Metabolic Balance Programma

Vraag vandaag nog een gratis consult aan!

In dit artikel lees je over de volgende onderwerpen:

Wat is Metabolic Balance?

Individueel voedingsplan

Metabolice Balance in Vogue Beauty

Hoe werkt het Metabolic Balance programma?

Het doel van het Metabolic Balance programma

Simpel gewichtsverlies bereiken

Wat is Metabolic Balance?

Metabolic Balance® is een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma waar Nederland Slank gebruik van maakt. Het is ontwikkeld door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers . Bij Nederland Slank kun je het Metabolic Balance Programma online volgen en zodoende kun je hier eenvoudig en overal aan deelnemen. Wij combineren het met "de Biologie van Geluk"

Vraag vandaag nog een gratis consult aan!

Metabolic Balance ®

Wil je graag definitief afrekenen met overgewicht of ondergewicht? Lukt het je niet om gewicht te verliezen, zelfs als je heel weinig eet? Of lukt het je niet om aan te komen?

Val je wel af, maar komt het gewicht er meteen weer aan zodra je normaal eet? Ben je constant aan het diëten, maar komt het verloren gewicht steeds weer terug? Ben je voortdurend aan het jojo-en met je gewicht?

Heb je een sterke drang naar zoet of zout? Kun je de hele dag door blijven snacken?

Voel je je vermoeid en heb je weinig energie? Misschien slaap je redelijk goed, maar voel je je toch de hele dag door moe?

Heb je last van pijnlijke gewrichten en spieren, wat je belemmert in je dagelijks leven?

Heb je last van vage of ernstige klachten? Heb je diabetes type II, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, hartklachten, rugpijn, darmklachten, slaapapneu of allergieën?

Heb je weinig zelfvertrouwen? Vind je het moeilijk om jezelf te accepteren zoals je bent? Heb je een negatief zelfbeeld?

Voel je je vaak somber en prikkelbaar? Voel je je niet goed in je vel? Raak je snel overspannen en reageer je vaak geïrriteerd?

Heb je een onregelmatige of hevige menstruatiecyclus? Heb je enkele weken of dagen per maand last van hoofdpijn, een opgeblazen gevoel, gevoelige borsten en prikkelbaarheid? Of heb je juist last van acne, een vette huid, haaruitval, verminderde vruchtbaarheid of het uitblijven van je menstruatie? Of last van overgangsklachten?

DAN IS HET METABOLIC BALANCE® PROGRAMMA DE OPLOSSING VOOR JOU!

WAT IS METABOLIC BALANCE®?
Metabolic Balance® is een programma dat de gezondheid bevordert en het gewicht reguleert. Daarnaast optimaliseert het de stofwisseling en de hormoonbalans.

Het programma is ontwikkeld in Duitsland door artsen en voedingswetenschappers na jarenlang onderzoek op het gebied van voeding, overgewicht en de daaruit voortkomende klachten en ziektes. Het programma is zeer succesvol. Onderzoek toont aan dat deelnemers niet alleen structureel gewicht verliezen, maar dat de meerderheid ook een betere kwaliteit van leven ervaart.


Metabolic Balance ® is een afslankprogramma dat een betere stofwisseling en gewichtsregulatie kan bewerkstelligen. Het programma is ontwikkeld door artsen en voedingswetenschappers en wetenschappelijk bewezen effectief. Nederland Slank begeleidt je tijdens het programma naar een volkomen uitgebalanceerd en voor jou persoonlijk op maat gemaakt voedingsprofiel.*

 

Individueel voedingsplan

Metabolic Balance ® is gebaseerd op een individueel voedingsplan. Het wordt opgesteld aan de hand van je eigen bloedwaarden en gezondheidsgegevens. Om het afslankprogramma te kunnen starten, gaan wij eerst een bloedonderzoek uitvoeren. Dit kan bij diverse prikpunten met het formulier dat je van Nederland Slank ontvangt. De resultaten vormen de basis van je eigen individueel voedingsplan.

 

MB_Vogue

Review Metabolic Balance

"Six weeks in, my body, eating habits and energy levels have changed dramatically."
Vogue Beauty.

Vraag vandaag nog een gratis consult aan!

 

Hoe werkt het Metabolic Balance programma?

 

Je persoonlijke voedingsplan kan je individuele “lichaams-chemie” met de bij jou passende voedingsmiddelen-chemie” in een nieuwe stofwisselingsbalans brengen. De maaltijden bestaan uit gezonde en de voor jou noodzakelijke voedingsstoffen en mineralen. Ook zijn de voedingsmiddelen zo gebalanceerd dat ze jouw verstoorde metabolisme weer in evenwicht kunnen brengen.*
Lees meer op de pagina Hormoonhuishouding.

 

Het doel van het Metabolic Balance programma

Het doel van het programma is het ondersteunen van een gezond metabolisme en het reguleren van je gewicht. Om je streefgewicht snel te behalen,
word je begeleid door één van onze orthomoleculaire diëtisten, Door deze methode kun je makkelijk 5-10 kg afvallen of in een aantal weken zelfs 15-20 kilo afvallen! Met het metabolic balance programma kun je snel en blijvend afvallen en creëer je een gezond en voedzaam voedingspatroon waar je de rest van je leven profijt van hebt.*

 

Simpel gewichtsverlies bereiken

 

Door je persoonlijke voedingsplan krijgt je lichaam alle belangrijke en gezonde voedingsstoffen tijdens de maaltijden binnen. Het criterium voor het kiezen van voedingsmiddelen is de manier waarop ze jouw hormoonhuishouding beïnvloeden. Daarmee wordt een gezond metabolisme en een betere afgifte van insuline bewerkstelligd. Met de nieuwe, simpele regels voor de maaltijden reguleer je voor eens en voor altijd je gewicht en verbetert je totale hormoonhuishouding.

 

Metabolic Balance ® verbetert je gezondheid

De omschakeling van het lichaam naar gezond, passend en uitgebalanceerd eten, kan vele gezondheidsvoordelen hebben. Zo kun je een gezond, slank en sterk lichaam krijgen. Ook kan je uithoudingsvermogen toenemen en ervaar je mogelijk een hoger energiepeil. Daarnaast kan je mogelijk beter slapen en neemt je fysieke en psychische kracht ook mogelijk toe. Met het programma kun je je zichtbaar gezonder voelen, vitaler en mooier en dat straal je ook uit!*

Met dit afslankprogramma breek je lichaamsvet af een geen spier- en bindweefsel. Zeker met extra beweging kun je daardoor een strak en glad lichaam creëren. Tevens kan het programma in combinatie met meer beweging de bekende welvaartsziekten als diabetes en hartproblemen mogelijk voorkomen.*

 

Kan ik snel met het Metabolic Balance ® - programma beginnen?

Bij onderstaande klachten of wensen is aan te raden om snel met dit afslankprogramma te beginnen:

  • Als je een definitieve oplossing voor je overgewicht wilt.
  • Als je er bewust voor kiest om gezond af te vallen.
  • Als je gezondheidsproblemen samenhangen met een verkeerd eetpatroon
    (90 % van de klachten is met voeding te behandelen).
  • Als je diabetes, reuma, een hoge bloeddruk of vetstofwisseling-stoornissen hebt.
  • Als je tot op hoge leeftijd fit, energiek, gezond en slank wilt zijn.

Lees ook de Ervaringen van onze klanten!

Vraag vandaag nog een gratis consult aan!

Opmerking:
Het Metabolic Balance ® - stofwisselingsprogramma mag nooit een bezoek aan uw arts vervangen. Met name bij aanhoudende klachten raden wij aan om eerst je arts te raadplegen.

Het afslankprogramma mag niet zonder vakkundige begeleiding worden gedaan.


*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.