Nederland-Slank-2

Vandaag begin ik met afvallen en gezonder leven

Geschreven door: Jennifer vd Pol
19 september 2019

 

Mijn naam is Jennifer van der Pol. Ik ben 38 jaar en weeg momenteel 70,5 kilo. En nee dat is niet te veel. Ik ben slank, maar ik was altijd veel slanker en dat wil ik heel graag weer zijn. Ik wil dat al mijn kleren weer lekker zitten, dat niets te strak zit en dat ik weer mijn oude lijf terug krijg van zo'n 6-7 jaar geleden. Ik heb al vele pogingen gedaan en ben nooit onder de 68 kilo gekomen. Wat prima is, maar ik voel me gewoon veel lekkerder als ik rond de 65 kilo weeg. Ik ben trouwens 178 cm lang en mijn maten zijn 82 cm taille, 102 cm heupen en 52 cm bovenbeen.

Daarnaast heb ik een ander doel: gezond leven. Ik heb een druk leven net als vele anderen. Ik heb een drukke,verantwoordelijke baan. Ik heb een gezin met een tweeling van 4 jaar. Ik hou van heel veel dingen zoals koken, festivals en concerten bezoeken, varen, hardlopen, yoga en ben een jaar geleden begonnen met mindfulness. Steeds meer zoek ik naar een levensstijl die bij mij past en waarvan ik gelukkiger wordt. Ik hoop met het Nederland Slank programma daar verder invulling aan te geven.

Het is vandaag, vrijdag 17 juni, begonnen. Mijn doel om 6 kilo af te vallen staat als een mooie stip aan de horizon. De horizon die ver weg lijkt, maar die hopelijk niet veel verder is dan 2 weken. Vanochtend heb ik het bitterzout ingenomen. VRESELIJK! vies spul. Maar gelukkig is dit maar 2 dagen nodig. En me nu goed aan het programma houden. Ik vind het eerlijk gezegd een uitdaging. Ik zit middenin een verhuizing, het einde van het schooljaar nadert waardoor er allemaal uitjes, feestje etc zijn. En ik heb een baan waarbij regelmaat moeilijk te vinden is. Ook eet ik regelmatig buiten de deur met mijn werk. Ik denk dus dat ik straks als een soort bouwvakker mijn eigen koeltasje maar mee ga nemen.

We gaan het zien. Elke stap is er een, elke dag is er een. Ik ben nu al trots op mijzelf dat ik dat 'gewoon' ga doen!

 

Jennifer vd Pol

Geschreven door: Jennifer vd Pol