Makkelijke en snelle afvaltips, werken ze echt?

jorieke-nederland

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Afvallen, lijnen, diëten. We raken er maar niet over uitgepraat, want bijna iedereen wil wel een mooi, slank en gezond lichaam. De beste manier om het ideale lichaam te krijgen is met verantwoord afvallen, maar hoe doe je dat? Nederland Slank helpt je op weg!

In dit artikel lees je over de volgende onderwerpen:

Elk pondje gaat NIET door het mondje!

Drie manieren van ongezond afvallen

Verantwoord afvallen met Nederland Slank

 

Elk pondje gaat NIET door het mondje!

“Je bent te zwaar omdat je te veel eet, elk pondje gaat door het mondje,” is wat veel mensen vaak krijgen te horen als ze overgewicht hebben. Het zou hun eigen schuld zijn en alleen komen doordat ze te veel en ongezond eten. Maar in hoeverre is dit nu eigenlijk waar? Er zijn namelijk ook een heleboel mensen die veel en ongezond eten, maar er niet perse dikker van worden.

afvallen

De oorzaak voor het overgewicht kan bij iedereen verschillend zijn. De een heeft bijvoorbeeld een probleem met een traag werkende schildklier, de ander heeft een onregelmatig leefpatroon en slaapt slecht en weer een ander heeft insulineresistentie.

Bij de meeste mensen met overgewicht is het vaak ook een combinatie van (leefstijl)factoren die ervoor heeft gezorgd dat ze zwaarder zijn geworden. Deze combinatie van factoren is altijd gerelateerd aan een disbalans in de stofwisseling en hormonen.

Drie manieren van ongezond afvallen

Vaak willen mensen zo snel en zo gemakkelijk mogelijk afvallen. Het internet staat vol met makkelijke en snelle afvaltips. Je hoeft dan ook niet lang te zoeken of je hebt al een schema of voedingsadvies voor je neus.

Maar vaak zijn deze adviezen en diëten eenzijdig en ongezond en helpen dus niet bij het verantwoord afvallen. Hieronder hebben we de meest voorkomende fouten tijdens het afvallen op een rijtje gezet:

1. Hoe minder je eet, hoe meer je afvalt

Veel mensen geloven er nog steeds in dat als je maar minder calorieën gaat eten, je vanzelf zal afvallen. Dit is alleen absoluut niet waar! Als je stofwisseling niet in balans is en de vetverbranding in je lichaam niet op gang komt, dan kun je zo weinig eten als je wilt. Je zult alleen weinig tot niets afvallen.

2. Als je wilt afvallen moet je vet beperken

We zijn jarenlang bang gemaakt voor die o zo gevaarlijke vetten. Magere zuivelproducten, mager vlees en halvarine werden juist aangeprezen als gezond. Terwijl we geheel vetloos aan het eten waren, kregen we tegelijkertijd wel veel meer suikers en koolhydraten binnen.

Dit heeft geresulteerd in meer mensen met overgewicht, meer mensen met diabetes, en meer mensen met een te hoog cholesterol en andere metabole klachten. Vet is niet de boosdoener, suikers wel.Om verantwoord af te vallen heb je juist gezonde vetten/oliën nodig!

3. Als je gezond wilt afvallen, moet je 6 keer op een dag eten

De meeste mensen zijn gewend om 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes op een dag te eten. Dat betekent dat je 6 keer per dag je stofwisseling en je spijsvertering aan het werk zet. Ten eerste is dit behoorlijk belastend voor je lichaam en daarnaast kost het ook energie. Hoe vaker je eet, hoe meer trek je zult krijgen.

Dit betekent ook dat je 6 keer per dag iets eet en dus 6 keer per dag het risico loopt om te veel te eten. Al die tussendoortjes zijn niet goed, zeker niet als je wil afvallen!

Verantwoord afvallen met Nederland Slank

De oorzaak van overgewicht is dus vaak een gevolg van een probleem met de stofwisseling en de hormoonbalans. Ieders lichaam is echter anders en bij iedereen zal de oorzaak dan ook verschillend zijn.

De standaard voedingsadviezen die er worden gegeven om af te vallen zijn dus voor de meeste mensen niet toereikend. Sommige mensen vallen er wel mee af, maar komen ook weer erg snel aan. Daarnaast eet je vaak eenzijdig of te weinig en is het dus geen verantwoorde manier om af te vallen.

Maar hoe kun je dan wel verantwoord afvallen en de oorzaak van het probleem aanpakken, namelijk de stofwisseling en hormoonbalans?

Nederland Slank heeft het antwoord!

Met het programma van Nederland Slank kun je op een gemakkelijke, maar ook gezonde manier werken aan een slank en gezond lichaam. Nederland Slank kijkt namelijk naar de persoon als individu en geeft iedereen een geheel persoonlijk advies aan de hand van een bloedonderzoek.

Je krijgt een persoonlijk voedingsplan waarin precies staat wat je zou moeten eten om je stofwisseling en hormonen in balans te krijgen en te houden. Zo zorg je er niet alleen voor dat je afvalt, maar ook werk je aan een goede gezondheid voor lichaam en geest.

gelukkiger door gezond afvallen met lekker eten

Wil jij verantwoord afvallen en een snel maar blijvend succes boeken? Ben jij al die diëten en programma’s zonder resultaat ook zat? Vraag dan nu een gratis consult aan, Nederland Slank helpt je graag verder!

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult