Investeer in je gezondheid, mét levenslang resultaat

Nederland Slank helpt je om op een gezonde, natuurlijke wijze je streefgewicht te bereiken.Veel vrouwen (én mannen) gingen je al voor, met succes! Wij coachen je naar een fittere en gelukkiger versie van jezelf. De rest van je leven je streefgewicht behouden, dat is ons doel.

Gratis consult
tussenbanner2

Resultaat gegarandeerd!

Met het voedingsplan dat we speciaal voor jou ontwikkelen en onze persoonlijke online begeleiding, coachen we je naar je streefgewicht. Je stofwisseling vindt zijn evenwicht terug, waardoor de balans in je lichaam herstelt. Je valt af en voelt je bovendien vitaler en gelukkiger. Mocht je met onze ondersteuning toch je streefgewicht niet behalen, dan betalen wij het volledige bedrag terug. No cure, no pay dus!

Kosten van het programma

Veel zorgverzekeraars vergoeden ons programma (deels). Meer hierover vind je onderaan deze pagina.

Uitgebreid traject

Individueel traject

Groepstraject

Individueel traject in termijnen

€2049,-

 

€1049,-

 

€699,-*

 

€100,- p.m.**

Een uitgebreid traject bestaat uit een bloedonderzoek, een bloedanalyse en een persoonlijk voedingsplan op maat. Het individuele traject bestaat uit een bloedonderzoek, een bloedanalyse en een persoonlijk voedingsplan op maat. Het groepstraject bestaat uit een bloedonderzoek, een bloedanalyse en een persoonlijk voedingsplan op maat. Dit traject biedt een bloedonderzoek, een bloedanalyse en een persoonlijk voedingsplan op maat voor 100 euro per maand gedurende 12 maanden.
Je wordt individueel begeleid door een diëtist en orthomoleculair therapeut. Je wordt individueel begeleid door een diëtist/ orthomoleculair therapeut. Je wordt in een groep begeleid door een diëtist /orthomoleculair therapeut op gezette tijden. Je wordt individueel begeleid door een diëtist/ orthomoleculair therapeut.

Als aanvulling krijg je bij het uitgebreide traject begeleiding in het endorfine herstelplan met bijbehorende supplementen.

Daarbij gaan we je neurotransmitters checken en optimaliseren.

     

 

*Het groepstraject is een actie die een paar keer per jaar wordt aangeboden voor deelnemers met maximaal 10 kg overgewicht en geen complexe gezondheidsproblemen. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het groepstarief door als deelnemer zelf een groep van minimaal 5 personen te regelen.

**Gespreid betalen is mogelijk in 5 en 12 termijnen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Vergoeding door verzekeraars

Onze professionele begeleiders zijn diëtisten die tevens erkend zijn als orthomoleculair therapeut door beroepsvereniging MBOG en beroepsvereniging CAT. Door deze erkenning wordt ons programma in veel gevallen (deels) vergoed door ziektekostenverzekeraars. Kosten die onder het aanvullende verzekeringspakket vallen, worden bovendien niet verrekend met je eigen risico.

Vergoeding voor orthomoleculaire geneeskunde

Bij Nederland Slank word je begeleid door één van onze orthomoleculair therapeuten Pantea of Rachida, tevens diëtisten. Orthomoleculaire therapie valt onder de alternatieve geneeswijzen in je (aanvullende) verzekeringspolis. Als je hiervoor verzekerd bent, krijg je mogelijk een deel van de kosten van het Nederland Slank programma vergoed.

logo mbog

Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op. We helpen je graag! Of neem direct contact op met je ziektekostenverzekering en informeer of deze een vergoeding biedt voor orthomoleculaire geneeswijzen.

De kosten van het persoonlijke voedingsprogramma van Nederland Slank zijn  € 650,- tot € 2000,-


*Disclaimer
Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen per persoon, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.

Check je verzekering!

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt direct overzicht met de vergoedingen van alle verzekeraars per email: