bannerimage

Gezonde recepten en dieet recepten

Geschreven door: Liesbeth van Duijn
19 januari 2020

bannerimage

Gezonde recepten en dieet recepten

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Omdat iedereen wel eens wat inspiratie kan gebruiken in de keuken heeft Nederland Slank een aantal gezonde recepten en dieet recepten samengesteld. Deze recepten zijn gezond, maar niet de oplossing om blijvend af te vallen, daarvoor dien je een afslankprogramma op maat te volgen via Nederland Slank. Wij helpen je namelijk graag bij het aanleren of continueren van gezonde eetgewoonten.

Bij de onderstaande links kunt u al de gezonde en dieet recepten vinden:

Gezond bezig? Gezonde recepten? Recept voor een broodje gezond of een “gezonde” voor gemixte sla zoals deze bij de supermarkt te koop is zal je hier niet vinden. Wel andere gezonde recepten en dieet recepten. Een broodje gezond is namelijk een absolute dikmaker en de supermarktsalades bevatten vaak conserveringsmiddelen en dik makende sauzen. Deze maaltijden gaan letterlijk en figuurlijk als warme broodjes over de toonbank. Iedereen laten geloven dat zij gezond bezig zijn, terwijl een stuk vlees met aardappelen en groente vaak veel minder calorieën bevat. Misschien is dit de oorzaak dat bijna iedere Nederlander denkt dat hij of zij gezond leeft, maar toch 50% te kampen heeft met overgewicht. Vecht je ook met overgewicht en wil je daarvan af, volg dan het afslankprogramma van Nederland Slank, waarbij er vastgesteld wordt wat je lichaam nodig heeft en je hormoonhuishouding weer in balans komt.

Kant-en-klare maaltijden gezond?

Nederland is het land waar de meeste kant-en-klaar maaltijden en toevoeg verpakkingen verkocht worden. Kant-en-klare maaltijden bevatten 9 van de 10 keer meer zout dan dat je in 3 dagen tot je mag nemen. Ook de toevoeging van chemische stoffen als bindmiddelen, conserveringsmiddelen en smaakmakers maken het gerecht absoluut niet gezond. Lees eens rustig de ingrediëntenlijst door op de achterkant van zo’n maaltijd of pakje. Vrijwel ieder E-nummer is een chemische toevoeging die volstrekt onnatuurlijk is. Bij iedere bewerking van eten gaan vitamines en mineralen verloren. Je zet jezelf of je familie dus onnatuurlijk, vitamine- en mineraalarm eten voor. Een gek idee. Weet wat je eet en dat zal je snel duidelijk worden tijdens het volgen van het afslank-programma van Nederland Slank.

Koken met verse producten

De redenen die mensen aangeven voor het gebruik van een kant-en-klare maaltijd of pakje is dat het tijd bespaart, makkelijk is en goedkoper dan een gezonde maaltijd zelf klaarmaken. Wij laten met onze gezonde recepten zien, dat gezond eten niet moeilijk is, niet meer tijd kost en zeker niet duurder hoeft te zijn. Koken met verse producten en weten wat er voor je op je bord ligt, zorgt ook voor de aanmaak van gelukshormonen. Daar begint het al met een gezonde levensstijl! Gezond leven begint ook met het kwijtraken van overgewicht en daar willen wij je graag bij helpen. Neem dus contact op via 010-3409991 met Nederland Slank of bestel meteen het afslankprogramma online.

Liesbeth van Duijn

Geschreven door: Liesbeth van Duijn

Diëtist en orthomoleculair therapeut

Werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, is zij ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt de focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.