jorieke-nederland

Exorfines....Morfine in je voeding?

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
23 april 2014

BroodSommige mensen gaan het Nederland Slank-programma niet doen omdat ze zeggen "brood-eters" te zijn. En denken dat, omdat "iedereen" brood eet, het wel niet zo'n kwaad zal kunnen.

Inmiddels zijn er echter erg veel bewijzen dat de gluten in brood, maar ook in spelt, en een aantal andere granen, vervelende consequenties hebben voor heel veel mensen. Niet alleen overgewicht maar ook depressies en klachten van het immuunsysteem worden er door veroorzaakt.

Gluten is een eiwit dat in tarwe, spelt, gerst en rogge zit en dat vooral bekend is van intolerantie en vooral van haar extreme vorm, coeliakie.

Het aantal gevallen van intolerantie is sterk gestegen in de laatste decennia.

hieronder een overzicht van effecten van gluten.

En als je er meer over wilt weten kun je hier verder lezen.

Het voordeel is, dat je al na een paar dagen op het Nederland Slank programma, geen last meer hebt van die cravings......*

Effecten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

 

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Liesbeth van Duijn: Deskundige in Voeding, Orthomoleculaire Therapie, en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Epigenetican van ADHD en endorfine herstel Mijn naam is Liesbeth van Duijn, en ik ben opgeleid als diëtist aan de Haagsche Hogeschool. In mijn voortdurende zoektocht naar gezondheid en welzijn, heb ik me ook gespecialiseerd in Orthomoleculaire en Epigenetische therapie via Natura Foundation, evenals in BrainQ en NLP Master Practitioner bij niemand minder dan Richard Bandler zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke ervaring met gewichtsproblemen en ongezonde eetgewoonten. Ik begrijp de uitdagingen en obstakels die mensen kunnen tegenkomen bij het streven naar een gezonder leven, omdat ik deze zelf heb overwonnen. Mijn focus ligt op de hormoonhuishouding en het beheer van neurotransmitters, die van cruciaal belang zijn voor succesvol gewichtsverlies en het bereiken van een optimale gezondheid. Als expert op het gebied van voeding en gezondheid, ben ik vastbesloten om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen hun doelen te bereiken en hun welzijn te verbeteren. Ik geloof sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding, mentale gezondheid en levensstijl allemaal met elkaar verbonden zijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden en te inspireren op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samenwerken aan jouw welzijn en de beste versie van jezelf worden. Neem gerust contact met me op voor deskundig advies en begeleiding op maat. Met vriendelijke groet, Liesbeth van Duijn