bannerimage

Alle lof voor Nederland Slank No cure no pay

Geschreven door: Cecille Franschman
28 december 2022

Voor degene die wekelijks mijn blog volgen zal het geen verrassing zijn dat ik ga stoppen met Nederland Slank. Mijn lichaam heeft teveel mankementen en laat op geen enkele manier "los". Toch wil ik het positief afsluiten. Al die weken heb ik het plan heel makkelijk vol kunnen houden en betreur het dan ook dat ik niet ben afgevallen.

lost business woman over a white background

No cure no pay

Ondanks dat, kan ik Nederland Slank aan een ieder aanraden. De begeleiding is heel persoonlijk en professioneel. In mijn geval was het niet gemakkelijk voor de begeleiders, maar ze hadden alle geduld met me gehad en hebben werkelijk van alles met mij geprobeerd. Hier heeft het totaal niet aan gelegen.

Ook hun slogan maakt Nederland Slank waar: "niet goed, geld terug". Mijn begeleidster heeft zonder pardon toegezegd dat ik mijn geld teruggestort krijg. Zo netjes! Nederlands Slank bedankt voor alles.

Groetjes,

Cécille

Cecille Franschman

Geschreven door: Cecille Franschman