Hulp bij afvallen: dit keer gaat het wèl lukken!

www.nederlandslank.nlhubfswebsite-2020imgbannerimage

Je bent al jaren bezig om je overtollige kilo’s kwijt te raken, maar niets lijkt te helpen. Het is een eindeloze strijd geworden waar je alleen maar doodongelukkig van wordt. Bij Nederland Slank krijg je hulp bij het afvallen, en dat werkt zo goed dat we je een ‘no cure, no pay’-garantie geven.

Vraag vandaag nog een gratis consult aan

 

Een persoonlijk plan om je streefgewicht te bereiken

Ben jij blij als je in de spiegel kijkt? Nee? Dan is het tijd om contact op te nemen met Nederland Slank. Sinds 2011 hebben we duizenden vrouwen en mannen geholpen om met een persoonlijk plan hun streefgewicht te bereiken.

Dit doen we door goede hulp bij het afvallen te bieden. Zo krijg je een vaste begeleider die je tijdens het afvalproces gaat begeleiden. Zij neemt op regelmatige basis met je door wat goed gaat en wat minder goed gaat, zodat je snel en eenvoudig bij kunt sturen zonder moedeloos te worden.

Het overleg met je begeleider gebeurt via videobellen. Dat is niet alleen veiliger, het is ook nog eens makkelijker.

Ik had bijna mijn hele leven overgewicht en het lukte me nooit om een dieet vol te houden. Inmiddels ben ik 36 kilo afgevallen door de hulp van Nederland Slank! – Marjo Engberts

Lees meer succesverhalen

afvallen

De voordelen van Nederland Slank

Natuurlijk, er zijn talloze afvalprogramma’s die je kunt volgen. En ze zeggen allemaal dat het jou gaat helpen om eindelijk je streefgewicht te bereiken. Bij Nederland Slank bieden we meer dan dat:

 • Lekker eten

 • Afvallen zonder honger

 • Snel resultaat

 • No cure, no pay

voeding-1

Meer balans door het juiste voedsel te eten

De meeste mensen denken dat ze alleen kunnen afvallen door honger te lijden. Maar wat als we je nu eens zouden vertellen dat je ook van die overtollige kilo’s af kunt komen door gewoon genoeg en lekker te blijven eten? Dan is de drempel naar dat streefgewicht opeens een stukje lager, zeker als je professionele hulp bij het afvallen krijgt.

De methode van Nederland Slank is mede gebaseerd op Metabolic Balance. Dit houdt in dat ons gepersonaliseerde voedingsplan je stofwisseling verbetert en je hormoonbalans herstelt. Het gevolg hiervan is dat je lichaam de voeding in energie omzet, en niet langer in vet. Je lichaam komt weer in balans en daardoor val je af. Gezond, verantwoord en met blijvend resultaat.

Door precies te weten wat je beter niet kunt eten, worden de specifieke oorzaken van de disbalans in jouw lichaam aangepakt. Maar er blijft nog altijd genoeg over wat lekker is. Zo blijf je altijd gemotiveerd.

Door het gepersonaliseerde programma van Nederland Slank viel ik 12 kilo af. Mijn andere kijk op voeding heeft ervoor gezorgd dat ik nu ook veel minder last van mijn prikkelbare darm syndroom (PDS) heb én ik hoef de medicatie voor mijn auto-immuunziekte niet meer te gebruiken! - Edith Bodewitz

verschillende soorten fruit en groente

Zo kun je met hulp van Nederland Slank afvallen

Ieder lichaam is anders. Daarom krijgt iedere deelnemer van Nederland Slank een gepersonaliseerd programma. Als je besluit om aan ons programma deel te nemen, laten we je bloedwaarden analyseren. Met de uitkomst van deze analyse stellen we een persoonlijk voedingsprogramma voor je op. Het doel van dit programma is om je stofwisseling weer in balans te krijgen en om je streefgewicht te bereiken.

Het programma bestaat altijd uit 4 verschillende fasen:

 1. De voorbereidingsfase

 2. De strenge fase

 3. De minder strenge fase

 4. Gewichtsbehoud

Voor iedere fase krijg je een lijst met voedingsmiddelen die we aanraden. Deze zijn gebaseerd op jouw bloedwaarden, voorgeschiedenis en eventuele relevante gezondheidskwesties. Daarnaast krijg je ook een maaltijdplanning met voorstellen en variaties. Tijdens alle fasen van dit traject krijg je natuurlijk altijd uitgebreide hulp bij het afvallen met persoonlijke begeleiding van onze ervaren diëtisten/ orthomoleculair therapeuten.

