Nederland-Slank-Mar-18-2024-12-45-21-0909-PM

Gezond afvallen met begeleiding

Dit keer gaat het afvallen wèl lukken! Bij Nederland Slank krijg je namelijk hulp bij het afvallen, en dat werkt zo goed dat we je een ‘no cure, no pay’-garantie geven.

Gratis consult

In dit artikel lees je over de volgende onderwerpen:

Een persoonlijk plan om je streefgewicht te bereiken

Hulp met afvallen

Gegarandeerd resultaat

Wat eraf gaat, komt er niet meer aan

Contact opnemen voor een gratis consult

 

Een persoonlijk plan om je streefgewicht te bereiken

Ben jij blij als je in de spiegel kijkt? Nee? Dan is het tijd om contact op te nemen met Nederland Slank. Sinds 2011 hebben we duizenden vrouwen en mannen geholpen om met een persoonlijk plan hun streefgewicht te bereiken.

Dit doen we door goede hulp bij het afvallen te bieden. Zo krijg je een vaste begeleider die je tijdens het afvalproces gaat begeleiden. Zij neemt op regelmatige basis met je door wat goed gaat en wat minder goed gaat, zodat je snel en eenvoudig bij kunt sturen zonder moedeloos te worden.

Het overleg met je begeleider gebeurt via videobellen. Dat is niet alleen veiliger, het is ook nog eens makkelijker.

Ik had bijna mijn hele leven overgewicht en het lukte me nooit om een dieet vol te houden. Inmiddels ben ik 36 kilo afgevallen door de hulp van Nederland Slank! – Marjo Engberts

Happy Lady

De methode van Nederland Slank is mede gebaseerd op Metabolic Balance. Dit houdt in dat ons gepersonaliseerde voedingsplan je stofwisseling verbetert en je hormoonbalans herstelt. Het gevolg hiervan is dat je lichaam de voeding in energie omzet, en niet langer in vet. Je lichaam komt weer in balans en daardoor val je af. Gezond, verantwoord en met blijvend resultaat.

Door precies te weten wat je beter niet kunt eten, worden de specifieke oorzaken van de disbalans in jouw lichaam aangepakt. Maar er blijft nog altijd genoeg over wat lekker is. Zo blijf je altijd gemotiveerd.

verschillende-1

Hulp met afvallen

Ieder lichaam is anders. Daarom krijgt iedere deelnemer van Nederland Slank een gepersonaliseerd programma. Als je besluit om aan ons programma deel te nemen, laten we je bloedwaarden analyseren. Met de uitkomst van deze analyse stellen we een persoonlijk voedingsprogramma voor je op. Het doel van dit programma is om je stofwisseling weer in balans te krijgen en om je streefgewicht te bereiken.

Het programma bestaat altijd uit 4 verschillende fasen:

  1. De voorbereidingsfase

  2. De strenge fase

  3. De minder strenge fase

  4. Gewichtsbehoud

Voor iedere fase krijg je een lijst met voedingsmiddelen die we aanraden. Deze zijn gebaseerd op jouw bloedwaarden, voorgeschiedenis en eventuele relevante gezondheidskwesties. Daarnaast krijg je ook een maaltijdplanning met voorstellen en variaties. Tijdens alle fasen van dit traject krijg je natuurlijk altijd uitgebreide hulp bij het afvallen met persoonlijke begeleiding van onze ervaren diëtisten/ orthomoleculair therapeuten.

Lees meer over het programma

Gegarandeerd resultaat

Bij Nederland Slank krijg je een voedingsprogramma dat speciaal voor jou is ontwikkeld. Hierdoor hoef je geen algemeen dieet te volgen dat in veel gevallen helemaal niet bij je past.

