Samen naar jouw streefgewicht

Nederland Slank helpt je om snel, verantwoord en zonder honger je streefgewicht te bereiken én te behouden. We onderzoeken de specifieke oorzaken van je overgewicht,maken speciaal voor jou een uitgebalanceerd voedingsplan en ondersteunen je tijdens hetprogramma met persoonlijke online begeleiding.

Gratis video consult

Afvallen zonder honger?
Ontdek hoe het werkt.

Vaak maken verkeerde voeding en een verstoorde hormoonbalans het lastig om af te vallen. Ook andere lichamelijke klachten, zoals een gebrek aan energie en slecht slapen, kunnen zich voordoen door zo’n verstoring.

Nederland Slank pakt de specifieke oorzaken van de vermoedelijke disbalans in jouw lichaam aan. Daarbij zetten we voeding in als medicijn. Ons gepersonaliseerde voedingsplan verbetert je stofwisseling en herstelt je hormoonbalans. Hierdoor zet jouw lichaam de voeding om in energie in plaats van in vet. Zo krijg je je lichaam weer in balans en val je af. Gezond, verantwoord en met blijvend resultaat.

“Laat voeding je medicijn zijn”
-
Hippocrates, grondlegger van de westerse geneeskunde

Ons programma is mede gebaseerd op Metabolic Balance (de balans bij omzetting voedingsstoffen in je lichaam: je stofwisseling). Dit is een wereldwijd toegepaste voedingsleer, die uitgaat van de invloed van voeding op een gezond leven.

functies-2bron: BrainQ

Ook de biologie van geluk is een belangrijke peiler. Deze legt uit hoe de neurotransmitters worden beïnvloed. Voeding op maat herstelt de balans in het lichaam en heeft positieve lange termijn effecten op je gewicht, gezondheid en vitaliteit.

Nederland Slank geeft je tips voor gevarieerde maaltijden met als basis normale, gezonde voeding. Daar komen dus geen shakes, pillen en poeders aan te pas. Ook aan calorieën tellen doen we niet. Door de juiste combinatie, hoeveelheid en frequentie van eten val je op een smakelijke manier en zonder honger af. Vaak knapt je weerstand er ook enorm van op, waardoor je minder last kunt hebben van gezondheidsklachten en kwaaltjes. Nieuwsgierig naar ons programma? Hieronder lees je hoe we je coachen naar een slankere en fittere versie van jezelf!

 

Onze unieke aanpak

Van de eerste kennismaking tot het aan de slag gaan met je persoonlijke voedingsplan, dit zijn de belangrijkste fasen van ons programma:

1. Gratis consult
De eerste stap in ons programma is het gratis consult. Je ontvangt een filmpje met meer informatie over onze methode. Ook plannen we een vrijblijvend online kennismakingsgesprek in om elkaar beter te leren. In dit gesprek beantwoorden we al je vragen over onze werkwijze.
2. Intake
Wanneer je besluit deel te nemen aan ons programma, schrijf je je officieel in en ontvang je een formulier om je bloedwaarden te laten analyseren. Dit kun je laten uitvoeren door een medisch diagnostisch centrum bij jou in de buurt. Met de uitkomst daarvan stellen wij een persoonlijk voedingsprogramma voor je op. Met als doel je stofwisseling weer in balans te krijgen en je streefgewicht te bereiken en behouden.
3. Aan de slag
Na je inschrijving en de bloedanalyse ontvang je een boekje met je persoonlijke voedingsprogramma. Dit bestaat uit vier verschillende fasen: 1. De voorbereidingsfase 2: De strenge fase 3: De minder strenge fase 4: gewichtsbehoud. Je krijgt per fase een lijst met aanbevolen voedingsmiddelen, gebaseerd op jouw voorgeschiedenis en relevante gezondheidskwesties (anamnese) en persoonlijke bloedwaarden. Daarnaast krijg je ook een maaltijdplanning, met drie voorstellen per maaltijd en variatielijsten. Tijdens alle fasen van dit traject krijg je - in tien online consulten - persoonlijke begeleiding door één van onze ervaren diëtisten/orthomoleculair therapeuten.
4. Feestelijke afsluiting
In het tiende en laatste begeleidingsconsult sluiten we het programma af óf kiezen we voor vervolgstappen. We staan met trots stil bij de resultaten die je hebt geboekt wat betreft je gewicht, gezondheid en vitaliteit. We kijken ook samen naar de toekomst en wat er nodig is om het resultaat vast te houden of nog verder te verbeteren.
Plan een gratis consult Neem contact op