15 kilo afvallen?

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video ConsultWil jij graag 15 kilo afvallen, maar blijf je steken bij 7 of 10 kilo en val je steeds weer terug in je oude eetpatroon en het beruchte jo-jo effect? Dat vinden wij net zo vervelend als jij. Daarom willen wij jou graag kennis laten maken met het Nederland Slank voedingsprogramma met gegarandeerd snel en blijvend resultaat! Bij Nederland Slank kies je voor het beste dieet, dat het beste bij jou past! Het dieet wordt dan ook persoonlijk voor je opgesteld.

Vijftien kilo afvallen in twee maanden of sneller

Hoe fijn zou het zijn als je over twee maanden of eerder tegen iedereen vol trots kunt zeggen: "15 kilo afvallen is mij nu wel gelukt". Wat zal je stralen van blijdschap. En terecht! Natuurlijk moet daar wel wat voor gebeuren, maar de diëtisten van Nederland Slank staan voor je klaar. Nederland Slank heeft met haar bewezen 

Vijftien-kilo-afvallen-Twintig-kilo-afvallen

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

afslankprogramma laten zien dat afvallen door het in balans brengen van je hormoonhuishouding de beste afslankmethode is. 15 kilo afvallen is vanzelfsprekend moeilijker dan 5 of 10 kilo afvallen. Mensen met overgewicht ervaren dan ook vaker problemen bij het afvallen. 15 kilo afvallen is vaak moeilijk omdat er verkeerde diëten of afslankmethodes worden gebruikt die slechts een tijdelijk effect hebben. Om 15 kilo afvallen mogelijk te maken, kan Nederland Slank je helpen met het bewezen Metabolic Balance programma.

Liever vijf kilo of tien kilo afvallen?

Vind je 15 kilo afvallen toch iets te veel van het goede? Kijk dan eens naar 5 kilo afvallen of 10 kilo afvallen. Snel 5 kilo afvallen is een stuk makkelijker met het voedingsprogramma van Nederland Slank. Het fijne van onze afslankmethode is dat je werkt aan een paar kilo afvallen, maar zonder honger te lijden en snel die overtollige kilo’s kwijt te raken. Daarnaast wordt er echt naar de persoon gekeken, waardoor het programma goed afgestemd wordt op verschillende factoren.

Belly

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Snel afvallen in een paar weken?

Snel afvallen in een paar weken is zeker mogelijk. Samen met jou gaan wij je doelstelling beoordelen en kijken wat haalbaar is. Bij Nederland Slank kun je gemiddeld 2 kilo per week tot 12 kilo per maand afvallen. Met ons voedingsprogramma kun je het zonder hongergevoel makkelijk volhouden, je metabolisme wordt versneld en wij begeleiden je in 10 consulten naar je streefgewicht.

Waarom 15 kilo afvallen nu wel kan lukken

Het Nederland Slank programma richt zich niet, zoals andere afslankmethoden, op het beperken of vergroten van de inname van calorieën, koolhydraten of eiwitten, maar richt zich op de balans in de hormoonhuishouding. Door een voedingsprogramma persoonlijk hierop af te stemmen, kun je blijvend 15, 20 of meer kilo’s gewicht verliezen. Zonder hongergevoel, zonder spierafbraak en zonder het beruchte jo-jo effect. Lees de succesverhalen van de klanten die ook 15 of meer kilo’s zijn afgevallen.

eggsJa, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Ook 15 kilo afvallen?

Wil je ook binnen een paar weken al goed resultaat zien bij 15 kilo afvallen? Meld je dan nu aan voor een gratis consult en dan komt jouw doel nu écht heel dichtbij!