Met onze hulp bij het afvallen, coachen we je naar je streefgewicht en een vitaler leven. Mocht je met onze ondersteuning dit streefgewicht niet behalen, dan betalen we het volledige bedrag terug. No cure, no pay dus!

weegschaal

Wat eraf gaat, komt er niet meer aan

Bij Nederland Slank gaat het niet alleen om afvallen. Het streefgewicht behouden is voor ons minstens net zo belangrijk. Je hebt er tenslotte niets aan als je 10 kilo afvalt en vervolgens een jaar later weer 12 kilo zwaarder bent. En nog slechter in je vel zit. Het gaat niet om de resultaten op de korte termijn, we gaan voor de lange termijn.

Het belangrijkste onderdeel bij blijvend afvallen is natuurlijk motivatie. Hoe zorg je ervoor dat je op den duur niet toch meer gaat eten of snoepen? De oplossing ligt bij de resultaten die je op de korte termijn al krijgt. Je voelt je beter als je hormonen en stofwisseling in balans zijn. Je hebt geen last meer van allerlei kwaaltjes, acne, neerslachtigheid en een slechte stoelgang.

Neem contact op voor èchte hulp bij het afvallen

Heb jij genoeg van je overtollige kilo’s en wil je daar blijvend vanaf? Nederland Slank helpt je om snel en verantwoord je streefgewicht te bereiken en te behouden. We kijken naar de specifieke oorzaken van je overgewicht, want die zijn per persoon verschillend. Onze hulp bij het afvallen houdt in dat we je een individuele oplossing op maat bieden met een uitgebalanceerd voedingsplan dat is afgestemd op je eigen lichaam en levensstijl.

Plan een gratis consult om erachter te komen hoe Nederland Slank ook jou kan helpen bij het afvallen. Dit keer gaat het je wèl lukken!

Vraag vandaag nog een gratis consult aan!

Stuur Mij Het Gratis Ebook

Meer weten over afvallen

Nederland Slank helpt je om snel en verantwoord jouw streefgewicht te kunnen bereiken én te behouden. Meer weten over gezond afvallen, lees dan verder over onderstaande onderwerpen.

5 kilo afvallen of zelfs 10 kilo afvallen
Er zijn genoeg redenen, waardoor het afvallen je niet snel en gemakkelijk af gaat: te weinig beweging, verkeerd eetpatroon, medische afwijkingen, en ga zo maar door. Snel 5 kilo afvallen kan echter heel makkelijk met het voedingsprogramma van Nederland Slank.

Meet weten? Lees: 5 kilo afvallen of zelfs 10 kilo afvallen
Afvallen door te wandelen
Meer bewegen is altijd een goed idee wanneer je wilt afvallen. Waar sommige mensen kiezen voor fitness, hardlopen of zwemmen, vinden anderen het fijner om lekker te wandelen. Maar kun je eigenlijk afvallen door te wandelen en zo ja, hoe pak je dat dan aan? Hier vind je alle antwoorden die je zoekt.

Meet weten? Lees: Afvallen door te wandelen
Afvallen in de overgang
Ben je ongemerkt een aantal kilo's aangekomen zonder dat je meer bent gaan eten of minder bent gaan bewegen. Dit is een veelvoorkomend probleem bij vrouwen tussen de 45 en 55 jaar. Vanaf deze leeftijd komen de meeste vrouwen in de overgang. Er vinden dan veel veranderingen plaats in het lichaam, waaronder vaak gewichtstoename.

Meet weten? Lees: Aangekomen in de overgang? Je bent niet de enige.
Afvallen lukt niet?
Hoe vaak heb je al verzucht: “afvallen lukt niet”. Een veel gehoord probleem dat wij bij onze klanten ook vaak horen. Zeker als je al menig dieet hebt uitgeprobeerd, maar zonder het gewenste resultaat. Wellicht is je vertrouwen inmiddels erg laag en weet je niet of je een nieuwe afslankpoging aandurft. Heel begrijpelijk allemaal.

Meet weten? Lees: Afvallen lukt niet?
Afvallen met appelazijn
Appelazijn is al eeuwenlang een populair ingrediënt in de meest uiteenlopende keukens. Deze azijnsoort geeft eten een lekkere smaak, maar wordt ook in verband gebracht met makkelijker en sneller afvallen. Veel mensen kiezen er dus voor om meer appelazijn in hun voedingspatroon te verwerken.

