Boek: Afvallen zonder honger

EE25DC5C-2A5F-4EA9-8774-FD5C5190DA1A

Een stukje uit het voorwoord door Nicolaas Klei:

Afvallen is eenzaam.

Het is goedbedoeld, dat meeleven van de omstanders, het opgetogen opgestoken duimpje van die in lycra gestroopte Barbiepopjes die je vrolijk voor de tweede keer voorbijrennen terwijl je het park rondstrompelt, het maatje 36 dat opgewekt knauwend vertelt dat echt heel lekker is, zo’n rauwe stronk bleekselderij, maar uiteindelijk sta je er alleen voor, rillerig op de badkamertegels, tegenover de strenge spiegel, terwijl de weegschaal hoonlachend z’n kille cijfers toont.

Daarom is het fijn en zelfs nodig een echt maatje te hebben. Iemand die het zelf heeft meegemaakt, weet waarover je tobt - en dat dan niet troostend bij een tompoes bespreekt, maar je terzijde staat met raad en daad.

Zo iemand als Liesbeth van Duijn, die je met dit kilodikke boek op de weg naar een slank bestaan leidt. Een boek vol fijne recepten, en op degelijk onderzoek gebaseerd advies. Verantwoorde, uitgekiende voeding om slanker en gezonder te worden. En bovenal gelukkiger. Met jezelf, met het bestaan.

Lees verder in het boek, een superleuk cadeau voor al je vrienden.

Je kunt het onderaan de pagina bestellen.

Met teksten van Nicolaas Klei en Suzanne Rethans! Kortom: het is een mooie weggever. Ook voor mensen die Metabolic Balance volgen of een KHA dieet toepassen is dit een inspiratie voor ontbijt, lunch en diner.

Help jij ook mee om Nederland gezonder te maken?preview fotos eten 2Snel, verantwoord en zonder honger afvallen? Nederland Slank helpt je graag op weg met dit handige kookboek. Zo bereik en behoud je jouw streefgewicht!

AFVALLEN ZONDER HONGER

Afvallen zonder honger

SNEL RESULTAAT

Snel resultaat

LEKKER ETEN

Lekker eten

Direct bestellen? Vul dan onderstaand formulier in!