Stappenplan aanmelding Nederland Slank

Wil jij ook blijvend afvallen? Zet dan nu je eerste stap naar een blijvend slank en gezond leven. De procedure van het starten bij Nederland Slank is als volgt;

01. Introductie-filmpje bekijken
02. Intakegesprek (video bellen)

We plannen een vrijblijvend online kennismakingsgesprek in om elkaar beter te leren. In dit gesprek beantwoorden we al je vragen over onze werkwijze.

03. Schrijf je in

Vul het inschrijfformulier in betaal online (in een keer of gespreid) via iDeal of andere betaalmogelijkheden.

04. Vul je medische gegevens in

Vul je medische gegevens in als lengte en gewicht, en de gegevens van je verzekeraar. Wanneer je deze stap volledig hebt uitgevoerd, ontvang je een email ter bevestiging met de bloedprikformulieren.

05. Bloedprikken op de dichtstbijzijnde prikpost

Print de bloedprikformulieren duidelijk en in kleur uit, ze moeten nog een keer gescand worden door het priklab!

Bloed prikken kan over de hele wereld, tijdens het consult bespreken we hoe dat werkt.

Deze gebieden prikken via Star/SHL:

  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Hoekse Waard
  • Gorinchem
  • Brabant
  • Bommelerwaard
  • Zeeland

Deze steden hebben een Atal/Medial formulier:

  • Amsterdam
  • Haarlem
  • Leiden e.o.

Staat je woonplaats/regio hier niet bij en/of prik je liever dichter bij huis, dan kan dat ook. Dit kun je aangeven in het inschrijfformulier. Je gebruikt dan de bloedformulieren van Atal/Medial.

De extra kosten voor prikken bij andere prikdiensten zijn €50 en deze kosten worden direct bij het inschrijven voldaan.

Direct na het prikken, stuur je ons een mail op info@nederlandslank.nl: waar, wanneer en hoe laat er bloed is afgenomen.

06. Wij stellen je voedingsplan op

Zodra de bloeduitslag van het laboratorium binnen is, kunnen wij het voedingsplan gaan maken. Vanaf dat moment duurt het ongeveer 10 werkdagen voor je het boekje over de post in huis hebt.

07. Uitleg voedingsplan

Als je voedingsplan klaar is nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak te maken voor de uitleg via Zoom. Zorg dus voor het 1e gesprek dat je Zoom hebt geïnstalleerd op een wat groter scherm!

08. Start met het 1e gesprek

Voorafgaand aan het 1e gesprek is het verstandig om je voedingsplan goed door te lezen. Je kunt je vragen noteren en deze stellen tijdens het 1e gesprek zodat je goed voorbereid kunt starten met het traject.

Tijdens het 1e gesprek (de uitleg van het voedingsplan) nemen we de belangrijkste informatie met je door, beantwoorden al je vragen en bespreken we samen wanneer je gaat starten.

09. Contact met je begeleider

Als je tijdens het traject nog vragen hebt, kun je bellen met je begeleider (zie handtekening in haar e-mails) of met het centrale telefoonnummer 010-3409991.

Wat zijn de kosten Gratis consult