Gezond eten en gewichtsverlies

www.nederlandslank.nl

Vraag vandaag nog een gratis consult aan

Denk jij erover na om het roer om te gooien? Begin dan met gezond eten en ervaar blijvend gewichtsverlies! Als je lichaam niet optimaal functioneert, loopt de rest ook niet zo goed. “Mens sana in corpore sano”, een gezonde geest in een gezond lichaam, zoals de Romeinen al wisten. 2000 jaar terug waren ze op sommige vlakken misschien wel verder dan nu.

Nederland Slank helpt je graag om een nieuwe koers uit te zetten. Het programma is ideaal als je veel gewicht wilt verliezen, want je valt gemiddeld tussen de zeven kilo en twaalf kilo per maand af. Bovendien krijg je geen last van een hongergevoel tijdens het dieet. Je merkt al snel de positieve effecten, zoals het verdwijnen van lichamelijke klachten en een beter humeur.

verantwoord afvallen met gezonde voeding

Vraag vandaag nog een gratis consult aan

Gezond eten en gewichtsverlies

Gewichtsverlies bij overgewicht kan bereikt worden door het volgen van een uniek en persoonlijk plan waarbij gezond eten voorop staat. Het programma van Nederland Slank richt zich op in de basis op jouw hormoonhuishouding. Het menselijk groeihormoon zorgt voor het behouden van spierweefsel en het afbreken van vet. Dit zorgt voor een hogere calorie-verbranding. Als er echter sprake is van een disbalans tussen twee belangrijke stoffen, namelijk insuline en serotonine, dan leidt dat tot het aankomen in gewicht. Om het gewichtsverlies dan op gang te brengen dient je hormoonhuishouding weer hersteld te worden. Dit kan eenvoudig met het programma van Nederland Slank. Dit programma is gebaseerd op jouw persoonlijke gezondheid en herstelt je lichaam met gezond eten.

herstel je lichaam met gezond eten

Vraag vandaag nog een gratis consult aan

Afvallen nadat je 30 bent geworden

In de eerste 30 jaar heb je genoeg reserves om allerlei aanslagen op je gezondheid te kunnen verwerken. Daarna krijgt het lichaam het door veroudering steeds moeilijker om te herstellen. Mensen die de 30 gepasseerd zijn krijgen vaak een mindere conditie, stemmingswisselingen, eetbuien, drinken te veel en gaan jojoën.

Tot ze op een dag wakker worden met een stevige aanleiding om het roer om te gooien. Het is tijd om het overgewicht aan te pakken en wel op een manier, waarbij je geen honger hoeft te lijden.

Bij Nederland Slank kun je terecht om een individueel vastgesteld afslankprogramma te volgen. Je behaalt daarbij niet alleen je streefgewicht, maar leeft ook meteen gezonder. Dat merk je meteen door het toenemende bewustzijn en je stijgende zelfvertrouwen in lichaam en geest.

gezondheid kent geen leeftijd

Vraag vandaag nog een gratis consult aan

Hoe anderen het roer omgooiden

Lees hier de succesverhalen om te zien wat het programma van Nederland Slank voor anderen heeft betekend.