Snel 5 kilo afvallen of zelfs 10 kilo afvallen?

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Snel 5 kilo afvallen of 10 kilo afvallen, maar lukt het je steeds maar niet om het vol te houden of komen de kilo’s er in no time weer bij? Er zijn genoeg redenen, waardoor het afvallen je niet snel en gemakkelijk af gaat: te weinig beweging, verkeerd eetpatroon, medische afwijkingen, en ga zo maar door. Snel 5 kilo afvallen kan echter heel makkelijk met het voedingsprogramma van Nederland Slank. Het fijne van onze afslankmethode is dat je werkt aan een paar kilo afvallen, maar zonder honger te lijden. Zo raak je snel én verantwoord die overtollige kilo’s kwijt.* Daarnaast wordt er echt naar de persoon gekeken, door middel van consults en zelfs bloedtests. Hiermee zal het programma zo goed mogelijk afgestemd worden op jouw lichaam en jouw wensen. Wil je alvast een eerste kennismaking met ons programma? Schrijf je dan hier meteen in voor een gratis consult t.w.v. €65,-.

Snel 5 kilo afvallen in twee weken

berriesJa, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Wellicht is het je gelukt om met een dieet 4 of 5 kilo af te vallen, maar merk je gedurende de daarop volgende weken dat die verloren kilo’s er stiekem toch weer bij zijn gekomen. Dat komt o.a. doordat mensen vaak te strenge diëten volgen waardoor hun lichaam begint te protesteren. Of heel hard gaan sporten, waardoor het lichaam stress ervaart en juist vet wil opslaan. Het lijkt dan alsof je niet genoeg wilskracht hebt of dat je lichaam het vet maar niet wil los laten. Om 5 kilo af te vallen hoef je vaak maar een paar weken ons programma te volgen. Laat je informeren over ons metabolisme dieet en weet dat ook jij die extra 5 kilo binnen twee weken kunt verliezen en behouden*.

Snel 10 kilo afvallen binnen een maand

10 kilo afvallen is één van de meest gewenste doelen van onze klanten. Wie wil er nou niet snel 10 kilo afvallen op een verantwoorde en makkelijk vol te houden manier? Als je tien kilo wilt afvallen, is het raadzaam om een goed plan te gebruiken. Je wilt immers tien kilo vet kwijtraken en niet 10 kilo spiermassa. En je wilt het vol kunnen houden tot je bij je doel bent! Veel mensen die willen lijnen, gaan veel te weinig eten en vervallen vervolgens in een eetbui, of verliezen door de ondervoeding spiermassa en gaan zich slap voelen. Met onze afslankmethode Metabolic Balance kun je op een verantwoorde manier 10 kilo afvallen, waarbij blijvend resultaat voor jou binnen handbereik ligt.*

Effectief afslanken met Nederland Slank

Ons programma draait geheel om het herstellen van de hormoonhuishouding. Wij onderzoeken namelijk hoe jouw stofwisseling werkt door middel van een bloedtest. Om de juiste balans te vinden tussen eiwitten, vetten en koolhydraten en andere belangrijke voedingsstoffen die helpen bij het afvallen, laten wij bij Nederland Slank je bloed analyseren en kijken we naar een aantal persoonlijke gegevens. Op basis daarvan maken we jouw persoonlijke voedingsplan. Je krijgt consulten om ervoor te zorgen dat jij je lichaam en zijn reacties optimaal leert kennen en ook na ons programma op gewicht kunt blijven. Het programma is bedoeld om je hormoonhuishouding in balans te brengen, met als gevolg een strakkere buik, strakkere billen en natuurlijk een goed gevoel. Het Nederland Slank programma wordt overigens vaak vergoed door zorgverzekeraars!

diabetes

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Waarom werken andere diëten niet?

Uit onze ervaringen met onze klanten horen wij dagelijks dat mensen diverse afslankpogingen hebben gedaan om 5 kilo afvallen of meer dan 10 kilo afvallen mogelijk te maken. Diverse diëten komen bij ons voorbij, maar er zijn er maar heel weinig die snel tot het gewenste resultaat leiden. Mensen volgen vaak te strenge diëten en crash diëten, waardoor het lichaam tegen gaat werken. De stress die dit oplevert, zorgt er juist weer voor dat het lichaam vet wil opslaan. Daarnaast gaat het bij dit soort diëten vaak fout bij het behouden van het ideaal gewicht. Al snel zitten mensen weer op het oude, niet gewenste gewicht. Met het voedingsprogramma van Nederland Slank vinden wij het enorm belangrijk dat het u nu wel gaat lukken! Lees de succesverhalen van de klanten die u voorgingen, waarbij het wel goed is gedaan door het succesvolle afslankprogramma van Nederland Slank.

Meer dan 15 kilo afvallen?

Is 5 kilo afvallen of 10 kilo afvallen niet goed genoeg voor jou? Met het Nederland Slank programma kan je ook meer dan 15 kilo afvallen. Dit is wel een zwaarder afslankprogramma en daarom zul je meer tijd moeten steken in het bereiken van het streefgewicht dan bij 5 kilo afvallen. Daarbij zal één van onze diëtisten je met persoonlijke consulten naar je streefgewicht begeleiden. Deelnemers vallen hierdoor bij Nederland Slank doorgaans blijvender af dan met ‘gewone’ diëten.*

Snel 5 tot 10 kilo afvallen?

Wil jij ook snel 5 kilo afvallen of zelfs 10 kilo afvallen op een gezonde en verantwoorde manier met blijvend gewichtsverlies?* Dan raden wij je aan om gelijk een gratis consult aan te vragen of je aan te melden en streven wij samen met jou naar een blijvend resultaat! Het Nederland Slank programma wordt vaak vergoed door zorgverzekeraars. Heb je hier vragen over? Neem dan snel contact met ons op!

mandarins-1Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

*Disclaimer
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.