bannerimage

Afvallen met vis

Geschreven door: admin
07 oktober 2013

bannerimage

Afvallen met vis

Geschreven door: admin

Gezonde vis

Gezonde vis helpt bij het afvallen. Vis is één van de beste producten op het gebied van gezonde voeding. Daarnaast is vis onmisbaar tijdens het afvallen: het is een belangrijke bron van waardevolle vitamines die helpen bij het afvallen. Er zijn twee soorten vis. Probeer ze allebei minstens één keer per week te eten.

Witte vissoorten

Witte vissoorten zijn bijvoorbeeld Kabeljauw, Schelvis, Rog, Victoriabaars, Schol, Heilbot, Heek en Tilapia. Deze zitten vol eiwitten en bevatten zeer weinig vet en calorieën.

Vette vissoorten

Vetrijke vissoorten zijn bijvoorbeeld Ansjovis, Haring, Makreel, Zalm, Sardine, Sprot, Tonijn en Forel. Deze vissen bevatten Omega-3 vetzuren die helpen gezond te blijven en die goed zijn voor hart- en bloedvaten.

afvallen met vis

Omega 3 helpt bij afvallen

Omega 3 vetzuren zijn gezonde vetten en helpen bij de verbranding van lichaamsvet. Naast het stimuleren van de vetverbranding, hebben Omega 3 vetzuren ook vele andere positieve uitwerkingen op je lichaam. Zo:

  • - verlaagt het je gehalte aan bloedvetten
  • - verlaagt het de bloeddruk
  • - verlaagt het je cholesterol
  • - vermindert het de kans op hart- en vaatziekten

Afvallen met vis ervaring

Ik blijf op mijn gewicht tussen 61/62. Op de meetlijst krimpt nog wel het een en ander, maar door het sporten zie je hier en daar een cm erbij. Maar het belangrijkste is 'ik ben happy!!!!' Ga komende week skypen met Linda en dan gaan we de laatste fase in. En over een tijdje ga ik het hele plan nog eens over doen en dan kijk ik of ik die laatste kilo's er nog af krijg. Want kijk eens naar mijn foto's: WAT EEN VERSCHIL en wat ben ik trots op mezelf!!*

Visrecept: Kabeljauwhaasje

kabeljauwfilet-300x122

Ingrediënten*

  • 120 gram kabeljauw
  • 10 gram roomboter
  • 100 gram gesneden groente naar keuze zoals paprika en uien
  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • Zout en peper

Bereiding

Stoom de kabeljauw zonder olie of boter in ongeveer 15 minuten gaar en zacht. Snij de groentes au julienne.

Smelt ondertussen de boter in een pan en voeg een teentje knoflook toe. Grill ondertussen in een kleiner pannetje de pijnboompitten. Bak de groente kort gaar en licht gekleurd. Plaats de vis op een bord en schenk de groente en de boter over de kabeljauw.

Garneer op het laatste moment met de pijnboompitten. Waneer u geen pijnboompitten mag, kunt u deze vervangen door een volkorencracker.

*Pas de hoeveelheden en producten aan op uw eigen Nederland Slank programma

Laat Mij Meer Lekkere Recepten Zien

Start met het afvallen met vis

Benieuwd wat Nederland Slank voor u kan betekenen om u lekkerder in uw vel te voelen? Start met het afvalprogramma waarin afvallen met vis een onderdeel is. Ontdek alles over ons programma en schrijf u in voor een gratis consult!

 

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

admin

Geschreven door: admin

Liesbeth werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.