Lees meer over het programma

Vraag vandaag nog een gratis consult aan

Nederland Slank biedt gegarandeerd resultaat

Bij Nederland Slank krijg je een voedingsprogramma dat speciaal voor jou is ontwikkeld, hierdoor hoef je geen algemeen dieet te volgen dat in veel gevallen helemaal niet bij je past.

Met onze hulp bij het afvallen coachen we je naar je streefgewicht en een vitaler leven. Mocht je met onze ondersteuning dit streefgewicht niet behalen, dan betalen we het volledige bedrag terug. No cure, no pay dus!

Mocht je nog niet zeker weten of het programma van Nederland Slank echt iets voor jou is, stel dan gerust vragen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Met deze gratis tips krijg je gemiddeld eens in de twee weken kennis over voeding en handige tips die je helpen om gezond af te vallen.

Nederland Slank helpt je om snel en verantwoord je streefgewicht te kunnen bereiken én te behouden. Ze kijken daarbij naar de specifieke oorzaken van je overgewicht, want die zijn per persoon verschillend. De hulp van het afvallen van Nederland Slank is dan ook afgestemd op je eigen lichaam en levensstijl. – link Harry Renting

De kosten van ons programma

Nu klinkt het vast duur, die hulp bij het afvallen van Nederland Slank. Maar feitelijk kun je het zo duur maken als je zelf wilt. Er zijn verschillende mogelijkheden en het is ook geen probleem als je gespreid wil betalen.

Het groepstraject

 • Een persoonlijk online intakegesprek;

 • Een bloedonderzoek bij een medisch diagnostisch centrum bij jou in de buurt;

 • Een persoonlijk voedingsplan, opgesteld op basis van je bloedwaarden;

 • 10 online groepsconsulten door een erkend diëtist/ orthomoleculair therapeut.

Het groepstraject kost € 650,-

Programma met persoonlijke begeleiding

 • Een persoonlijk online intakegesprek;

 • Een bloedonderzoek bij een medisch diagnostisch centrum bij jou in de buurt;

 • Een persoonlijk voedingsplan, opgesteld op basis van je bloedwaarden;

 • Persoonlijke online consulten door een erkend diëtist/ orthomoleculair therapeut van Nederland Slank.

Het programma met persoonlijke begeleiding kost € 999,-

Uitgebreid programma met supplementen

 • Een persoonlijk online intakegesprek;

 • Een bloedonderzoek bij een medisch diagnostisch centrum bij jou in de buurt;

 • Een persoonlijk voedingsplan, opgesteld op basis van je bloedwaarden;

 • Persoonlijke online consulten door een erkend diëtist/ orthomoleculair therapeut van Nederland Slank;

 • Meerdere neurotransmittercontroles bij aanvang en tijdens het programma;

 • Supplementen voor het herstellen van het neurotransmitters gedurende de 3 maanden van het endorfine herstelplan.

Het uitgebreide programma met supplementen kost € 2000,-

Vraag vandaag nog een gratis consult aan

De hulp bij het afvallen van Nederland Slank wordt vaak vergoed

De consultants die je bij Nederland Slank helpen bij het afvallen zijn diëtisten die ook zijn erkend als orthomoleculair therapeut door de beroepsvereniging MBOG. Door deze erkenning wordt ons programma in veel gevallen minstens voor een deel door ziektekostenverzekeraars vergoed. De kosten die onder het aanvullende verzekeringspakket vallen worden niet verrekend met het eigen risico.

Er zijn mogelijkheden om via je aanvullende verzekeringspakket voor vergoeding in aanmerking te komen:

Vergoeding voor orthomoleculaire geneeskunde

Orthomoleculaire therapie valt onder de alternatieve geneeswijzen in je (aanvullende) verzekeringspolis. Als dit in je verzekeringspakket staat, wordt vaak een (groot) deel van de kosten voor het programma van Nederland Slank vergoed. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

functies van endorfine (1)

Test je neurotransmitters

De kans dat je ooit van neurotransmitters hebt gehoord is vrij klein. Toch zijn deze stoffen in je bloed en zenuwstelsel heel belangrijk als je wil afvallen, ze kunnen namelijk voor verstoringen in je hormonen en gezondheid zorgen. En bij dergelijke verstoringen wordt het een stuk moeilijker om af te vallen, ook als je goede hulp hebt.

