bannerimage

Eindelijk geen last van eetstoornis en lupus meer (de Libelle)

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
30 april 2020

“Mijn vader was banketbakker en vanaf mijn 2e begon ik zijn zaak leeg te eten. Volgens de dokter zou het vanzelf weer overgaan, maar dat gebeurde niet. Op mijn 13e woog ik 73 kilo, en ontwikkelde ik een eetstoornis, omdat ik toch probeerde mijn gewicht in de hand te houden.

Door Hanny Roskamp

De vreetbuien zijn voorbij en de medicijnen heb ik niet meer nodig

Image-1-768x1024

 

 

 

 

 

 

 

Liesbeth van Duijn (60) eindelijk geen last van lupus en eetstoornis meer

“Mijn vader was banketbakker en vanaf mijn 2e begon ik zijn zaak leeg te eten. Volgens de dokter zou het vanzelf weer overgaan, maar dat gebeurde niet. Op mijn 13e woog ik 73 kilo, en ontwikkelde ik een eetstoornis, omdat ik toch probeerde mijn gewicht in de hand te houden. Pas op mijn 48e ontdekte een arts voor hormoon- en stofwisselingsziekten dat ik lupus heb, wat je bij mij niet aan de buitenkant zag. Ik was wel moe en had veel last van mijn schildklier, gewrichten en de overgang. Die lupus zorgde voor mijn vreetbuien omdat het immuunsysteem zo veel energie vroeg.

En ik heb eindelijk mijn streefgewicht bereikt en zelf in de hand

Een paar jaar later ben ik een programma gaan volgen uit Duitsland, waarbij  patroonherkenning in je bloed aangeeft wat je mag eten. Het is een driedaagse menucyclus die erop gericht is de stress voor het lichaam, uit voeding te verminderen. Bij mij zorgen suiker, het melkeiwit caseïne en tarwe o.a. voor klachten. Bij andere mensen kunnen het andere producten zijn. Ik ben sindsdien afgevallen en ik slik geen medicijnen meer. Ook voel ik me mentaal veel beter, wat misschien wel het belangrijkste is. Ik mag nu wat soepeler omgaan met het dieet, maar als ik teveel sjoemel, merk ik dat binnen drie dagen aan mijn stemming. Inmiddels heb ik een bedrijf opgericht, waarbij ik mensen met deze methode help om af te vallen en gezond te worden.”

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn