Inschrijven

Schrijf je in voor het NederlandSlank pakket of vraag een gratis consult aan!

Wil jij ook blijvend afvallen? Zet dan nu je eerste stap naar een blijvend slank en gezond leven met Nederland Slank. Maak nu gebruik van de tijdelijke actie om het afslankprogramma te volgen voor €1049,-. Twijfel je nog een beetje? Vraag dan een gratis consult aan!

Voor dit bedrag krijg je:

  • Een uitgebreide bloedtest om te kijken welke voeding voor jou geschikt is.
  • Een persoonlijk voedingsprogramma wat je de rest van je leven kunt gebruiken gericht op het herstellen van je hormoonhuishouding.
  • consulten van ervaren diëtisten die je begeleiden naar je streefgewicht.
  • een persoonlijk naslagwerkje
  • korting op suppletie
Dit programma bestaat uit 4 fasen :
  • de voorbereidingsfase
  • de "strenge" fase
  • de minder strenge fase en
  • de fase van gewichts-behoud (om je gewicht hierna te behouden krijg je tips en richtlijnen mee).

Vergoeding door zorgverzekeraars

In veel gevallen wordt het programma vergoed door verzekeraars. Onze dienst (het Nederland Slank Programma) valt onder alternatieve geneeswijzen.

Onze dietisten/therapeuten zijn namelijk lid van erkende beroepsvereniging MBOG (niet Nederland Slank als bedrijf dus). Controleer bij je (aanvullende) verzekering of alternatieve geneeswijzen in je polis zit. Je ontvangt netjes een factuur die je daarna kunt declareren bij je zorgverzekeraar.

En: Je alternatieve verzekering wordt niet verrekend met je eigen risico!

Kom je er niet uit? Bel dan even voor uitleg.

Het Nederland Slank Programma gaat zeker voor je werken!

Wij zijn zo overtuigd dat het Nederland Slank Programma voor je zal werken dat wij het aanbieden op basis van “no cure, no pay”. Als je je doel niet bereikt, dan krijg je jouw geld terug!

Hoe werkt het?

Vul hieronder het inschrijfformulier in. Ik heb deze gegevens nodig om een zo duidelijk mogelijk beeld van je situatie te krijgen, dus vul deze zo goed mogelijk in.

Aan het einde van het formulier kun je veilig betalen via je eigen bank, door middel van Ideal of met je creditcard. Aan het eind van je programma ontvang je netjes een factuur via e-mail.

Lukt het betalen niet of wil je een andere regeling, vul dit dan in bij 'opmerkingen' in het inschrijfformulier of neem contact met me op, op tel: 010-3409991.

Nadat ik het inschrijfformulier binnen heb, maken wij z.s.m. een skype of telefonische afspraak om alles door te spreken en consultafspraken te maken.

Vanaf die dag zal ik en mijn team je sturen, motiveren en steunen waar ik kan en er zo voor zorgen dat jij het beste resultaat zult behalen.

Hopelijk tot snel, ik kan niet wachten om je te helpen met een gezonde en fitte levensstijl en het verliezen van al jouw overtollige kilo's.

Schrijf je nu in en start meteen!