20 kilo afvallen?

www.nederlandsland.nl

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

20 kilo afvallen op een snelle en blijvende manier? Het klinkt misschien als iets dat te mooi is om waar te zijn.. Maar Nederland Slank kan jou helpen bij het behalen van dit doel! Velen zijn je reeds voorgegaan. Bij Nederland Slank begrijpen wij namelijk hoe vervelend het is als je niet of moeilijk afvalt en/of steeds maar weer terugvalt in het jojo-effect. Het Nederland Slank programma bestaat daarom uit een persoonlijk voedingsadvies waarmee je snel en effectief 20 kilo afvallen kan zonder honger! Met het persoonlijke voedingsplan behaal je binnen korte tijd je gezondheidsdoelen. Nieuwsgierig geworden naar Nederland Slank en wil jij ook 20 kilo afvallen? Lees dan gauw verder!

Haalbaar in 2 of 3 maanden

Voor de meeste mensen klinkt 20 kilo afvallen als iets onmogelijks. Een doel dat alleen bereikt kan worden met veel moeite en inspanning. Bij Nederland Slank hoeft dat echter niet zo te zijn. Met het voedingsplan bij Nederland Slank verlies je gemiddeld 2 kilo per week tot wel 12 kilo per maand. En dit zonder tabletten, shakes, poedertjes óf honger! Hierdoor is het voedingsplan gemakkelijk vol te houden en behaal je snel je streefgewicht. 20 kilo afvallen was nog nooit zo gemakkelijk!

BellyJa, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

 

Waarom het nu wel gaat lukken

Nadat je vele verschillende diëten en programma’s hebt geprobeerd (zonder blijvend succes), is het niet meer dan logisch dat je jezelf een paar kritische vragen stelt: Waarom zou het Nederland Slank programma wél werken? Wat maakt het voedingsplan van Nederland Slank nu eigenlijk zo speciaal?
Bij Nederland Slank wordt er gebruik gemaakt van persoonlijk gericht voedingsadvies. Veel andere voedingsprogramma’s claimen gebruik te maken van persoonlijke adviezen, maar bij Nederland Slank is dit écht zo! Aan de hand van een uitgebreid bloedonderzoek én een intakegesprek waarin aanvullende persoonlijke informatie wordt verzameld, wordt jouw persoonlijke voedingsplan opgesteld. Door middel van patroonherkenning wordt er precies beschreven welke voedingsmiddelen geschikt voor je zijn. De voedingsadviezen sluiten aan op de behoeften van jouw lichaam en zo kan je snel en op een effectieve manier 20 kilo afvallen!

Blood Test

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Metabolisme versnellen en hormoonbalans

Het Nederland Slank programma richt zich op het versnellen van het metabolisme (stofwisseling) en het herstellen van de hormoonbalans. Door een voedingsprogramma persoonlijk hierop af te stemmen, kan men blijvend 20 kilo afvallen zonder spierafbraak en zonder een jojo-effect. Maar hoe werkt dit principe nu eigenlijk?

Er zijn verschillende hormonen in het lichaam die betrokken zijn bij de plaatselijke vetopslag en vetverbranding. Er hoeft maar één van deze hormonen uit balans te zijn en dit heeft direct toename van lichaamsvet op een specifieke plek op het lichaam als gevolg. Door te analyseren waar iemand vooral vet opslaat, kan er worden bepaald welk hormoon er uit balans is. Vervolgens worden de persoonlijke voedingsadviezen hier weer op aangepast. Hierdoor is iemand beter in staat blijvend vet te verliezen op de juiste plaats van het lichaam!

Meer of minder dan 20 kilo afvallen?

Misschien hoef je wel helemaal geen 20 kilo af te vallen, maar wil je graag 10 kilo kwijt of 15 kilo? Of wil je juist meer dan 20 kilo afvallen? Het maakt niet uit hoeveel gewicht men wil verliezen. Met het Nederland Slank programma is alles mogelijk! Bij Nederland Slank kies je voor het beste dieet, dat het beste bij jou past! Nederland Slank maakt weinig én veel afvallen mogelijk op een gemakkelijke en gezonde manier. De diëtisten bij Nederland Slank begeleiden je in 10 consulten naar je streefgewicht. Afvallen was nog nooit zo gezond, leuk en gemakkelijk!

Mandarins

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult