Overgewicht


Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Ben jij een van de vele Nederlanders met overgewicht? Kom dan nu in actie met het programma van Nederland Slank. Hierbij val je snel, gezond én blijvend af. Met het persoonlijke voedingsprogramma waarbij er geen honger ter sprake komt, kan iedereen het!

De risico’s van een te hoog gewicht

de risico´s van overgewicht zijn groot

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

 

Bij ruim de helft van de volwassen Nederlanders is er tegenwoordig sprake van overgewicht. Maar ook bij jongeren komt overgewicht steeds vaker voor, een kwart van de Nederlanders onder de 18 lijdt aan overgewicht. En dit terwijl overgewicht na roken de grootste veroorzaker van ziektes en aandoeningen is.

Overgewicht vergroot namelijk het risico op suikerziekte, hart- en vaatziekten, sommige vormen van kanker en gewrichtsklachten. Maar ook dementie wordt bevorderd wanneer u in uw leven een periode met overgewicht heeft gekend.

Bij jongeren komt daarbij dat zij allerlei belangrijke lichamelijke ontwikkelingen doormaken onder de 18 jaar. Wanneer een kind last heeft van overgewicht, worden deze processen verstoord, wat gevolgen kan hebben voor de rest van het leven.

Met behulp van de BMI index kun je berekenen of er bij jou of je kind sprake is van overgewicht. Wanneer dit het geval is, maak dan de verstandige keuze om hier wat aan te doen. Afvallen brengt niet alleen een hoop gezondheidsvoordelen met zich mee, maar je zult je ook lekkerder in je vel voelen, meer zelfvertrouwen krijgen en je beter kunnen concentreren.

overgewicht heeft vele slechte beinvloedingen op je lichaam

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult

Verander daarom je voedingspatroon en levensstijl of neem deze belangrijke beslissing voor je kind. Wij helpen graag met het veranderen van het voedingspatroon en maken het extra makkelijk door een persoonlijk voedingsprogramma te geven waarop staat wat en hoeveel je mag eten.

Dit voedingsprogramma is gericht op de hormoonhuishouding van jouw lichaam waardoor je geen honger zal krijgen en het dieet dus goed vol te houden is. Wat daar ook nog bij helpt is dat je met dit dieet wel tot 3 kilo per week afvalt. Gezond afvallen dus!

Hoe anderen de strijd tegen overgewicht aangingen

Benieuwd naar hoe andere mensen met overgewicht de strijd aan zijn gegaan met Nederland Slank? Lees dan nu de succesverhalen waarin zij beschrijven wat hun ervaringen zijn. Ook profiteren van de vele voordelen van een leven zonder overgewicht? Nederland Slank heeft hier een snelle en gemakkelijke oplossing voor. Neem daarom nu contact op of vraag online een gratis consult aan.

word ook slank en gezond met een persoonlijk voedingsplan

Ja, Ik Wil Ook Een Gratis Video Consult