25 kilo afvallen?

Successful

Zo blij ben je straks als het eraf is!

25 kilo afvallen op een verantwoorde en blijvende manier?

Dat klinkt misschien als iets dat te mooi is om waar te zijn.. Maar Nederland Slank kan je helpen om dit doel te behalen!

Bij Nederland Slank begrijpen wij namelijk hoe vervelend het is als je niet of moeilijk afvalt.

En ook dat je steeds maar weer terugvalt in het jojo-effect. Het  programma bestaat daarom uit een persoonlijk voedingsadvies. Daarmee kun je snel en effectief 25 kilo afvallen, zonder dat je vergaat van de honger!

Velen gingen je voor.  Zie Anja bijvoorbeeld....

Anja

Met ons persoonlijke voedingsplan behaal je binnen korte tijd verschillende gezondheidsdoelen. Nieuwsgierig geworden naar onze methode en wil jij ook 25 kilo afvallen? Lees dan gauw verder!

25 kilo afvallen in 4 of 5 maanden

Voor de meeste mensen klinkt het als iets onmogelijks. 25 kg afvallen lijkt een doel dat normaal alleen bereikt kan worden met heel veel moeite en afzien. Bij Nederland Slank hoeft dat niet zo te zijn. Met het voedingsplan dat we op maat van jouw bloedanalyse voor je maken,  verlies je gemiddeld 2 kilo per week tot wel 12 kilo per maand. (Mannen vaak wat sneller dan vrouwen.)

En dit zonder tabletten, shakes, poedertjes óf honger! Hierdoor is het voedingsplan gemakkelijk vol te houden en behaal je verantwoord, en zonder jojo effect, je streefgewicht. 25 kilo afvallen was nog nooit zo gemakkelijk!

Waarom 25 kilo afvallen nu wél gaat lukken!

Nadat je vele verschillende diëten en programma’s hebt geprobeerd (zonder blijvend succes), is het niet meer dan logisch dat je jezelf een paar kritische vragen stelt: Waarom zou het nu wél werken? Wat maakt het voedingsplan bij Nederland Slank nu eigenlijk zo speciaal?

avocado
Bij Nederland Slank wordt je begeleid door professionele dietisten/orthomoleculair therapeuten. Veel andere voedingsprogramma’s claimen gebruik te maken van persoonlijke adviezen, maar bij Nederland Slank is dit écht zo!

Aan de hand van een uitgebreid bloedonderzoek én een je gezondheidssituatie,  wordt jouw persoonlijke voedingsplan gemaakt.

Door middel van patroonherkenning in het bloed wordt er precies gekeken welke voedingsmiddelen geschikt voor jou zijn. De voedingsadviezen sluiten aan op de behoeften van jouw lichaam en zo kan je verantwoord en effectief 25 kilo afvallen!

entrecote

Metabolisme versnellen en hormoonbalans

Het Nederland Slank programma richt zich op het veranderen van je metabolisme (stofwisseling) en het herstellen van je hormoonbalans.

Door een voedingsprogramma hierop af te stemmen, kan men blijvend 25 kilo afvallen zonder spierafbraak en zonder een jojo-effect. Maar hoe werkt dit principe nu eigenlijk?

Er zijn verschillende hormonen in het lichaam die betrokken zijn bij de plaatselijke vetopslag en vetverbranding. Er hoeft maar één van deze hormonen uit balans te zijn en dit heeft effect. Toename van lichaamsvet op een specifieke plek op het lichaam is het gevolg.

Door te analyseren waar iemand vooral vet opslaat, kan er worden bepaald welk hormoon er uit balans is. Vervolgens worden de persoonlijke voedingsadviezen hier op aangepast. Hierdoor krijg je het model wat eigenlijk bij jou hoort.

Meer of minder dan 25 kilo afvallen?

Misschien hoef je wel helemaal geen 25 kilo af te vallen, maar wil je graag 10 kilo kwijt of 15 kilo? Of wil je juist meer dan 25 kilo afvallen? Het maakt niet uit hoeveel gewicht je wilt verliezen.

Met het Nederland Slank is alles mogelijk! Bij Nederland Slank kies je voor het beste dieet, dat het beste bij jou past! Nederland Slank maakt weinig én veel afvallen mogelijk op een gemakkelijke en gezonde manier. De begeleiders bij Nederland Slank helpen  je in 10 consulten naar je streefgewicht. Afvallen was nog nooit zo gezond, leuk en gemakkelijk!

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult