jorieke-nederland

Afvallen zonder dieet

Ons gepersonaliseerde voedingsplan is er op gericht je stofwisseling te verbeteren, je hormoonbalans te herstellen en laat je lichaam de voeding weer omzetten in energie, in plaats van in vet. Verantwoord afvallen, zonder dieet!

Gratis consult

In dit artikel lees je over de volgende onderwerpen:

Gezond afvallen zonder dieet: kan het dan toch?

Verantwoord afvallen zonder dieet

Afvallen zonder honger

Wil je ook afvallen met blijvend gewichtsverlies?

 

Afvallen zonder dieet is een droom van iedereen die wil afvallen. Een nog grotere droom is snel afvallen zonder dieet. Helaas is het nog niemand gelukt om binnen een week op verantwoorde wijze 10 kilo af te vallen, dus je kan je beter richten op een manier die wél werkt.

Om de bron van het probleem aan te pakken, bereik je veel meer effect met blijvend resultaat dan wanneer je jezelf stort op een crash dieet. We moeten ons juist meer richten op gezond afvallen zonder een dergelijk dieet. Het Nederland Slank programma wordt daarom zelfs in veel gevallen vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Wil je meer weten over ons programma en alvast een start geven aan je nieuwe leven? Vraag dan hier een gratis consult aan ter waarde van €65,- of neem direct contact met ons op.

Gezond afvallen zonder dieet: kan het dan toch?

Gezond afvallen zonder streng dieet om een ideaal gewicht te bereiken en te behouden, dat is waar het verantwoord afslankprogramma van Nederland Slank zicht op richt. Onze orthomoleculaire therapeuten helpen je daarbij op een manier die bij jou past. Afvallen zonder (streng) dieet klinkt veel mensen als muziek in de oren.

Geen dure maaltijdvervangers, zoals shakes of poeders, geen sapkuur of iets dergelijks, en niet al te veel honger lijden. Maar afvallen zonder dieet gaat niet vanzelf. Je zult altijd je eetgewoonten in meer of mindere mate moeten aanpassen.

Afvallen zonder dieet betekent bij ons op een verantwoorde manier afvallen met een voedingsprogramma dat afgestemd is op je hormoonbalans. Dit geeft in de praktijk het beste resultaat voor blijvend gewichtsverlies.*

Verantwoord afvallen zonder dieet

Verantwoord afvallen zonder dieetkan door bepaalde restricties en verboden producten toch al snel aanvoelen als een gewoon dieet. Door de strenge beperkingen is het ook vaak moeilijk volhouden. Het afslankprogramma van Nederland Slank is juist wel makkelijk te volgen en om je doelstelling te behalen. Omdat wij het voedingsschema afstemmen op je hormoonhuishouding, kan je mogelijk wel 10 kilo per maand afvallen! Bovendien heb je geen hongergevoel, creëer je meer zelfbewustzijn en gaat je gezondheid omhoog*.

Nederland Slank

 • Gebaseerd op het herstellen van de hormoonhuishouding door de juiste (gezonde en verantwoorde) voedingsmiddelen in de juiste combinaties te gebruiken.
 • Gericht op het verbeteren van de algehele gezondheid.
 • Afgestemd op persoonlijke behoeften aan de hand van een bloedtest.
 • Persoonlijk opgesteld voedingsplan.
 • Geen uitsluiting van voedingsmiddelen.
 • Snel afvallen door 2 kilo vetverlies per week is mogelijk*.
 • Professionele begeleiding door diëtisten.
 • Kort en effectief, vergt geen onderhoudsprogramma.
 • Op basis van no cure, no pay
 • Veelal gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum.
 • Gericht op het aanleren van een gezond eetpatroon en het geleidelijk aan afvallen.
 • Dieet is vaak niet persoonlijk afgestemd op behoeften, maar voor iedereen gelijk.
 • Afvallen gaat geleidelijk.
 • Gewichtsbehoud geen garantie.
 • Begeleiding door diëtist mogelijk.

Afvallen zonder honger

Afvallen zonder honger met het afslankprogramma van Nederland Slank zal voelen als afvallen zonder dieet.Je krijgt genoeg gezonde voedingsmiddelen voorgeschreven, waardoor je geen hongergevoel ervaart. Bovendien kan ons voedingsprogramma ervoor zorgen dat je hormoonstelsel weer goed gaat functioneren, waardoor je lichaam alleen nog de voedingstoffen wil die het nodig heeft. Daarom is deze manier van afslanken ook nog eens gezond.*

Wil je ook afvallen met blijvend gewichtsverlies?

Wil je ook graag afvallen zonder dieet, maar wel met blijvend gewichtsverlies? Dan kies je voor het afslankprogramma van Nederland Slank. Bij het Nederland Slank Programma word je persoonlijk begeleid door professionals (diëtisten). Het programma biedt een uitgebreid bloedonderzoek, een persoonlijk voedingsplan en begeleiding via Skype in alle fases van het programma.

Het Nederland Slank programma wordt in veel gevallen zelfs vergoed door een aantal ziektekostenverzekeraars. Dat betekent dat je een deel van de kosten terugkrijgt. Je kunt je gelijk aanmelden of een gratis consult aanvragen. Twijfel niet langer en doe het nu!

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.