je moeder al met stress of depressie te maken gehad, junkfood gegeten of ben je met behulp van het opiaat oxytocine ter wereld gekomen. Dan ben je sowieso al gevoeliger geweest voor verleidingen als (over)eten, drank drugs of andere verslavingen die jouw endorfinereceptoren (ontvangers) afstompen.

Endorfine een van je geluksstofjes

Vraag vandaag nog een gratis consult aan

Help (2) Hoe kom ik er vanaf?

Wees gerust (2). Help is on the way! In overleg met je coach kun je een op maat gemaakt supplementen-pakket bestellen dat jouw lichaam binnen afzienbare tijd weer in balans brengt. Het doel is dat je beter slaapt, eet en zowel geestelijk als lichamelijk beter in je vel komt te zitten.

Wat zijn dat voor pillen? kom ik daar nog wel vanaf?

De producten die we gebruiken zorgen ervoor dat je receptoren voor de endorfine-stofjes weer gaan werken. Ze herstellen de aanwezigheid en de werking van insuline-, 2-(3,4-dihydroxyfenyl)ethaanamine-, endorfine- en GABA- receptoren o.a.

Die receptoren zijn namelijk door een overmaat van die stofjes verloren gegaan.

Als je daarna een beetje netjes gedraagt, qua levensstijl, ligt het voor de hand dat ze blijven 🙂

En dat je de suppletie kunt afbouwen.

Is het endorfine-herstelplan voor iedereen geschikt?

De tests waarmee wij vaststellen of je al dan niet endorfine-resistent bent zijn algemeen erkend in de medische wereld en zeer accuraat. Als hieruit blijkt dat jij aan endorfine-tekorten lijdt, zul je zeker gebaat zijn bij een door onze experts voor jou persoonlijk samengesteld supplementen-pakket.

Je zult er natuurlijk zelf ook nog een beetje je best voor moeten doen. Maar zoals een van onze ervaringsdeskundigen zei; je hebt het gevoel dat je er niet meer alleen voor staat.

Endorfine-resistentie is een wijdverbreid probleem en is gelieerd met heel veel klachten.

Wil je meer weten, vraag dan een gratis consult aan

Vraag vandaag nog een gratis consult aan