Voel je topfit in 2021!

www.nederlandslank.nl

Wees eens eerlijk. Hoe staat het ervoor met jouw goede voornemens? Ben jij enthousiast begonnen maar zit je broek eigenlijk wat te strak en voel je je niet topfit? Tijd om hier verandering in aan te brengen. Met het programma van Nederland Slank gun je jezelf een gezond lijf en voel je je binnen een mum van tijd helemaal topfit!

Gezond en topfit 2021 in!

topfit 2021Met Nederland Slank werk je niet alleen op een gezonde en verantwoorde wijze naar je streefgewicht, je creëert een gezonde levensstijl voor jezelf. Hierdoor ben je niet alleen fit en gezond in 2021, maar ben je een leven lang fit! Wil je weten hoe je fit wordt? Lees dan snel verder.

Een video afspraak met Liesbeth maken

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

 

Voel je topfit in 2021

lekker in je vel in 2021

Wil jij je topfit en lekker in je lijf voelen in 2020? Het endorfinesysteem zorgt voor de juiste balans in ons lichaam, voor een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid. Gaan we hier niet goed mee om, dan kunnen we chronische aandoeningen ontwikkelen. Het boek geeft uitleg en inzicht over ons lichaam, geest, voeding en gezondheid.


Nederland Slank programma

de juiste voeding helpt je om topfit te worden

De start van het programma is een gratis consult. Daarna kun je besluiten of je je wilt inschrijven en worden je bloedwaarden geanalyseerd. Met die resultaten wordt een persoonlijk voedingsprogramma op maat voor je samengesteld. Gedurende het traject krijg je 10 consulten van een ervaren diëtist / orthomoleculair therapeut die je persoonlijk begeleid en bijstaat. Wil je meer weten over het programma van Nederland Slank?

Plan Meteen Mijn Gratis Video Consult In


Start nu en krijg het boek over de Biologie van Geluk cadeau t.w.v. 29,50

biologie van geluk


Schrijf je nu in voor het Nederland Slank programma en krijg het boek over “Glutamaat en Geluk” cadeau! Een erg interessant boek over de werking van ons endorfinesysteem. Het endorfinesysteem heeft veel invloed op je gewicht en het boek geeft je uitleg over voeding, hoe het kan dat je aankomt van stress en nog veel meer! Bekijk hier een preview van het boek:Schrijf mij in voor een topfit 2021!

Vul het contact formulier in of bel ons op 085-0657472.

Plan Meteen Mijn Gratis Video Consult In