Nederland-Slank-(4)

Gezond afvallen met begeleiding

Dit keer gaat het afvallen wèl lukken! Bij Nederland Slank krijg je namelijk hulp bij het afvallen, en dat werkt zo goed dat we je een ‘no cure, no pay’-garantie geven.

Gratis consult

Gezond afvallen met begeleiding

Dit keer gaat het afvallen wèl lukken! Bij Nederland Slank krijg je namelijk hulp bij het afvallen, en dat werkt zo goed dat we je een ‘no cure, no pay’-garantie geven.

Gratis consult

In dit artikel lees je over de volgende onderwerpen:

Een persoonlijk plan om je streefgewicht te bereiken

Hulp met afvallen

Gegarandeerd resultaat

Wat eraf gaat, komt er niet meer aan

Contact opnemen voor een gratis consult

 

Een persoonlijk plan om je streefgewicht te bereiken

Ben jij blij als je in de spiegel kijkt? Nee? Dan is het tijd om contact op te nemen met Nederland Slank. Sinds 2011 hebben we duizenden vrouwen en mannen geholpen om met een persoonlijk plan hun streefgewicht te bereiken.

Dit doen we door goede hulp bij het afvallen te bieden. Zo krijg je een vaste begeleider die je tijdens het afvalproces gaat begeleiden. Zij neemt op regelmatige basis met je door wat goed gaat en wat minder goed gaat, zodat je snel en eenvoudig bij kunt sturen zonder moedeloos te worden.

Het overleg met je begeleider gebeurt via videobellen. Dat is niet alleen veiliger, het is ook nog eens makkelijker.

Ik had bijna mijn hele leven overgewicht en het lukte me nooit om een dieet vol te houden. Inmiddels ben ik 36 kilo afgevallen door de hulp van Nederland Slank! – Marjo Engberts

afvallen

De methode van Nederland Slank is mede gebaseerd op Metabolic Balance. Dit houdt in dat ons gepersonaliseerde voedingsplan je stofwisseling verbetert en je hormoonbalans herstelt. Het gevolg hiervan is dat je lichaam de voeding in energie omzet, en niet langer in vet. Je lichaam komt weer in balans en daardoor val je af. Gezond, verantwoord en met blijvend resultaat.

Door precies te weten wat je beter niet kunt eten, worden de specifieke oorzaken van de disbalans in jouw lichaam aangepakt. Maar er blijft nog altijd genoeg over wat lekker is. Zo blijf je altijd gemotiveerd.

verschillende soorten fruit en groente

Hulp met afvallen

Ieder lichaam is anders. Daarom krijgt iedere deelnemer van Nederland Slank een gepersonaliseerd programma. Als je besluit om aan ons programma deel te nemen, laten we je bloedwaarden analyseren. Met de uitkomst van deze analyse stellen we een persoonlijk voedingsprogramma voor je op. Het doel van dit programma is om je stofwisseling weer in balans te krijgen en om je streefgewicht te bereiken.

Het programma bestaat altijd uit 4 verschillende fasen:

  1. De voorbereidingsfase

  2. De strenge fase

  3. De minder strenge fase

  4. Gewichtsbehoud

Voor iedere fase krijg je een lijst met voedingsmiddelen die we aanraden. Deze zijn gebaseerd op jouw bloedwaarden, voorgeschiedenis en eventuele relevante gezondheidskwesties. Daarnaast krijg je ook een maaltijdplanning met voorstellen en variaties. Tijdens alle fasen van dit traject krijg je natuurlijk altijd uitgebreide hulp bij het afvallen met persoonlijke begeleiding van onze ervaren diëtisten/ orthomoleculair therapeuten.

Lees meer over het programma

Gegarandeerd resultaat

Bij Nederland Slank krijg je een voedingsprogramma dat speciaal voor jou is ontwikkeld. Hierdoor hoef je geen algemeen dieet te volgen dat in veel gevallen helemaal niet bij je past.

Met onze hulp bij het afvallen, coachen we je naar je streefgewicht en een vitaler leven. Mocht je met onze ondersteuning dit streefgewicht niet behalen, dan betalen we het volledige bedrag terug. No cure, no pay dus!

weegschaal-1

Wat eraf gaat, komt er niet meer aan

Bij Nederland Slank gaat het niet alleen om afvallen. Het streefgewicht behouden is voor ons minstens net zo belangrijk. Je hebt er tenslotte niets aan als je 10 kilo afvalt en vervolgens een jaar later weer 12 kilo zwaarder bent. En nog slechter in je vel zit. Het gaat niet om de resultaten op de korte termijn, we gaan voor de lange termijn.

Het belangrijkste onderdeel bij blijvend afvallen is natuurlijk motivatie. Hoe zorg je ervoor dat je op den duur niet toch meer gaat eten of snoepen? De oplossing ligt bij de resultaten die je op de korte termijn al krijgt. Je voelt je beter als je hormonen en stofwisseling in balans zijn. Je hebt geen last meer van allerlei kwaaltjes, acne, neerslachtigheid en een slechte stoelgang.

Neem contact op voor èchte hulp bij het afvallen

Heb jij genoeg van je overtollige kilo’s en wil je daar blijvend vanaf? Nederland Slank helpt je om snel en verantwoord je streefgewicht te bereiken en te behouden. We kijken naar de specifieke oorzaken van je overgewicht, want die zijn per persoon verschillend. Onze hulp bij het afvallen houdt in dat we je een individuele oplossing op maat bieden met een uitgebalanceerd voedingsplan dat is afgestemd op je eigen lichaam en levensstijl.

Plan een gratis consult om erachter te komen hoe Nederland Slank ook jou kan helpen bij het afvallen. Dit keer gaat het je wèl lukken!

Vraag vandaag nog een gratis consult aan!

Vraag het gratis e-book aan

Meer weten over afvallen

Nederland Slank helpt je om snel en verantwoord jouw streefgewicht te kunnen bereiken én te behouden. Meer weten over gezond afvallen, lees dan verder over onderstaande onderwerpen.

Afvallen in de overgang
Ben je ongemerkt een aantal kilo's aangekomen zonder dat je meer bent gaan eten of minder bent gaan bewegen. Dit is een veelvoorkomend probleem bij vrouwen tussen de 45 en 55 jaar. Vanaf deze leeftijd komen de meeste vrouwen in de overgang. Er vinden dan veel veranderingen plaats in het lichaam, waaronder vaak gewichtstoename.

Meet weten? Lees: Aangekomen in de overgang? Je bent niet de enige.
Afvallen lukt niet?
Hoe vaak heb je al verzucht: “afvallen lukt niet”. Een veel gehoord probleem dat wij bij onze klanten ook vaak horen. Zeker als je al menig dieet hebt uitgeprobeerd, maar zonder het gewenste resultaat. Wellicht is je vertrouwen inmiddels erg laag en weet je niet of je een nieuwe afslankpoging aandurft. Heel begrijpelijk allemaal.

Meet weten? Lees: Afvallen lukt niet?
Afvallen met Metabolic Balance
Het Metabolic Balance programma is opgezet door voedingswetenschappers in samenwerking met artsen. Omdat ieder lichaam anders is en de meeste mensen met overgewicht baat hebben bij een persoonlijke afvalmethode, is dit een efficiënte manier om je gewicht weer op peil te brengen.

Meet weten? Lees: Gezond afvallen met Metabolic Balance
Afvallen na zwangerschap
Je gewicht neemt tijdens de zwangerschap normaliter wat toe. De zwangerschap en de periode erna is een drukke en mooie periode van weinig slaap, veel voeden en veel andere drukte. Maar nu je je ritme weer een beetje hebt terug gevonden wil je afvallen na de zwangerschap, maar hoe pak je dit verantwoord aan?

Meet weten? Lees: Eenvoudig afvallen en eten na de zwangerschap
Afvallen op afstand
Vind je de reistijd zonde van je tijd? En wil je de consulten in jouw tijd en op jouw persoonlijke manier doen? Bij ons kun je desnoods de consulten in je pyjama volgen! Nederland Slank biedt consulten via Zoom, Skype of Facetime. Wanneer het jou uitkomt. Je kunt tussendoor altijd je vragen stellen aan je persoonlijke begeleider.

Meet weten? Lees: Afvallen op afstand met begeleiding
Afvallen rondom de buik
Zowel vrouwen als mannen houden snel vet op de buik vast. Snel afvallen op de buik is dan ook een veel gewenste doelstelling bij het afslanken. Een vraag die dan ook vaak gesteld wordt, is 'hoe krijg ik snel een platte buik?'. Een platte buik krijgen, gebeurt niet zomaar. Buikvet kwijtraken is het resultaat van rustige darmen en een goede hormoonbalans.

Meet weten? Lees: Meet weten? Lees: Snel afvallen rondom de buik
Afvallen via bloedanalyse
Aan de hand van jouw uitslag op 35 bloedwaarden wordt een programma opgesteld, gericht op jouw lichaam. Het is dus een persoonlijk programma, dat alleen succesvol is wanneer het op maat wordt afgestemd op jouw behoeften. Dit is de oplossing voor een evenwichtige hormoonbalans en daarmee het realiseren van een goed, stabiel gewicht en een goede gezondheid.

Meet weten? Lees: Afvallen middels bloedanalyse is bewezen effectief
Afvallen zonder dieet
Gezond afvallen zonder streng dieet om een ideaal gewicht te bereiken en te behouden, dat is waar het verantwoord afslankprogramma van Nederland Slank zicht op richt. Onze orthomoleculaire therapeuten helpen je daarbij op een manier die bij jou past. Afvallen zonder (streng) dieet klinkt veel mensen als muziek in de oren.

