jorieke-nederland

Crash dieet?

Nederland Slank biedt de gezondere oplossing!

Gratis consult

De naam ‘crash dieet’ doet al niets goeds voorspellen. Door een lagere inname dan behoefte, gecombineerd met een ongewijzigde hormoonbalans, spreekt het lichaam energie uit de spieren aan vet te verbranden. 

Gezond en met succes afvallen

Een crash dieet is lastig vol te houden en je zult je tijdens het volgen van een crash dieet erg slap voelen. Zodra je weer normaal gaat eten zal het lichaam de voorraden weer aan willen vullen en de spiermassa willen herstellen. Hierdoor slaat het lichaam een hoop vet op.

crash-dietHet bekende dokter Frank dieet is recentelijk onderzocht en het is bewezen dat dit ook een crash dieet is. Wil je op een verantwoorde en gezonde wijze afvallen, dan is er voor jou de mogelijkheid het unieke Nederland Slank programma te volgen.

Met een crashdieet val je snel af en dat is vaak ook de reden waarom mensen hiervoor kiezen. Nadeel is dat de kilo’s er weer aanvliegen. Bij het programma van Nederland Slank is je hormoonhuishouding van belang en er zal dan ook gekeken worden naar de voedingsbehoefte van je lichaam om er weer balans in aan te brengen. Dat is namelijk de basis voor succesvol afvallen om daarna op gewicht te blijven.

Crashdiëet slecht voor het hart!

Al jaren zweren sommige mensen bij een crashdieet. Door gedurende een bepaalde tijd 600 tot 800 kcal per dag te consumeren, kunt je in korte tijd veel kilo’s kwijtraken. Ter vergelijking, een volwassen vrouw met een gezond gewicht eet per dag ongeveer 2000 kcal. Deze extreme calorie-restrictie wordt bereikt door te vasten of door maaltijden te vervangen met bijvoorbeeld een maaltijdreep of maaltijdshake.

Crashdiëten onder de loep 

Aan de Universiteit van Oxford hebben wetenschappers dit eetpatroon bekeken. Uit hun onderzoek blijkt dat het dieet voor mensen met een hartprobleem nadelige gevolgen kan hebben. Met een MRI-scan toonden zij aan dat al na 1 week het totale lichaamsvet 6 procent minder was. Echter het vet rond het hart met maar liefst 44 procent toegenomen en dit leidde tot een verminderde hartfunctie. Na 8 weken waren alle deelnemers er beter aan toe dan voor de studie. Lichaamsvet was afgenomen en de insulinegevoeligheid was toegenomen.

Geen dieet, maar een gezond voedingspatroon!

Onderzoek gaf aan dat dit effect op het hart veroorzaakt wordt, doordat bij acute calorierestrictie het lichaam snel veel vet vrijmaakt om energie te organiseren.

Na een week stabiliseert het lichaam zich en neemt de hoeveelheid vet rondom het hart weer af. Dit pleit voor een langzame afbouw van calorieën. De vraag is alleen of de calorie inname zo extreem beperkt moet worden. Ondanks dat het afvallen langzamer gaat, heeft het volgen van
voeding rijk aan groente en vezels op de lange termijn een beter effect op uw gezondheid.

Dus ben jij op zoek naar een gezonde manier om af te vallen en de gezondheid te verbeteren? Wacht dan niet langer en vraag een gratis consult aan!

Wij helpen jou graag verder naar een slank en gezond lichaam!

Geen crash dieet, wel Nederland Slank programma

Een crash dieet volgen is niet alleen weinig succesvol, maar ook nog eens slecht voor je gezondheid. In plaats van een onverantwoord crash dieet te gaan volgen, kun je maar beter het afslank-programma van Nederland Slank volgen.

Dat biedt tenminste wel de zekerheid van gezond, snel en verantwoord afvallen met blijvend resultaat. Kies voor zekerheid en gezondheid en doe mee met Nederland Slank. Bel ons via 085 06 57 472 of bestel het programma direct online.

Persoonlijke coaching

Afvallen met Nederland Slank betekent professionele begeleiding in de vorm van een persoonlijke coach. Die maakt een dieet plan dat volledig is afgestemd op uw individuele situatie.

De coach leert u bovendien alles over gezonde voeding en hoe u uw streefgewicht ook in de toekomst kunt behouden. Zo kunt u uw persoonlijke programma voor de rest van uw leven blijven gebruiken.

Plan Meteen Mijn Gratis Video Consult In

Onze professionele diëtisten geven consulten door het hele land

Nederland Slank heeft diëtisten in het hele land. Bovendien bieden we online consulten aan. Het maakt dus helemaal niet uit waar u woont, want onze professionele diëtisten zijn in heel Nederland beschikbaar om u te helpen wanneer u gaat afvallen met Nederland Slank.

*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.