Ideaal gewicht

Cook

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

In dit artikel lees je over de volgende onderwerpen:

De voordelen van een gezond gewicht

Hoe kan je een gezond gewicht bereiken?

Wat het Nederland Slank programma voor anderen heeft betekent

 

Wil jij graag een ideaal gewicht bereiken? Met Nederland Slank lukt dit niet alleen snel, maar ook nog eens zonder jojo-effect waardoor je dat gezonde gewicht zal behouden.

De voordelen van een gezond gewicht

Een gezond gewicht hebben heeft veel voordelen. Je zult je niet alleen lekkerder in je vel voelen en meer zelfvertrouwen hebben, maar een gezond gewicht brengt ook nog eens vele gezondheidsvoordelen met zich mee.

Zo heb je minder kans op hart- en vaatziekten, op suikerziekte en op gewrichtsklachten. Bovendien verklein je de kans op bepaalde vormen van kanker.

bowl-of-fruit-1

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Hoe kan je een gezond gewicht bereiken?

Een gezond gewicht kun je bereiken op meerdere manieren, maar het is de kunst om het gezonde gewicht ook te behouden. Uit een onderzoek bleek namelijk dat maar liefst 95 procent van de mensen die een dieet volgde hun afgevallen kilo’s weer vanzelf – meestal binnen twee jaar – terugkrijgt.

Dit zogenoemde jojo-effect komt bij Nederland Slank niet voor. Dit komt omdat het voedingsprogramma gericht is op het herstellen van je hormoonhuishouding.

Wanneer iemand overgewicht heeft, is deze hormoonhuishouding namelijk meestal verstoord. Dit geeft bijvoorbeeld als resultaat dat de maag niet goed kan aangeven dat hij vol zit. Hierdoor moet men meer eten om een vol gevoel te hebben.

Wanneer iemand een dieet volgt waarbij de hormoonhuishouding niet hersteld wordt, zal dit ook niet veranderen. Dit heeft als gevolg dat wanneer de mensen na hun dieet weer op een gezond gewicht zitten, ze weer teruggaan naar hun oude eetgewoonten.

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Hierdoor dwalen veel mensen weer verder af van hun ideale gewicht. Wanneer je het programma van Nederland Slank gaat volgen wordt je bloed eerst geprikt om zo te kijken hoe jouw hormoonstofwisseling werkt.

Met deze gegevens wordt dan een persoonlijk voedingsplan voor je geschreven dat je hormoonhuishouding weer in balans brengt. Hierdoor zul je merken dat je veel sneller verzadigd zult zijn dan voorheen.

Met het programma van Nederland Slank val je dus niet alleen blijvend af, maar ook nog eens snel doordat je precies eet wat jouw lichaam nodig heeft. Zo kun je wel tot 3 kilo per week afvallen. En dat zonder honger!

Diet-2

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Wat het Nederland Slank programma voor anderen heeft betekent

Vele anderen zijn je voor gegaan door met het programma van Nederland Slank te beginnen om een ideaal gewicht te bereiken. Lees in de referenties en succesverhalen hoe zij de weg richting een gezond gewicht hebben ervaren.

Bovendien houden ze ook elke week een lijst bij, waarop te zien is hoe het met hun gezondheidsklachten staat. Je zult ook bij hun zien dat gezond eten een hoop voordelen oplevert!

Begin ook nu met het programma van Nederland Slank en je zult de rest van je leven van profiteren van de voordelen van een gezonde levensstijl.

Neem contact op via 010-3409991 of plan je gratis consult. Bovendien wordt in bepaalde gevallen het programma vergoed door verzekeraars.

En: Je alternatieve verzekering wordt niet verrekend met je eigen risico! Kom je er niet uit? Neem dan even contact op.

Stuur Mij Het Gratis EbookJa, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult