Nederland-Slank-Mar-18-2024-12-45-21-0909-PM

FAQ Endorfine herstelplan

Endorfinen zijn de gelukshormonen die je lichaam eigenlijk zelf aan maakt/zou moeten maken. Een gezonde endorfinebalans zorgt ervoor dat je je happy voelt tijdens het sporten, vrijen of.... (vr)eten.

Gratis consult

Veelgestelde vragen over het endorfine-herstelplan

Hoe gaan die endorfinen mij helpen mijn dieet vol te houden?

Je bent nu al een tijdje met Nederland Slank bezig. Het metabolische lifestyle dieetprogramma waarmee wij proberen om Nederland een gezondere levensstijl aan te meten. Gezond leven begint bij gezond eten. Simpel toch? Nee, NIET zo simpel. Of je nu Nederland Slank of welk ander dieet volgt, volhouden blijft voor een aantal mensen altijd een struikelblok.

De reden is vaak niet (alleen) jouw nauwelijks bestaande ruggengraat 😜. Het kan heel goed zijn dat je door erfelijke oorzaken of door een andere (onbewuste) situatie lijdt aan endorfineresistentie. “Wat is dat en wat doe ik daaraan”, horen we je denken. Daarom hieronder de meest gestelde vragen én antwoorden over het endorfineherstelplan. Dit bieden wij jou aan ter ondersteuning van het dieetplan aan om zo de slagingskans op lange termijn aanzienlijk te verhogen.

Wat zijn endorfinen?

Endorfinen zijn de gelukshormonen die je lichaam eigenlijk zelf aan maakt/zou moeten maken. Een gezonde endorfinebalans zorgt ervoor dat je je happy voelt tijdens het sporten, vrijen of.... (vr)eten.

Hoe merk je dat je een tekort aan endorfinen hebt?

Je voelt je (meer dan normaal) neerslachtig, moe(deloos), hebt nergens fut voor ook de leuke dingen stel je uit. In een gevorderd stadium lijd je aan AD(H)D, depressie of stress en diabetes type-2. Maar er zijn ook mensen die drukte en stress creëren om geen leegte te voelen.

Hoe kom ik erachter of ik een endorfineresistentie heb?

Neem contact op met Liesbeth of jouw Nederland Slank begeleider en vraag naar het endorfine-herstelplan. Dan krijg je een uitgebreide vragenset toegestuurd die zo is opgesteld dat je hem niet kunt manipuleren. Je antwoorden geven een resultaat dat in fasen aangeeft of, en zo ja in welke mate, je endorfineresistent bent.

Help! Ik ben heb blijkbaar een endorfinetekort, hoe komt dat?

Wees gerust, het is vast niet (helemaal) jouw schuld. Wellicht heeft je moeder al met stress of depressie te maken gehad, junkfood gegeten of ben je met behulp van het opiaat oxytocine ter wereld gekomen. Dan ben je sowieso al gevoeliger geweest voor verleidingen als (over)eten, drank drugs of andere verslavingen die jouw endorfine-receptoren (ontvangers) afstompen.

Help (2) Hoe kom ik er vanaf?

Wees gerust (2). Help is on the way! In overleg met je coach kun je een op maat gemaakt supplementen pakket bestellen dat jouw lichaam binnen afzienbare tijd weer in balans brengt. Het doel is dat je beter slaapt, eet en zowel geestelijk als lichamelijk beter in je vel komt te zitten.

Is het endorfine herstelplan voor iedereen geschikt?

Endorfine-resistentie is een wijdverbreid probleem en is gelieerd met heel veel klachten.

Meer daarover kun je lezen op deze pagina.

Meer weten over het endorfine herstelplan? Vraag een gratis consult aan en wij vertellen je er alles over.

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult