bannerimage

Exorfines....Morfine in je voeding?

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
23 april 2014

bannerimage

Exorfines....Morfine in je voeding?

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

BroodSommige mensen gaan het Nederland Slank-programma niet doen omdat ze zeggen "brood-eters" te zijn. En denken dat, omdat "iedereen" brood eet, het wel niet zo'n kwaad zal kunnen.

Inmiddels zijn er echter erg veel bewijzen dat de gluten in brood, maar ook in spelt, en een aantal andere granen, vervelende consequenties hebben voor heel veel mensen. Niet alleen overgewicht maar ook depressies en klachten van het immuunsysteem worden er door veroorzaakt.

Gluten is een eiwit dat in tarwe, spelt, gerst en rogge zit en dat vooral bekend is van intolerantie en vooral van haar extreme vorm, coeliakie.

Het aantal gevallen van intolerantie is sterk gestegen in de laatste decennia.

hieronder een overzicht van effecten van gluten.

En als je er meer over wilt weten kun je hier verder lezen.

Het voordeel is, dat je al na een paar dagen op het Nederland Slank programma, geen last meer hebt van die cravings......*

effecten-exorfines

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

 

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.