Meet weten? Lees: Afvallen met appelazijn
Afvallen met lijnzaad
Lijnzaad is een plat, bruin zaadje dat uit de vlasplant komt. De wetenschappelijke naam van deze plant is linum usitatisimum. Het is een van de oudste vezelgewassen ter wereld en daarmee ook een van de eerste bronnen van superfoods.

Meet weten? Lees: Afvallen met lijnzaad
Afvallen met Metabolic Balance
Het Metabolic Balance programma is opgezet door voedingswetenschappers in samenwerking met artsen. Omdat ieder lichaam anders is en de meeste mensen met overgewicht baat hebben bij een persoonlijke afvalmethode, is dit een efficiënte manier om je gewicht weer op peil te brengen.

Meet weten? Lees: Gezond afvallen met Metabolic Balance
Afvallen met metformine
Metformine is een medicijn dat wordt voorgeschreven voor patiënten met diabetes type 2. In Nederland hebben 1,1 miljoen mensen met deze ziekte te maken. Diabetes type 2 is een ziekte waarbij het lichaam niet meer goed reageert op insuline. Dit is een hormoon dat verantwoordelijk is voor het reguleren van de bloedsuikerspiegel. Nadat je eet komt er glucose in je bloedbaan terecht. Insuline zorgt ervoor dat je cellen zich openen en in staat zijn om deze glucose op te nemen. Zo daalt de bloedsuikerspiegel weer en kan je lichaam energie uit je maaltijd halen.

Meet weten? Lees: Afvallen met metformine
Afvallen met Saxenda
Saxenda is een receptgeneesmiddel dat gebruikt kan worden om mensen met overgewicht in combinatie met minstens 1 gewichtsgerelateerde comorbiditeit of mensen met ernstig overgewicht te helpen afvallen. Saxenda is de merknaam, want de naam van de werkzame stof is eigenlijk liraglutide. Het is een injectie die dagelijks in je buik, armen of benen gespoten moet worden.

Meet weten? Lees: Afvallen met Saxenda
Afvallen met semaglutide
Semaglutide is een medicijn dat sinds 2017 op de markt is. Andere namen voor dit medicijn zijn Ozempic en Rybelsus. De medicatie is ontwikkeld voor mensen met diabetes type 2. Hun ziekte zorgt ervoor dat de bloedsuikerspiegel niet goed gereguleerd wordt, wat uiteindelijk tot verschillende gezondheidsproblemen kan leiden.

Meet weten? Lees: Afvallen met semaglutide
Afvallen met shakes
Er zijn winkels, maar ook talloze websites, die een flink assortiment van maaltijdvervangers aanbieden. Die maaltijdvervangers zijn meestal shakes, maar het kunnen ook repen zijn. De bedoeling is dat je die maaltijdvervangers als ontbijt, lunch en/of avondeten neemt zodat je afvalt omdat zo’n shake minder calorieën dan een gewone maaltijd bevat.

Meet weten? Lees: Afvallen met shakes
Afvallen met smoothies
Bij het smoothiedieet vervang je een deel van je maaltijden door smoothies. Het is een dieet dat 21 dagen duurt en is ontwikkeld door Drew Sgoutas. Hij claimt dat je snel gewicht kunt verliezen door drie weken lang minder vast voedsel te eten en meer smoothies aan je dieet toe te voegen. Sgoutas schreef een boek waarin hij het dieet precies uitlegde, inclusief 36 recepten voor smoothies.

Meet weten? Lees: Afvallen met smoothies
Afvallen na je bevalling
Na de bevalling heb je het druk met het verzorgen van je kindje en afvallen zal niet het eerste zijn waar je aan denkt misschien. Maar als alles weer min of meer normaal wordt en je wilt weer eens wat leuke kleren aan, ga je misschien ook wel weer op de weegschaal staan om de schade vast te stellen.

