Hormoonhuishouding

Bij Nederland Slank wordt de balans in je hormoonhuishouding weer hersteld. Hierdoor val je sneller af met blijvend gewichtsverlies. Bij Nederland Slank draait het namelijk allemaal om je hormoonhuishouding, aangezien deze bij overgewicht vaak is verstoord. Hormonen en afvallen gaan dus hand in hand. 

Plan Meteen Mijn Gratis Video Consult In

In dit artikel lees je over de volgende onderwerpen:

Hormonen uit balans

Hormonen in balans brengen met voeding

Hormoonbalans herstellen

Hormonen in balans bevordert de gezondheid

Hormoonhuishouding en gezondheid verbeteren

yoga-2176668_640

Hormonen uit balans

Hormonen die invloed hebben op je gewicht hebben, zijn het stresshormoon cortisol, het eetlust opwekkend hormoon ghreline, het vrouwelijk hormoon oestrogeen en het mannelijk hormoon androgeen. Bovenaan staat insuline, dat je bloedsuikerspiegel reguleert. Indien je hormonen uit balans zijn, is goed afvallen erg moeilijk.

Hormonen in balans brengen met voeding

hormoonbalans-1

De reden van het succes van Nederland Slank is dat dit programma gericht is op de hormonen in balans te brengen met voeding. Daarbij streven wij naar een goed evenwicht tussen serotine en insuline. Bij een verlaagd insuline wordt voeding als energie gebruikt, in plaats van als vet opgeslagen; een verlaging van insuline zorgt er voor dat het eetlust-onderdrukkende hormoon leptine beter werkt. Hierdoor heb je ook minder honger.

Hormoonbalans herstellen

Bij Nederland Slank zal je hormoonhuishouding hersteld worden. Dit wordt gedaan door allereerst je bloed af te nemen om te kijken hoe jouw persoonlijke chemische fabriek er voor staat. Aan de hand hiervan krijg je een persoonlijk voedingsplan dat je hormoonhuishouding weer in balans brengt. Hierdoor val je niet alleen blijvend af, maar ook nog eens snel. Je kunt wel tot 3 kilo per week afvallen. Dit is 12 kilo per maand! (meestal gaat het bij mannen zo snel) Werken aan die hormoonbalans dus!

groeihormoon_fig_04

Hormonen in balans bevordert de gezondheid

tape-403592_640

Overgewicht is een stofwisselingsprobleem dat veroorzaakt wordt door een verstoord evenwicht in de hormoonhuishouding. Doordat de hormonen uit balans zijn, heeft dit grote invloed op het wel of niet goed kunnen afvallen. Met een verstoorde hormoonhuishouding is het gewoonweg onmogelijk om blijvend af te vallen. Vandaar dat het jojo-effect zo vaak voorkomt. Maar de hormoonhuishouding heeft naast afvallen ook nog op andere gezondheidsaspecten invloed. Wetenschappelijk onderzoek toonde aan dat bijvoorbeeld de verhoging van het menselijk groeihormoon voor meer dan 200 gezondheids- en welzijnsverbeteringen zorgde[1].

Enkele voorbeelden zijn:

72% Lichaamsvetverlies
71% Huid textuur
51% Verdwijning rimpels
62% Geheugen
38% Menstruatie cyclus
38% Nieuwe haar groei
88% Spierversteviging
55% Genezing oude wonden
84% Energie niveau
83% Uithoudingsvermogen
73% Weerstand tegen gewone ziektes
75% Seksuele Potentie

Hormoonhuishouding en gezondheid verbeteren

Dat de hormoonhuishouding de gezondheid kan verbeteren is bewezen door diverse artsen en wetenschappers. Het programma van Nederland Slank is ontwikkeld door artsen en voedingsdeskundigen op dat gebied. Uit een wetenschappelijk onderzoek is dan ook aangetoond dat ons afslankprogramma verantwoord afvallen mogelijk maakt.

Breng mijn hormonen in balans

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Referentie

Onderzoek uitgevoerd tussen 1994 en 1996 door Dr. Leon Cass Terry, M.D., Ph.D. aan de Medical College of Wisconsin, en Dr. Edmund Chein, M.D. aan de Palm Springs Life Extension Institute.