Meet weten? Lees: Afvallen zonder dieet
Afvallen zonder sporten
Afvallen zonder sporten? Dat klinkt voor een heleboel mensen te mooi om waar te zijn. Want als je sport, span je je in en verbruik je energie en zo verlies je dus gewicht, toch? Maar hoe komt het dan dat vele van ons een paar keer per week de sportschool opzoeken en ons in het zweet werken, maar geen gram verliezen? Is sporten wel echt zo gezond en noodzakelijk om af te vallen of is dat maar een fabeltje?

Meet weten? Lees: Afvallen zonder sporten klinkt te mooi om waar te zijn
Afvaltips
Vaak willen mensen zo snel en zo gemakkelijk mogelijk afvallen. Het internet staat vol met makkelijke en snelle afvaltips. Je hoeft dan ook niet lang te zoeken of je hebt al een schema of voedingsadvies voor je neus. Maar vaak zijn deze adviezen en diëten eenzijdig en ongezond en helpen dus niet bij het verantwoord afvallen.

Meet weten? Lees: Makkelijke en snelle afvaltips, werken ze echt?
Buikvet
Iedereen heeft wel wat buikvet, zelfs mensen met een platte buik. Dat is normaal. Maar te veel buikvet kan uw gezondheid beïnvloeden. Vet kan op twee verschillende manieren in uw lichaam worden opgeslagen. Direct onder de huid zoals op de heupen, billen en buik. En dieper in het lichaam; rond het hart, de maag, de lever en de longen. Dit diepe vet heet visceraal vet.

Meet weten? Lees: Buikvet is lastig kwijt te raken. Wij weten hoe.
Goede voornemens
Goede voornemens blijken te moeilijk en lastig vol te houden. In dit artikel geven we een aantal kleine tips die een groot effect op de gezondheid hebben. En ze zijn makkelijk vol te houden! Doe jij mee?

Meet weten? Lees: Goede voornemens voor een gezond nieuw jaar!
Ideaal gewicht
Een gezond gewicht hebben heeft veel voordelen. Je zult je niet alleen lekkerder in je vel voelen en meer zelfvertrouwen hebben, maar een gezond gewicht brengt ook nog eens vele gezondheidsvoordelen met zich mee. Zo heb je minder kans op hart- en vaatziekten, op suikerziekte en op gewrichtsklachten.

Meet weten? Lees: Ideaal en gezond gewicht
Intermittent fasting
Intermittent fasting wordt in het Nederlands ook wel onderbroken vasten genoemd. Het is een vorm van afwisselend vasten, en kan op verschillende manieren gebeuren. Intermittent fasting is in feite geen dieet, het schrijft niet voor wat je eet, maar wanneer en hoe lang je wel en niet eet, een eetvenster. Het is dus eigenlijk een voedingsschema waarin "vasten" voorkomt.

Meer weten? Lees: Intermittent fasting en afvallen
Slapend afvallen
Het klinkt als een gevalletje ‘too good to be true’, de uitspraak dat je kunt afvallen tijdens het slapen. Dat komt omdat we allemaal het idee in ons hoofd hebben dat afvallen moeilijk is. En dat je daar heel erg je best voor moet doen. Toch zit het verschil tussen echt afvallen en met veel moeite een paar onsjes kwijtraken vaak in kleine, maar belangrijke dingen. Zoals slapen. In dit artikel leggen we je precies uit hoe dat allemaal werkt. Lees: Afvallen tijdens het slapen: het kan echt
Snel afvallen
Snel en blijvend afvallen: het is voor veel mensen een belangrijk doel. Afvallen is lang niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Daarom is het belangrijk om jezelf goed te informeren. Wat zijn de beste methodes om snel af te vallen en wat moet je vooral niet doen?

Meet weten? Lees: Snel afvallen op een gezonde manier
Stofwisseling versnellen
Je stofwisseling versnellen helpt om sneller af te vallen. Als je stofwisseling hoog staat afgesteld, kan je lichaam sneller calorieën omzetten in energie in plaats van opslaan in vet. Je stofwisseling versnellen kan op verschillende manieren, zodat je metabolisme wordt verhoogd en jij sneller vet gaat verbranden.

Meet weten? Lees: Stofwisseling versnellen helpt om sneller af te vallen
Veel sporten
Net als gezonde voeding, voldoende nachtrust en ontspanning, hebben we beweging nodig om gezond te worden en te blijven. Waarom is sporten gezond en maakt het ook uit op welke manier je beweegt?

Meet weten? Lees: Is veel sporten gezond?
Visceraal vet
Iedereen weet dat te veel vet in je lichaam niet gezond is, maar wist je ook dat er onderscheid gemaakt kan worden tussen verschillende soorten vet? Visceraal vet is er daar één van. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van dit type vet en wat het met je lichaam doet.

Meet weten? Lees: Wat is visceraal vet?
Wat zijn de kosten Gratis consult