Meet weten? Lees: Afvallen na je bevalling
Afvallen na zwangerschap
Je gewicht neemt tijdens de zwangerschap normaliter wat toe. De zwangerschap en de periode erna is een drukke en mooie periode van weinig slaap, veel voeden en veel andere drukte. Maar nu je je ritme weer een beetje hebt terug gevonden wil je afvallen na de zwangerschap, maar hoe pak je dit verantwoord aan?

Meet weten? Lees: Eenvoudig afvallen en eten na de zwangerschap
Afvallen op afstand
Vind je de reistijd zonde van je tijd? En wil je de consulten in jouw tijd en op jouw persoonlijke manier doen? Bij ons kun je desnoods de consulten in je pyjama volgen! Nederland Slank biedt consulten via Zoom, Skype of Facetime. Wanneer het jou uitkomt. Je kunt tussendoor altijd je vragen stellen aan je persoonlijke begeleider.

Meet weten? Lees: Afvallen op afstand met begeleiding
Afvallen rondom de buik
Zowel vrouwen als mannen houden snel vet op de buik vast. Snel afvallen op de buik is dan ook een veel gewenste doelstelling bij het afslanken. Een vraag die dan ook vaak gesteld wordt, is 'hoe krijg ik snel een platte buik?'. Een platte buik krijgen, gebeurt niet zomaar. Buikvet kwijtraken is het resultaat van rustige darmen en een goede hormoonbalans.

Meet weten? Lees: Meet weten? Lees: Snel afvallen rondom de buik
Afvallen vergoed door verzekeraars
Onze professionele begeleiders zijn diëtisten die erkend zijn als orthomoleculair therapeut door beroepsvereniging MBOG voor orthomoleculaire geneeswijzen en beroepsvereniging CAT. Door deze erkenning wordt ons programma in veel gevallen (deels) vergoed door ziektekostenverzekeraars.

Meet weten? Lees: Afvallen vergoed door verzekeraars
Afvallen via bloedanalyse
Aan de hand van jouw uitslag op 35 bloedwaarden wordt een programma opgesteld, gericht op jouw lichaam. Het is dus een persoonlijk programma, dat alleen succesvol is wanneer het op maat wordt afgestemd op jouw behoeften. Dit is de oplossing voor een evenwichtige hormoonbalans en daarmee het realiseren van een goed, stabiel gewicht en een goede gezondheid.

Meet weten? Lees: Afvallen middels bloedanalyse is bewezen effectief
Afvallen zonder dieet
Gezond afvallen zonder streng dieet om een ideaal gewicht te bereiken en te behouden, dat is waar het verantwoord afslankprogramma van Nederland Slank zicht op richt. Onze orthomoleculaire therapeuten helpen je daarbij op een manier die bij jou past. Afvallen zonder (streng) dieet klinkt veel mensen als muziek in de oren.

Meet weten? Lees: Afvallen zonder dieet
Afvallen zonder sporten
Afvallen zonder sporten? Dat klinkt voor een heleboel mensen te mooi om waar te zijn. Want als je sport, span je je in en verbruik je energie en zo verlies je dus gewicht, toch? Maar hoe komt het dan dat vele van ons een paar keer per week de sportschool opzoeken en ons in het zweet werken, maar geen gram verliezen? Is sporten wel echt zo gezond en noodzakelijk om af te vallen of is dat maar een fabeltje?

Meet weten? Lees: Afvallen zonder sporten klinkt te mooi om waar te zijn
Afvaltips
Vaak willen mensen zo snel en zo gemakkelijk mogelijk afvallen. Het internet staat vol met makkelijke en snelle afvaltips. Je hoeft dan ook niet lang te zoeken of je hebt al een schema of voedingsadvies voor je neus. Maar vaak zijn deze adviezen en diëten eenzijdig en ongezond en helpen dus niet bij het verantwoord afvallen.

Meet weten? Lees: Makkelijke en snelle afvaltips, werken ze echt?
BMI berekenen
De BMI lees je als volgt af: Hoe hoger je Body Mass Index is, hoe meer overgewicht je hebt en overgewicht brengt weer veel gezondheidsrisico's met zich mee. Een BMI tussen de 18,5 en 25 is gezond. Met een gezond BMI zit je dus (meestal) op een goed/gezond gewicht. Tussen de 25 en 30, heb je overgewicht.

