Kinderen met overgewicht

www.nederlandslank.nl

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Kinderen met overwicht? Het komt steeds vaker voor en dat dient aangepakt te worden. Overwicht in de jeugd heeft namelijk een ernstige impact op de gezondheid en zit vervolgens ingeburgerd voor het verdere leven.

kinderen

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Oorzaak van overgewicht bij kinderen

Overgewicht komt meestal niet alleen bij kinderen voor, maar bij het hele gezin. Het is een gewoonte om veel te nuttigen en ongezonde producten te eten die aanzetten tot een te hoog gewicht. Vandaar dat afvallen van zowel de kinderen als ouders veel aandacht en inzet vraagt.

remove

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Hoe afvallen?

Zowel kinderen als jongeren kunnen aan het Nederland Slank programma deelnemen, met steun van hun ouders. De minimale leeftijd is 10 jaar en het voedingsplan wordt aangepast aan de leeftijd van de deelnemer. Met een afgestemd voedingsplan waar het kind zich aan dient te houden, is vervolgens te zien hoe uw kind afvalt, zonder enige verschijnselen als vermoeidheid.

Gewoontes veranderen

Wanneer kinderen een jaar of 14 jaar zijn, kunnen ze zelf beslissen of ze anders willen gaan eten. Wel houden ouders en de omgeving een belangrijke invloed op hen. Om aan een beter eetpatroon vast te houden is professionele begeleiding een uitkomst. Een begeleider kan met praktische informatie en inzichten komen waarom het beter is om te kiezen voor een gezonder eetpatroon en daarmee het eetgewoonte van het kind veranderen.

Resultaten van gewichtsverlies

Wanneer kinderen met overgewicht afvallen heeft dit voor hen veel positieve gevolgen. Zo krijgen ze meer energie, voelen ze zich zelfverzekerder en zitten ze lekkerder in hun vel. Ook jongeren met acne, chronische vermoeidheid, buikklachten en concentratieproblemen hebben baat bij het Nederland Slank programma.

Uw kind aanmelden voor afvallen

Wil u uw kind laten afvallen, dan raden we aan om eerst een gesprek met ons te hebben zonder uw kind. We kunnen dan eerst kijken naar de onderliggende problematiek en voedingsgewoontes en hoe die zich ontwikkelen. Daarna is het verstandig om samen met de begeleider, u en uw kind de begeleiding op te starten. Het is daarbij raadzaam om school en andere belangrijke contacten in te lichten over het aangepaste voedingspatroon.

Aangepast voedingspatroon

Kinderen krijgen een voedingspatroon voorgeschreven, afhankelijk van hun leeftijd, eetgewoonten en bezigheden. Binnen Nederland Slank hebben we diverse trainers met expertise in het afvallen van kinderen. Uw kind valt daarom op een professionele en verantwoorde manier af.

Food

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Direct starten

Creëer een gezonde toekomst voor uw kind en profiteer daar met uw gezin ook van. Schrijf  in voor een gratis voedingsconsult en krijg direct een aantal inzichten hoe u een slanke toekomst voor u en uw kind tegemoet kan zien. Bij vragen, neem contact op!

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult