Blijvend slank

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Wil je voorgoed af zijn van de stress, de frustraties en het ge-jojo van je gewicht?
Wil je weer kunnen leven, eten en genieten zonder dat je opnieuw aankomt?
Wil je weten hoe je op een natuurlijke en verantwoorde wijze op een gezond gewicht blijft? Maak dan kennis met het afslank-programma van Nederland Slank. Met dit programma blijf je blijvend slank!

Verantwoord afvallen

Met behulp van kennis uit vooraanstaand genetisch onderzoek en voedingswetenschap kun je een blijvend slank en gezond leven leiden. Je krijgt van ons op basis van de resultaten van een bloedtest tijdelijk een persoonlijk eet-programma voorgeschreven, specifiek voor je lichaam en situatie.

Het Nederland Slank Programma is een volledig natuurlijk programma zonder pillen, zonder injecties en zonder shakes en met bewezen resultaat!

food-1932466_640

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Tot 12 kilo per maand afvallen en blijvend slank!

Zodra je het NederlandSlank Programma hebt doorlopen zul je gegarandeerd verbeteringen merken in je lichaam en gezondheid. Deze verbeteringen zijn snel, veilig en langdurig. Je kan zelfs blijvend slank als resultaat krijgen!

Je valt gemiddeld twee kilo per week af en kunt tot 12 kilo per maand afvallen. Bovendien kun je tegelijkertijd hoge risicofactoren voor je gezondheid verminderen.

Wij zijn zo overtuigd dat het Nederland Slank Programma voor je zal werken, dat wij het aanbieden op basis van “no cure, no pay”: als je je doel niet bereikt dan krijg je het geld terug!

hourglass

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

 

Aanmelden bij Nederland Slank

Wil je ook definitief, 10-20 kilo afvallen voor de volgende zomer? Blijvend slank zijn tot de volgende zomers? Dan doen wij een zeer interessant openingsaanbod. Bij Nederland Slank willen we graag dat iedereen slank en gezond door het leven stapt.

Daarom bieden we iedereen die met overgewicht (of een hoog cholesterol of diabetes type-2) worstelt nu een gratis consult. Vul het formulier aan de zijkant in om erbij te zijn!

Hoor hoe wij met 100 % zekerheid, overgewicht kunnen bestrijden door een disbalans van hormonen te verhelpen. Uiteraard met een blijvend gewichtsverlies. Je kunt ook persoonlijk contact opnemen via 085 06 57 472.

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult