Metabolic Balance Programma

www.nederlandslank.nl

Vraag vandaag nog een gratis consult aan

Wat is Metabolic Balance?

Metabolic Balance® is een wetenschappelijk bewezen effectief afslankprogramma waar Nederland Slank gebruik van maakt, ontwikkeld door orthomoleculair artsen en voedingswetenschappers . Bij Nederland Slank kun je het Metabolic Balance Programma online volgen en zodoende kun je hier eenvoudig en overal aan deelnemen.

Meld je direct aan voor het programma en krijg €100,00 korting als je de code MB in jouw aanvraag vermeldt.

Meld je nu aan!

 

Vraag vandaag nog een gratis consult aan

Metabolic Balance ®

Metabolic Balance ® is een afslankprogramma dat een betere stofwisseling en gewichtsregulatie kan bewerkstelligen. Het programma is ontwikkeld door artsen en voedingswetenschappers en wetenschappelijk bewezen effectief. Nederland Slank begeleidt je tijdens het programma naar een volkomen uitgebalanceerd en voor jou persoonlijk op maat gemaakt voedingsprofiel.*

Individueel voedingsplan

Metabolic Balance ® is gebaseerd op een individueel voedingsplan. Het wordt opgesteld aan de hand van je eigen bloedwaarden en gezondheidsgegevens. Om het afslankprogramma te kunnen starten, gaan wij eerst een bloedtest uitvoeren. Dit kan bij diverse prikpunten met het formulier dat je van Nederland Slank ontvangt. De resultaten vormen de basis van je eigen individueel voedingsplan.

vogue

Vraag vandaag nog een gratis consult aan

"Six weeks in, my body, eating habits and energy levels have changed dramatically."
Vogue Beauty.

Hoe werkt het Metabolic Balance programma?

Je persoonlijke voedingsplan kan je individuele “lichaams-chemie” met de bij jou passende voedingsmiddelen-chemie” in een nieuwe stofwisselingsbalans brengen. De maaltijden bestaan uit gezonde en de voor jou noodzakelijke voedingsstoffen en mineralen. Ook zijn de voedingsmiddelen zo gebalanceerd dat ze jouw verstoorde metabolisme weer in evenwicht kunnen brengen.*
Lees meer op de pagina Hormoonhuishouding.

Het doel van het Metabolic Balance programma

Het doel van het programma is het ondersteunen van een gezond metabolisme en het reguleren van je gewicht. Om je streefgewicht snel te behalen,
word je begeleid door één van onze orthomoleculaire diëtisten, Door deze methode kun je makkelijk 5-10 kg afvallen of in een aantal weken zelfs 15-20 kilo afvallen! Met het metabolic balance programma kun je snel en blijvend afvallen en creëer je een gezond en voedzaam voedingspatroon waar je de rest van je leven profijt van hebt.*

Simpel gewichtsverlies bereiken

Door je persoonlijke voedingsplan krijgt je lichaam alle belangrijke en gezonde voedingsstoffen tijdens de maaltijden binnen. Het criterium voor het kiezen van voedingsmiddelen is de manier waarop ze jouw hormoonhuishouding beïnvloeden. Daarmee wordt een gezond metabolisme en een betere afgifte van insuline bewerkstelligd. Met de nieuwe, simpele regels voor de maaltijden reguleer je voor eens en voor altijd je gewicht en verbetert je totale hormoonhuishouding.

Metabolic Balance ® verbetert je gezondheid

De omschakeling van het lichaam naar gezond, passend en uitgebalanceerd eten, kan vele gezondheidsvoordelen hebben. Zo kun je een gezond, slank en sterk lichaam krijgen. Ook kan je uithoudingsvermogen toenemen en ervaar je mogelijk een hoger energiepeil. Daarnaast kan je mogelijk beter slapen en neemt je fysieke en psychische kracht ook mogelijk toe. Met het programma kun je je zichtbaar gezonder voelen, vitaler en mooier en dat straal je ook uit!*

Met dit afslankprogramma breek je lichaamsvet af een geen spier- en bindweefsel. Zeker met extra beweging kun je daardoor een strak en glad lichaam creëren. Tevens kan het programma in combinatie met meer beweging de bekende welvaartsziekten als diabetes en hartproblemen mogelijk voorkomen.*

Kan ik snel met het Metabolic Balance ® - programma beginnen?

Bij onderstaande klachten of wensen is aan te raden om snel met dit afslankprogramma te beginnen:

  • Als je een definitieve oplossing voor je overgewicht wilt.
  • Als je er bewust voor kiest om gezond af te vallen.
  • Als je gezondheidsproblemen samenhangen met een verkeerd eetpatroon
    (90 % van de klachten is met voeding te behandelen).
  • Als je diabetes, reuma, een hoge bloeddruk of vetstofwisseling-stoornissen hebt.
  • Als je tot op hoge leeftijd fit, energiek, gezond en slank wilt zijn.

Lees ook de Ervaringen van onze gemotiveerde klanten!

Meld je direct aan voor het programma en krijg €100,00 korting als je de code MB in jouw aanvraag vermeldt.

Meld je nu aan!

Opmerking:
Het Metabolic Balance ® - stofwisselingsprogramma mag nooit een bezoek aan uw arts vervangen. Met name bij aanhoudende klachten raden wij aan om eerst je arts te raadplegen.

Het afslankprogramma mag ook niet zonder vakkundige begeleiding worden gedaan.
Transscriptie:

Ik moet iets bekennen.
Ik heb zo veel verschillende afslankmethodes geprobeerd in de afgelopen jaren. Het enige wat ik eraan overhield was een lege bankrekening terwijl de overtollige kilo’s nog precies op dezelfde plek zaten.
Niets heeft gewerkt.
Totdat ik het enige programma vond dat écht werkt, namelijk: Metabolic Balance.(voorbeeld cliënt, beter om 1 van onze eigen cliënten te beschrijven)
Toen Pauline voor het eerst bij mij kwam had ze last van de volgende klachten:

Ze had fibromyalgie en artritis
Ze had last van chronische vermoeidheid
En ze was ruim 30 kg te zwaar
Kortom, ze had erg veel gezondheidsklachten.
Na 3 dagen op het programma was ze in staat weer zonder problemen een trap op te lopen. Ze was niet meer zo snel buiten adem. Ze voelde zich zo veel beter dan voorheen.

Ik ben erg blij dat het heeft gewerkt voor cliënt X, maar het werkt ook voor zoveel andere cliënten. én voor nog duizenden andere mensen over de hele wereld.

Paulien is veel gewicht kwijtgeraakt door zich te houden aan de 8 regels. Maar ik liet haar ook de 6 dodelijke woorden uit haar woordenboek schrappen.
Het 1e is: kan niet: iets niet kunnen bestaat niet, alles kan!
Het 2e woord is: proberen: als ik zeg dat ik ga proberen af te vallen, dan betekent dat dat er al een 50% kans is dat ik het niet eens ga proberen.
Het woord ‘als’ impliceert dat er eerst iets moet gebeuren voor ik zelf actie onderneem.
Het woord ‘nodig’ impliceert óók dat ik eerst iets nodig heb voor ik zelf actie onderneem.
Het woord ‘of’ beperkt ons in onze keuzes. Terwijl we alles kunnen hebben dat we willen hebben. Dus beperk jezelf niet!
Als we het woord ‘moeten’ gebruiken, zorgt dat voor een hoop druk. We veranderen dat woord in ‘willen’ en we zeggen ‘ik wil dit voor mijzelf’.

Toen zij deze woorden elimineerde uit haar vocabulaire, gebeurde er iets opmerkelijks. Voor het eerst in haar leven geloofde ze dat ze gewicht kon verliezen en weer gezond kon worden. Ze geloofde in zichzelf!

Afvallen is een reis. Het is een fysieke reis en een mentale reis. Nu weet je hoe je de 6 dodelijke woorden kunt weglaten uit je vocabulaire. En je weet hoe je jezelf kunt toespreken. Wil jij graag de 8 gouden regels kennen om snel én gezond af te vallen en weer energiek te worden? Klik dan hier.*Disclaimer

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. De resultaten verschillen uiteraard per individu, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk voedingsprogramma op.