Nederland-Slank-optie-1

Verantwoord afvallen in Portugal!

Ons gepersonaliseerde voedingsplan is er op gericht je stofwisseling te verbeteren, je hormoonbalans te herstellen en laat je lichaam de voeding weer omzetten in energie, in plaats van in vet. Verantwoord afvallen, op afstand!

Gratis consult

 

Lees meer over de volgende onderwerpen:

Vraag naar de Portugal korting!

Onze professionele begeleiders geven online consulten

De voedingscoach, de gewichtsconsulent, de voedingsdeskundige, de orthomoleculair therapeut,  de natuurgeneeskundige en de diëtist. Ze helpen je allemaal naar een gezonde leefstijl. Maar er is wel verschil...

Bij Nederland Slank leert u van ervaren diëtisten en orthomoleculair therapeuten alles over gezonde voeding en hoe u uw streefgewicht ook in de toekomst kunt behouden. Zo kunt u uw persoonlijke programma voor de rest van uw leven blijven gebruiken.

gezonde voeding met appel

 

De voordelen van afvallen op afstand

Wil je aan je gezondheid werken of afvallen vanuit je eigen huis? En wil je wel persoonlijke en professionele begeleiding? Dat kan bij Nederland Slank.

Nederland Slank heeft een programma waarbij je gezond en verantwoord afvalt zonder pillen, injecties en shakes. Aan de hand van een bloed-analyse maken wij een programma speciaal gericht op je persoonlijke gezondheid.

Diverse zorgverzekeraars in Nederland vergoeden het programma van Nederland Slank maar ook de SNS van Portugal kan voordelen bieden.

Vind je reistijd zonde van je tijd? En wil je de consulten in jouw tijd en op jouw persoonlijke manier doen? Bij ons kun je desnoods de consulten in je pyjama volgen! Ben je benieuwd hoe? Lees dan verder ...

Nederland Slank biedt consulten via Zoom, Skype of Facetime. Wanneer het jou uitkomt. Je kunt tussendoor altijd je vragen stellen aan je persoonlijke begeleider. 

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

 

Druk, druk, druk?!

Naast de de persoonlijke begeleiding  bij je voedingsprogramma (Via Skype, Zoom of Facetime) kun je gemakkelijk en wanneer het jou uitkomt via de app en onze besloten Facebook-groep met ons in contact blijven. Voor het vinden van lekkere recepten, delen van ervaringen met je mede afslankers, maar natuurlijk ook om evt. vragen te stellen.

 

Doordat dit allemaal online mogelijk is bespaar je veel tijd, moeite en reisbewegingen.

En met een op maat gemaakt voedingsplan op basis van bloedanalyse heb je altijd succes

Ook in Portugal is bloed prikken meestal vlakbij te doen.

Vraag naar de Portugal korting!

thuis online meeting

 

Online, maar persoonlijk advies

Bij Nederland Slank draait het om het herstellen van de hormoonhuishouding en andere balansen. Het is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar het effect van de hormoonhuishouding op het menselijk lichaam en de gezondheid. Het gaat ervan uit dat overgewicht en andere stofwisselingsproblemen zoals diabetes, een te hoog cholesterol en een hoog bloedsuiker worden veroorzaakt door een verstoord evenwicht in de hormoonhuishouding

 

Waarom lukt dit wel?

Door middel van de juiste voedingsmiddelen in de juiste combinaties en juiste hoeveelheden kunnen de hormonen in het lichaam worden beïnvloed.

Vanuit je eigen huis, kantoor of waar jij het prettig vindt, maar wel met de juiste kennis. En gegarandeerd resultaat. Lees hier de ervaringen van de mensen die voor jou Nederland Slank hebben gekozen.

dieet met yoghurt

 

Samen afvallen

Ook een groep vriendinnen kan op deze manier met groepsconsulten het programma volgen en elkaar steunen in het behalen van hun doelstellingen. Ieder vanuit zijn/haar eigen huis! Met zijn allen in een video-call.

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

 

Begeleiding via Zoom, Skype of Facetime

 

Dit werkt wel!

Nederland Slank heeft al sinds 2011 ervaring met online en persoonlijk begeleiden van onze cliënten en deze geven ons gemiddeld een 8,3 voor klanttevredenheid.

En heb je het te druk om iedere keer naar een coach te gaan? Dan komt de coach naar jou toe, door alleen je computer aan te zetten en er klaar voor te zitten. 

Dus geen smoesjes meer, dat je geen tijd hebt om aan je gezondheid te werken!!!

Regelmatig hebben we activiteiten, zoals kookworkshops en lunch-seminars, om in het echt kennis te maken en uiteraard weer wat van elkaar bij te leren. Wij gaan dan gezellig eten en brengen tijd met elkaar samen door.

 

Geen tijd of te ver weg ...

