Over ons

Nederland Slank bestaat sinds 2011. Het programma waar we mee werken wordt echter over de hele wereld al tientallen jaren toegepast. Het is wetenschappelijk bewezen dat het 2x zo goed werkt in vergelijking met andere afslankmethodes. In Duitsland en Oostenrijk is het systeem erg bekend en wordt voornamelijk door artsen uitgevoerd.

 

Liesbeth van Duijn

Als oprichter van Nederland Slank en diëtist en orthomoleculair therapeut die ooit worstelde met overgewicht en ongezonde eetpatronen, ben ik ervaringsdeskundige in het afslanken. Ik heb echt alles gedaan om af te vallen. Tot ik dit programma tegen kwam.

Voor het eerst hield ik een dieet, waarbij ik snel afviel, ook vol. En ik begreep niet waarom niet meer mensen hiervan wisten. Daarom ben ik Nederland Slank begonnen! Met dit programma worden ook je neurotransmitters in balans gebracht, waardoor je het doorzettingsvermogen krijgt om het te volbrengen en omdat je lekker eet is het niet moeilijk om zo te blijven doorgaan.

Gedrevenheid is waarschijnlijk mijn meest opvallende eigenschap. Mijn missie is om de helft van Nederland te redden van overgewicht en andere kwalen.

Wie zijn de (MBOG erkende) begeleiders achter Nederland Slank?

Onze begeleiders zijn lid van de MBOG, en CAT door zorgverzekeraars erkende beroepsverenigingen.

De beroepsvereniging MBOG bestaat sinds 1988 en maakt zich sindsdien sterk voor hoogwaardige artsen en therapeuten én opleidingen in de orthomoleculaire geneeskunde. Door het lidmaatschap worden de consulten vaak (gedeeltelijk) vergoed binnen de aanvullende verzekering. 

Momenteel zijn de volgende medewerkers werkzaam bij de Nederland Slank.


Pantea Panahi

Pantea Panahi is dietist en orthomoleculair therapeut-1logo mbog
Ik werk sinds het begin bij Nederland Slank en ik word elk jaar enthousiaster van de resultaten in gezondheid die we zien. Zelf heb ik het programma ook gevolgd, en gemerkt dat dit veel beter werkt dan wat ik op de opleiding diëtetiek heb geleerd.

Ik viel ongeveer 7 kg per maand af, maar collega’s van de opleiding zelfs wel 10 kg per maand. En zonder spierverlies of jo-jo-effect. Met dit voedingsprogramma kan ik mensen echt van allerlei klachten af helpen en het afslanken gaat veel sneller en duurzamer omdat mensen het beter volbrengen met verzadigende maaltijden. Interview met Pantea


Rachida Lachhab

65642021-11-10

Rachida Lachhab is Orthomoleculair therapeut en dietist
Ik ben afgestudeerd als diëtist aan de Haagsche Hogeschool en orthomoleculair therapeut. Ik hoefde niet af te vallen maar ik had wel klachten die niet bij een jonge meid horen. Sinds een aantal jaar had ik namelijk last van bepaalde gezondheidskwalen, zoals maag- en darmklachten, vermoeidheid, spier- en gewrichtspijnen en hoofdpijn. Die zijn nu allemaal weg.

Natuurlijk eet ik ook wel eens graanproducten of dingen die niet in mijn programma staan, maar ik weet wat ik moet doen om mijn klachten niet terug te krijgen.

Het werken bij Nederland Slank heeft mij heel enthousiast gemaakt, omdat het gericht is op het reguleren van de hormoonhuishouding en omdat ik zoveel mensen, inclusief mezelf, zo heb zien opknappen.* Zie het interview met Rachida.

GAT - Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten

Wil je persoonlijk kennismaken? Vraag dan een gratis video-consult aan:

Plan Meteen Mijn Gratis Video Consult In