Meet weten? Lees: BMI berekenen
Buikvet
Iedereen heeft wel wat buikvet, zelfs mensen met een platte buik. Dat is normaal. Maar te veel buikvet kan uw gezondheid beïnvloeden. Vet kan op twee verschillende manieren in uw lichaam worden opgeslagen. Direct onder de huid zoals op de heupen, billen en buik. En dieper in het lichaam; rond het hart, de maag, de lever en de longen. Dit diepe vet heet visceraal vet.

Meet weten? Lees: Buikvet is lastig kwijt te raken. Wij weten hoe.
Calorieën tellen
In de voedingsindustrie is de calorie een veelgebruikte maat om een bepaalde hoeveelheid energie aan te geven. Die calorieën komen tot stand door een optelling van de koolhydraten, proteïne (eiwitten) en vet in het product. Zo bevatten eiwitten en vet 9 calorieën per gram en koolhydraten 4 calorieën per gram. Bij het tellen van calorieën let men dus niet perse op de samenstelling van een voedingsmiddel, ofwel de voedingswaarde.

Meet weten? Lees: Calorieën tellen
Gewichtstoename rond de menopauze
De menopauze is eigenlijk niet meer dan een hormonale verandering die alleen bij vrouwen voorkomt. Maar het is niet de enige hormonale verandering die je als vrouw in je leven meemaakt. In totaal doorloopt een vrouw namelijk vier periodes van hormonale veranderingen.

Meet weten? Lees: Gewichtstoename rond de menopauze
Goede voornemens
Goede voornemens blijken te moeilijk en lastig vol te houden. In dit artikel geven we een aantal kleine tips die een groot effect op de gezondheid hebben. En ze zijn makkelijk vol te houden! Doe jij mee?

Meet weten? Lees: Goede voornemens voor een gezond nieuw jaar!
Ideaal gewicht
Een gezond gewicht hebben heeft veel voordelen. Je zult je niet alleen lekkerder in je vel voelen en meer zelfvertrouwen hebben, maar een gezond gewicht brengt ook nog eens vele gezondheidsvoordelen met zich mee. Zo heb je minder kans op hart- en vaatziekten, op suikerziekte en op gewrichtsklachten.

Meet weten? Lees: Ideaal en gezond gewicht
Intermittent fasting
Intermittent fasting wordt in het Nederlands ook wel onderbroken vasten genoemd. Het is een vorm van afwisselend vasten, en kan op verschillende manieren gebeuren. Intermittent fasting is in feite geen dieet, het schrijft niet voor wat je eet, maar wanneer en hoe lang je wel en niet eet, een eetvenster. Het is dus eigenlijk een voedingsschema waarin "vasten" voorkomt.

Meer weten? Lees: Intermittent fasting en afvallen
Is lijnen gezond of niet
Voor je gezondheid is het belangrijk om op je gewicht te letten. Het is niet goed om te weinig te wegen, maar overgewicht kan ook schadelijk zijn voor je gezondheid. Daarom is het niet gek dat er allerlei manieren zijn bedacht om je gewicht onder controle te houden. Lijnen is daar een bekend voorbeeld van. Is het eigenlijk wel gezond om te lijnen? En wat voor effect heeft het op je lichaam?

Meet weten? Lees: Is lijnen gezond of niet
Keto-pillen en drankjes
Keto-pillen zijn supplementen die zijn ontwikkeld om het proces van ketose in het lichaam te stimuleren. Ketose is een staat waarin het lichaam vet gebruikt als brandstof in plaats van koolhydraten. Deze supplementen bevatten vaak ingrediënten zoals B-vitaminen, cafeïne, en MCT-oliën die beweren het proces van ketose te ondersteunen.

