Gerda van der Puyl (1948)

Geschreven door: Gerda van der Puyl

Het was mijn doel om met Nederland Slank 26 kilo af te vallen. Dit bereikte ik al binnen 4 maanden. Omdat het zo goed ging heb ik mijn streefgewicht nog 4 kilo verlaagd, dit is gelukt en daarmee was ik 30 kilo lichter! Nu ben ik met fase 3 bezig en ik geniet enorm van de sjoemelmaaltijd één keer per week. Dat gaat prima, er is nu zelfs 32 kilo af, dus af en toe weeg ik wat meer groente of fruit af dan mijn lijst aangeeft.

 

Alles wat jullie beloofden is voor mij uitgekomen

geen lichamelijke klachten meer

Longproblemen, gewrichtspijnen en slapeloosheid zijn weg en wat voor mij super was is het feit dat ik geen honger had en helemaal niet taalde naar snoep of koek. Dat was met andere diëten wel anders in het verleden. Dan liep ik in de winkel en kwam vaak in de verleiding om toch wat extra te nemen, waar ik dan aan toegaf.

gerda-van-der

Jaren was ik een voorbeeld van het jojo-effect. Mijn garderobe heb ik nu flink uitgedund, alle maten vanaf maat 50 heb ik aan het goede doel geschonken en nu heb ik alleen nog maat 38/40, het jojo-effect heb ik afgezworen, dat gaat mij niet meer gebeuren. Van de opmerkingen “wat zie je er goed uit” of “ik herkende je niet, wat heb je gedaan?” word ik super blij, dat is echt kicken.

Ben je geïnspireerd door het verhaal van Gerda? Vraag dan nu een gratis consult aan!