Geen probleem! Wij zetten alle informatie die wij bespreken en de recepten van onze kookworkshops voor de mensen die niet kunnen komen of voor in het geval dat je het opnieuw wilt doorlezen online beschikbaar. Deze informatie kun je altijd op onze besloten Facebook-groep terugvinden. Niet alleen gedurende de begeleiding, maar ook na het afronden van de gesprekken.

gezonde recepten die makkelijk te maken zijn

 

Corona maatregelen

Zoals eerder aangegeven hebben wij al jaren ervaring met online begeleiden van onze cliënten. Dat is niet iets wat wij afgelopen tijd even doen. De maatregelen hebben velen van ons gedwongen om meer thuis te zitten, vanuit huis te werken en om allerlei (sociale) activiteiten te moeten laten. De wachttijden voor veel gezondheidsinstanties nemen alleen maar toe en ook moet jij steeds langer wachten voor goede zorg.

de corona maatregelen bij Nederland Slank

 

Bij Nederland Slank gaan alle activiteiten gewoon door. Wij hopen zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen hun immuunsysteem  te versterken. Zo gaat de gezondheid vooruit. Het is een feit dat mensen met overgewicht meer risico lopen bij het opdoen en verslaan van het corona-virus.

Wij willen onze samenleving helpen met gezonder worden en het immuunsysteem te verbeteren.

Vraag vandaag nog een gratis consult aan voor je weerstand

 

Online begeleiding vergoed

Het op maat gemaakte voedingsprogramma van Nederland Slank en de persoonlijke coaching wordt in veel gevallen door de zorgverzekeraar (gedeeltelijk) vergoed. Dit komt omdat onze gediplomeerde diëtisten ook lid zijn van de beroepsvereniging MBOG. Je kunt dat bij je verzekering navragen of hier je verzekering checken. Deze vergoeding komt vanuit je aanvullende verzekering. Dat betekent dat je niet eerst eigen risico hoeft te betalen.

Ook in Portugal zijn er mogelijkheden om iets terug te krijgen via SNS. Dat bespreken we tijdens ons gratis consult.

 

No cure No pay garantie

Ons programma werkt gegarandeerd! Men verliest gemiddeld 7 tot 12 kilo per maand. We optimaliseren je stofwisseling en brengen je lichaam in balans met drie voedzame maaltijden per dag! Wij zijn zo zeker van ons programma dat we u verzekeren van resultaat. Gebeurt dat niet, dan krijgt u van ons uw geld terug.

 

Hoe werkt de online begeleiding via (video)bellen?

In het stappenplan kun je de procedure van het starten bij Nederland Slank terugvinden. 

 

De voordelen van afvallen op afstand bij Nederland Slank

 • Een persoonlijke intake

 • bestaande uit een analyse van je levensstijl, medische historie en bloedafname

 • Een grondige bloedanalyse

 • Wij baseren jouw voedingsplan op 36 waarden uit je bloedbeeld

 • Het plan wordt gemaakt a.d.h.v. jouw gegevens en bloedanalyse, passend bij de door jou doorgegeven wensen.

 • Een duidelijk uitleg van het voedingsplan

 • De principes, de regels en de fasering nemen we met je door zodat je zo snel mogelijk je resultaat voelt.

 • Je kunt vanuit je eigen huis, kantoor of andere vertrouwde omgeving contact hebben met je begeleider.

 • Je wordt begeleid door zeer ervaren diëtisten /orthomoleculaire therapeuten die je leren hoe je jouw lichaam kunt resetten en je stofwisseling in balans krijgt. Maar ook hoe je je nieuwe leefstijl kunt implementeren.

 • Je krijgt niet alleen voedingsadviezen om af te vallen, maar ook adviezen in voedingssupplementen (indien gewenst) en leefstijl.

 • Wij helpen je om van klachten af te komen zoals overgangsklachten en veel andere problemen.

 • Je krijgt een beter metabolisme, een verbeterde hormoon-huishouding, een optimaal afweersysteem, een betere darmfunctie, een diepe en goede nachtrust en al snel ook veel meer energie.

 • Daarnaast leggen we je uit hoe je lekker in je vel komt te zitten en gelukkiger wordt.

 • We hebben lekkere recepten voor verzadigende maaltijden.

 • In vier stappen leer je wat gezonde voeding voor jou is, hoe dat voelt wanneer je de beste voeding in je lichaam stopt en hoe je dat kunt vasthouden.

 • Je hebt toegang tot ons besloten forum om in contact te komen met mede afslankers en ervaren deskundigen.

 • Je hoeft geen andere diëten meer te volgen,  want dit is een manier  die voor de rest van je leven werkt en resultaat geeft.


Ervaar het gemak van afvallen met online begeleiding.

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Stuur Mij Het Gratis Ebook