Meet weten? Lees: Keto-pillen en drankjes
Maagverkleining
Maagverkleiningen lijkt een eenvoudige oplossing voor een groot probleem: de toenemende obesitascijfers waar we wereldwijd mee te maken hebben. Overgewicht staat wereldwijd op nummer vijf van veelvoorkomende doodsoorzaken en aan die trend lijkt voorlopig nog geen einde te komen. Niet zo gek dus dat veel mensen kiezen voor een maagverkleining.

Meet weten? Lees: Maagverkleining
Slapend afvallen
Het klinkt als een gevalletje ‘too good to be true’, de uitspraak dat je kunt afvallen tijdens het slapen. Dat komt omdat we allemaal het idee in ons hoofd hebben dat afvallen moeilijk is. En dat je daar heel erg je best voor moet doen. Toch zit het verschil tussen echt afvallen en met veel moeite een paar onsjes kwijtraken vaak in kleine, maar belangrijke dingen. Zoals slapen. In dit artikel leggen we je precies uit hoe dat allemaal werkt.

Lees: Afvallen tijdens het slapen: het kan echt
Snel afvallen
Snel en blijvend afvallen: het is voor veel mensen een belangrijk doel. Afvallen is lang niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Daarom is het belangrijk om jezelf goed te informeren. Wat zijn de beste methodes om snel af te vallen en wat moet je vooral niet doen?

Meet weten? Lees: Snel afvallen op een gezonde manier
Stofwisseling versnellen
Je stofwisseling versnellen helpt om sneller af te vallen. Als je stofwisseling hoog staat afgesteld, kan je lichaam sneller calorieën omzetten in energie in plaats van opslaan in vet. Je stofwisseling versnellen kan op verschillende manieren, zodat je metabolisme wordt verhoogd en jij sneller vet gaat verbranden.

Meet weten? Lees: Stofwisseling versnellen helpt om sneller af te vallen
Verantwoord afslanken
In principe kan iedereen afslanken door caloriebeperkt te eten; dus minder calorieën binnenkrijgen via voeding, zodat er meer calorieën verbrand worden. Het probleem is alleen dat deze manier en andere dergelijke diëten op lange termijn moeilijk zijn om vol te houden. Op het moment dat er gestopt wordt met zo'n crashdieet, gaan de meeste mensen gewoon weer terug naar hun oude eet (en beweeg) gewoonten. Hierdoor ervaren veel mensen het welbekende 'jojo-effect': eerst vallen ze af, en vervolgens komen ze weer aan.

Meet weten? Lees: Verantwoord afslanken
Veel sporten
Net als gezonde voeding, voldoende nachtrust en ontspanning, hebben we beweging nodig om gezond te worden en te blijven. Waarom is sporten gezond en maakt het ook uit op welke manier je beweegt?

Meet weten? Lees: Is veel sporten gezond?
Visceraal vet
Iedereen weet dat te veel vet in je lichaam niet gezond is, maar wist je ook dat er onderscheid gemaakt kan worden tussen verschillende soorten vet? Visceraal vet is er daar één van. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van dit type vet en wat het met je lichaam doet.

Meet weten? Lees: Wat is visceraal vet?
Waarom afvallen niet lukt
Je interne beloning systeem kan makkelijk een loopje met je nemen. Je dacht dat je alles goed deed. En je viel de eerste weken ook echt lekker af. Misschien wel een kilootje of twee. Maar inmiddels, vier weken later, blijkt je voortgang ontmoedigend vertraagd en voelt het alsof “kijken hoe het gras groeit” sneller zou gaan. Afvallen is echter een proces dat tijd vergt en gun jezelf die tijd ook.

Meet weten? Lees: Waarom afvallen niet lukt
Wondermiddel voor snel afvallen
Er zijn vandaag de dag nog geen magische pillen die ervoor zorgen dat je kilo's afvalt en ook de beste dieettips hebben alleen een ondersteunende werking. Wanneer je wilt afvallen, zal je toch echt een groot deel zelf moeten doen. De juiste aanpak maakt het wel makkelijker om effectief af te vallen.

Meet weten? Lees: Wondermiddel voor snel afvallen
Wat zijn de kosten Gratis consult