Blog | Nederland Slank

Samenwerking met Dr. Naomi Dongelmans: Personalized Nutrition en Dementiezorg

Geschreven door Liesbeth van Duijn | 24 februari 2024

Nederland Slank is een intensieve samenwerking aangegaan met Dr. Naomi Dongelmans, een pleitbezorger van "personalized nutrition". Daarom hebben we de handen ineengeslagen.

🌟 Welkom! Ik ben Dr. Naomi Dongelmans, een toegewijde huisarts gevestigd in Portugal, maar mijn passie reikt verder dan alleen medische zorg. Als bestsellerauteur, internationale spreker en gezondheids- en leefstijlcoach, heb ik mijn leven gewijd aan het ondersteunen van zorgverleners en mensen met dementie.

"Met gepersonaliseerde voeding zie ik het voorkomen van dementie en het bevorderen van algemene gezondheid als mijn voornaamste missie."


👩‍⚕️ Als huisarts bied ik uitgebreide zorg aan patiënten, met een bijzondere focus op geriatrie, preventieve geneeskunde en palliatieve zorg. Mijn ervaring als verzorger voor mijn moeder en het zien van de worstelingen van mijn familie hebben mij gemotiveerd om te pleiten voor de behoeften van zorgverleners en mensen met dementie.

📚 Als auteur van bestsellers zoals "Reinvigorated Caregivers" en "De Vrolijke Mantelzorger", deel ik waardevolle inzichten en begeleiding voor hen die zorgen voor mensen met dementie.

🎙️ Door mijn inspirerende toespraken op nationale en internationale podia, tracht ik bewustwording te vergroten en positieve veranderingen in de zorgverlening en dementiezorg te stimuleren.

💼 Met ervaring als docent en voormalig locatiemanager bij ZorgMies, begrijp ik de behoeften van zorgverlenende organisaties en families en bied ik hoogwaardige zorg en ondersteuning.

🤝 Mijn missie is om zorgverleners te ondersteunen en mensen met dementie te empoweren, zodat zij veerkrachtig en met een hernieuwd gevoel van doelgerichtheid hun zorgtraject kunnen doorlopen. Laten we samen ontdekken hoe ik u kan helpen!

#Zorgverlening #Dementiezorg #Empowerment #Gezondheid #Levensstijlcoaching