Om die reden kijkt Nederland Slank naar datgene wat het beste bij je past. We sporen verstoringen op en adviseren vervolgens hoe jouw lijf weer in balans kan komen. Met een goede balans kom je namelijk niet meteen twee kilo aan als je een keertje sjoemelt. Ben je benieuwd hoe het met jouw neurotransmitters gaat? We hebben een speciale test ontwikkeld waarmee jij de staat van je neurotransmitters kunt testen.

Test je neurotransmitters

Ruim anderhalf jaar sportte ik 5x per week en at ik iedere dag gezond. Het had alleen weinig resultaat. Met het programma van Nederland Slank ben ik 13 kilo afgevallen. Maar dat is niet het enige, mijn allergiemedicatie ligt al 2 maanden onaangetast in de kast en ik ben niet langer neerslachtig rondom mijn menstruatie. – Nancy Gaertner

Ben jij een emotionele eter? Het endorfine herstelplan helpt je!

Nu klinkt het allemaal heel makkelijk, dat afvallen met Nederland Slank. Maar jij kent jezelf, je bent een zogenaamde emotionele eter. Zodra het even tegenzit moet er gewoon een hele zak chips leeg. Of een vol pak koekjes, of een hele zak drop.

Het fenomeen van eetbuien kennen we bij Nederland Slank, en we weten ook hoe die veroorzaakt worden. Die heftige verlangens naar producten met veel suikers en zetmeel komen namelijk doordat de endorfine-receptoren in je lijf niet goed werken. Als het je maar niet lukt om je eetgewoonten onder controle te krijgen, dan komt dat niet door zwakte of een gebrek aan motivatie. Het komt omdat je endorfine systeem niet optimaal werkt.

Nederland Slank heeft het endorfine herstelplan ontwikkeld om de endorfine in je lichaam door middel van het juiste voedsel weer te herstellen.

Lees het verhaal van Caroline Cortenbach

honger-afvallen-300x199

Afvallen kan ook zonder moeite

Afvallen wordt altijd geassocieerd met moeite. Het is moeilijk om je eetgewoonten aan te passen, minder te eten, minder lekkere dingen te eten en je hebt er veel doorzettingsvermogen voor nodig. Bij Nederland Slank maken we van afvallen een feestje. Je kunt namelijk gewoon lekker blijven eten, je hoeft geen honger te lijden en je ziet ook nog eens heel snel resultaat.

Op onze website staan talloze heerlijke recepten. Ze zijn allemaal snel op tafel te zetten en zijn zo lekker dat de rest van je gezin ook graag meedoet. Kijk bijvoorbeeld maar eens bij het recept voor geroosterde zalmfilet met champignonragout en gestoofde cherrytomaatjes

Bekijk alle recepten

weegschaal-1

Wat eraf gaat, komt er niet meer aan

Bij Nederland Slank gaat het niet alleen om afvallen. Het streefgewicht behouden is voor ons minstens net zo belangrijk. Je hebt er tenslotte niets aan als je 10 kilo afvalt en vervolgens een jaar later weer 12 kilo zwaarder bent. En nog slechter in je vel zit. Het gaat niet om de resultaten op de korte termijn, we gaan voor de lange termijn.

Het belangrijkste onderdeel bij blijvend afvallen is natuurlijk motivatie. Hoe zorg je ervoor dat je op den duur niet toch meer gaat eten of snoepen? De oplossing ligt bij de resultaten die je op de korte termijn al krijgt. Je voelt je beter als je hormonen en stofwisseling in balans zijn. Je hebt geen last meer van allerlei kwaaltjes, acne, neerslachtigheid en een slechte stoelgang.

Sinds ik ben afvallen met de hulp van Nederland Slank kom ik af en toe 1 of 2 kilo aan. Maar die kilo’s ben ik ook altijd snel weer kwijt. Medicijnen voor cluster migraine, het puffertje voor mijn COPD en de medicijnen voor de overgang heb ik al een jaar niet meer nodig gehad! – Anja

selfcare

Neem contact op voor èchte hulp bij het afvallen

Heb jij genoeg van je overtollige kilo’s en wil je daar blijvend vanaf? Nederland Slank helpt je om snel en verantwoord je streefgewicht te bereiken en te behouden. We kijken naar de specifieke oorzaken van je overgewicht, want die zijn per persoon verschillend. Onze hulp bij het afvallen houdt in dat we je een individuele oplossing op maat bieden met een uitgebalanceerd voedingsplan dat is afgestemd op je eigen lichaam en levensstijl.

Plan een gratis consult om erachter te komen hoe Nederland Slank ook jou kan helpen bij het afvallen. Dit keer gaat het je wèl lukken!

Vraag vandaag nog een gratis consult aan